Zaten temiz bakimli takintin varsa 70 80binlerde dokulmeye baslayacak, modeli yeni kalsa da cidden uyduruk araba Fiatlar, bi 10 yila insallah dhaa guzelini sifirlarsin, gider. Simdilik en iyisi bu, dogru.
Bende benzer fikirlerdeyimde sana sey sorayim. Hani en azindan 20 30 bin km de daha ust reno toyota gibi markada cok yol yapmamis ama yil olarak tavi yasi olanlarda var. Bende senle benzer butcedeyim. Hani az yol yaptigi icin onlara da bakiyorum. Senidw dusunmussundur. Sennn neden kafana yatmadi kanka
Model yılı düştükçe fiyatta daha çok gerileme oluyor hem Fiat piyasa arabası ilana koyduğun anda gidiyor satmakta zorlanmıyorsun ne kadar talep varsa bi araca fiyatı kolay kolay düşmüyor. Aslında ben ford focus falan düşünüyordum ama temiz bir şey bulamadım adam temız diyor ekspere götürüyorum boyalar çıkıyor anlayacağın midem bulandı 2. el araba alınmaz Türkiye’de 0 bin kafan rahat olsun az parada vermiş olmuyorsun artık araba almak bile çok lüks oldu
Iste benim soyledigim cok yol yapmamis hani 20 30km lerde arabalar var. Yili eski tabi, yasi var onlarinda.. Haklsn zaten oyle az yol yapmis 2. el bakarsam vavacars veya letgo bisey yani kurumsallardan bakarim araba. Elden 2. el alinmaz. Millet bi kendisi cakal gibi davranip tuttuguna atlamak derdinde.. Peki bayiide durumlar nedir, arac durumu sen nakit hemen alabildin mi sira, kuyruk muhabbet var mi
Ben temmuzda yatırdım parayı ben yatırdıktan sonra bı 40 bın daha artış oldu. çok bekledım araç almak için param her geçen ay eridi gitti. Ben Şubat ya da Mart ayında hyundai elentra /ya da wolswagen t cross alacaktım bana dedıler bekle fiyatlar düşecek falan filan insanları dinledik riske girmedik araç fiyatları düşmedı şimdi o araçlar 700 bın bandında gerisini sen düşün bu ülkede hiç bir şey düşmez he bide peugeot 2008 i elımden kaçırdım geldiğim noktaya bak kaporasınj bıle yatrmıstım vaz gectım pişman oldum
Haklisin, giden gitmistir. Yapacak bisey yok. En buyuk sikintimiz bunlar olsun, ölüm var hastalik var aclik var yokluk var. Olsun be kardes, iyi gunlerde gule gule kullanirsin insallah
Malin iyisi kotusu olmaz tabide hic tat yok arabada ben senin hesap gittim 2007 model 5.20d aldim boyle bisey alacağa araba jilet 2020 model arabalara taş cikartir