Arabalar Arabaya en fazla kaç kişi binmiştiniz? Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Koltuk sayısından daha fazla kişi bindiğini hatırlıyorum. Arabaya en fazla kaç kişi binmiştiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. 4 kişi sanırım 0 0 Yorumla
yavuzali06 Takip Et FenomenYoda Yaş: 26 +1 yıl maksimum altı kişi öyle sıkış sıkış yolculuk mu yapılır 0 0 Yorumla
kimsekimiste200 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl 7 kisi 10 saatlik yola cikmistik bide teyzelerimleydi hepsi da biraz kalipli oldugu icin ölüyok saniyorduk kuzenlerle ksfkfslfls 0 4 Yorumla Boavistaa +1 yıl Sedan araba ise ölüm ile eş değer bir yolculuk olmuştur. 😳 Yorumla kimsekimiste200 +1 yıl valla ben ezilerek ölüyordum sjjfksjkf Yorumla Boavistaa +1 yıl 🥴 Yorumla kimsekimiste200 +1 yıl 😼😼 Yorumla
Zat-ı_Şahane_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 57% +1 yıl 5 kisilik arabaya 8 kisi binmisligimiz var, 1'i 25 kiloluk bi cocuktu gerci 0 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Amcamın büyük arabası vardı, 21 kişi binmiştik 🙄 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl Az kişi gitmişsiniz. 🙄 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Renault 9 arabamıza 9 kişi binmiştik. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
4 kişi sanırım
maksimum altı kişi öyle sıkış sıkış yolculuk mu yapılır
7 kisi 10 saatlik yola cikmistik bide teyzelerimleydi hepsi da biraz kalipli oldugu icin ölüyok saniyorduk kuzenlerle ksfkfslfls
Sedan araba ise ölüm ile eş değer bir yolculuk olmuştur. 😳
valla ben ezilerek ölüyordum sjjfksjkf
🥴
😼😼
5 kisilik arabaya 8 kisi binmisligimiz var, 1'i 25 kiloluk bi cocuktu gerci
Amcamın büyük arabası vardı, 21 kişi binmiştik 🙄
Az kişi gitmişsiniz. 🙄
Renault 9 arabamıza 9 kişi binmiştik.
7 kişi 🙄
6 kişi 😀
7 falan
8 abi çok kötüydü