Aslında yeni değil, 1919'daki logosu :) Artık Citroen marka yeni araçlar bu logolu olacak.

Aslında yeni değil, 1919'daki logosu :) Artık Citroen marka yeni araçlar bu logolu olacak.

Hepsi zaten aynı logonun değişik versiyonları ancak bu kadar çok kez değiştirilir mi ya markadan kasıt o isimin, o şeklin hafızalara kazınmasıdır. Benim en beğendiğim 2009 yılındaki logo
Cevap
38Cevap
Bence güzel olmuş
İsteyen değiştirebilir. Eski logolara dönüş moda oldu. İleride başka markaların logolarını değiştirdiğini görebiliriz.
Marka logosu değiştirmek moda oldu galiba
Geçenlerde fark ettim peugeot'da logosunu değiştirmiş. Geçmişten geleceğe demeye çalışıyorlar sanırım
Sitroyen komple gereksiz baş ağrıtan bir araba. Hangisini kullanırlarsa kullansınlar asla alınmamalı.
Ben beğenmedim, minimalist tasarıma yönelmesini isterdim.
Ya gereği olup olmaması ne alaka kim tınlar :D ama eskilere dönmesi hoş olmuş
Mantikli olmus. Renault ta aynisini yaptı. Opel de. Sadelik syu anda daha revaçta
Ve gerek vardi siruna cevap olsun
Önemli olan araçta nasil duracağı yakisirsa sorun yok siritirsa olmaz
ben beğenmedim, kötü bence. ne gerek var eskiye?
Güzel olmuş bu aralae zaten sade tasarımlar ünlü
Bumu tüm derdimiz? Bana ne Fransizin markasinda, yerli arabdan bahsedin,
@Quelina Millet olarak gururlanacagimiz olaylari öne cikarip sohbetini yapmak, konusma yaerine Franszin TAMIRCI sevindiren markasi Citroenin Logosunu Türklerin sitesinde konu ediyoruz.
TÜRK TARIHINDE ilk defa yerli araba cikartiyoruz, yerli MALLARIMIZ global dünyada, glabal üretimde, ama her parcasi yerli degil diye degerlestirsizlesmeye calismak icin ugrasiyorlar.
Daha piyasaya cikip satisa cikmdan yerli MALLALIRIMIZ arabayi simdiden batirdi, iflas ettirdi. AMA Fransizin arbasinin logosu bicim icin cok degerli ve önemli..
Bir çok firma eskiyi yeni çizgilerle güncelliyor
Bu adamlar niye her gün logo veya ambrem değiştiriyor?
Citroen degil de Hyundai veya Honda ikisinden biri logo değişse süper olur. Çünkü çok benzerler.
En iyisi 2009 muş
Nostalji yapmışlar işte
Güzel bir görünümü var
Bence Güzel Ben Beğendim 😊⭐
Hiç bozmasaymış bu daha iyiymiş
Fransız arabası alınmaz
Her sene logo değiştiriyor müptezeller
Şimdiki logodan güzel görünüyor bence
Yanlış yapmış, eski logosu daha iyiydi
2009 daki daha seksuydu
Uzman cavuş olmuş güzel bence 😃
Yani fark etmiyo benim için