Valla çoğu her yerde böyle söylemler görüyorum.. Erkek adam dediğin otomatik araba kullaanmaz falan fdghdhfg

Valla çoğu her yerde böyle söylemler görüyorum.. Erkek adam dediğin otomatik araba kullaanmaz falan fdghdhfg

Erkek adam... olur.
Kadın dediğin... yapar.
Yukarıdaki cümleleri ve türevlerini kim söylerse söylesin uzak durun. Bu cümleleri söyleyen insanlar kendi sığ akıllarınca hayata bakarlar. At gözlü oldukları için de baska düşüncelere kulak asmazlar. Bu insanları hayatınızdan çıkarın keyfinize bakın.
Sen sözü baya kıçından anlamışsın. Erkek adam manüel kullanır değil o kadınlar daha çok otomatik tercih ediyor vites ve direksiyon hakimiyetini aynı anda sağlayamadiklari için. yetenek meselisi bazıları laf üretir (senin gibi) bazıları da iş üretir. Sorudaki gibi yine siritsana...
Manuel vitesli araba kullanmaktansa otomatik vitesli araba kullanmak daha kolay diye düşünüyorum. Zaten ehliyet kursuna yazılanlar daha çok otomatik tercih ediyorlarmış
Cevap
62Cevap
Tercih meselesi
Bunun erkeği kadını olmaz zevk işidir araba işi ne rahat ediyorsa onu kullanmalı.
Valla mecburiyetten manuel kullanıyorum. Şehir içinde manuel pişmanlık. İmkanım olsa hemen otomatiğe geçerim. Gerçekten zevk alan varsa bişey diyemem ama bi kısmınınki züğürt tesellisi
Manuel aracim da var otomatik aracim da var. Yogun trafikte manuel yoruyor dogru. Lakin manuel araçtan daha çok keyif aliyorum. Otomatikte araç kullaniyor hissiyatı alamiyorum efenim.
Manuel şanzıman arizada daha az masraf çıkarır. Daha az yakıt tüketimine neden olur ve daha şehridir araç. Otomatik pratik evet, ama şoförün yeteneklerini koreltiyor.
Hiç bir şey başımı ağrıtacak değilim ki bir çok arkadaşım otomatik vites aldı ben manuel devam ediyorum
Otomotik rahatlıktan özellikle şehir içinde ama Manuel şehir dışı aracı performansta kullanacaksan tercihim manuel
Her iki cins vitesi kullanan biri olarak otomatik vitesi tercih ederim kesinlikle rahatlık veriyor
Ben de manuel tercih ediyorum Çünkü o vitesle oynamak vitesi atmak benim için ayrı bir keyif oluyor otomatik arabayı nenem de kullanır
Şöyle lafları nerenizden sallıyorsunuz? Herkes bir şey der, yorum yapar. Üç beş kişi en fazla.
Yok böyle bir algı.
doğru :) ABD de olsam neyse onların arabaları otomatik vitese musait ama normal de manuel gibisi yok birde 6 vites olacak üüüff
Bir makinaya ait sistemin el ile veya otomatik olarak idare edilmesi erkeklikle bağdaştırılamaz.
Beynini kullanan insan otomatik araba kullanır beyni olmayan ise kendini avutmak için Manuel der
Erkek ;Hız için manüel , rahatlık için otomatik
Kadın ; mümkünse trafiğe çıkmasın 👊
Erkeklik nasil bir araba kullanildiginla anlasiliyorsa, erkeklerin soyu bitiyor galiba
Manuel ya da otomatikle erkek ve kadın olunuyorsa yandık 😃
Kullanmaz tabi o vitesi hissetmeden arabaya araba bile denmez
Öyle bir şey yok
Manuel kullanınca yetenekli mı oluyorsun
Ne saçma bir şey
5 yıldır ehliyetim var hiç otomatik vites kullanmadım
Öyle diyenlere; "Baba yorgun, elleme" derim 😀
Erkek adam vites topuzuyla haşır neşir olmamalı.
Manuel araç da bir renk tabi ama biraz da uğraştırıcı yok düşür yok çıkar vitesi
Erkekliğini araba kullanmasına göre sorgulamıyorum, başka şekiller de var sjsjs
Isteyen istediğini kullanın Kimse kimseyle karışamaz
Erkekler etek giysin, adam olan otomatik kullanır diyorum.
4 teker sizin olsun.
Ben 2 teker bağımlısıyım..
🤣🤣🤣🤣🤣
1 ay otomatik kullansin sonra konuşalım derim..
Yoğun trafikte otomatik vitesin rahatlığını bilmiyosun boş boş konuşuyosun diyorum
ben daha çok erkek adam şöyledir böyledir diyen biri hakkında iyi şeyler düşünmem
Araba 200hp nin üzerindeyse manuel, altı otomatik, erkeklikle ilgisi yok olayın
araba ambeleye kalktiginda gorururm rahat diyenleri
Delikanlı adam arabayı kadına bırakır kendisi manita koltuğunda oturur lan
Otomatik daha rahat, pratik ya. Avrupada çoğu araba otomatik.
Erkek adam her türlü kullanır
Alakası yok kim diyor ki onu
Bende manuel kullanıyorum napcaz şimdi😂
Bende oyle derdim taaa ki sıkışık trafikte otomatik kullanana kadar 😀 otomatik kalp ben ❤️
Otomatik rahattır, pratiktir. Avrupanin çoğu da otomatik vites tercih ediyor. Erkeklikte ülkede vitese göre ölçülüyorsa bu millet yanmış.
otomatik arabalar pahalı çabuk bozulur bozulunca masraf açar
Yoksa kim sevmez oto şanzıman
Mal onlar. Erkek adam asansör kullanmaz merdivenden çıkar demek gibi bir şey bu.
Milim milim giden bir trafikte otomotik arıyorsun. Çok yokuşlu yerlerde de arıyorsun
İstanbul trafiğinde otomatik araba en mantıklısı
Erkek adam makam aracı yoksa. TAKSİYE BİNER ULEYNNN
İkisininde yeri ayrı.
öyle bişey yok da ben manuel seviyom
Mantıksızlığın dibi. O rahatlık varken neden?
Manuel kullanmaya alışığım.
Fakir adam dersen doğru.:)
Saçmalık çoğu trafik kazası manuel araçta oluyor
Boş düşünceli.
Erkeklık vitesle mi oluyormus 😂
Bir şey demiyorum ona inanmışsa doğrudur.
Otomatik kullanan lpglidir
Boş bir laf diyorum, otomatik çok daha iyi
Parası yok da manuel kullanıyor yoksa aynen boşun da boşu
Petrolhead biri manuel sever
Bence çok saçma
Rahatını düşünen otomatik kullanır 😊
Ne alakaymış manuel kullanmakla erkeklik la.
Otomatik vites seviyorum
canım derim
Sacma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?