Güle güle kullanın bilgim yok ama Citroen araçları alanlar memnun oluyorlar genelde
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Sifir aldiysan cift renkse hemen tavanini şeffaf film kaplatmalisin. Stek marka oneririm ama 5-6 binini alirlar. Kaplatmazsan kuş pisledigi anda su dokmelisin yumusayinca sürtmeden almalisin. Yoksa tavan boyasi atar. Çunku bunlari binkere tam boyayip o boyanin ustune tavan boyasi ikinci kat olarak atiliyor bu da baya hasaas oluyor
Normal fransiz dandikliginde araba. motorlarda psa yani peugeot zaten fabrikalar yan yana. kazada alman araclarina gore daha guvensiz. ve on takimlari zayif. ne yazikki.
Bende arabalara hevesliyorum 18 yaşımda ehliyetimi aldım 25 yaşıma giricem iyi araba kullandığımı düşünüyorum hem manuel hem otomatik babamda Mercedes vardı e180 onu kullandım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Güle güle kullanın bilgim yok ama Citroen araçları alanlar memnun oluyorlar genelde
Sifir aldiysan cift renkse hemen tavanini şeffaf film kaplatmalisin. Stek marka oneririm ama 5-6 binini alirlar.
Kaplatmazsan kuş pisledigi anda su dokmelisin yumusayinca sürtmeden almalisin. Yoksa tavan boyasi atar. Çunku bunlari binkere tam boyayip o boyanin ustune tavan boyasi ikinci kat olarak atiliyor bu da baya hasaas oluyor
Bu arada hayirli olsun guzel araba
C3 tam bir kadın arabası ve güzel araç yeni kasasını da geliştirdiler zaten.
Normal fransiz dandikliginde araba. motorlarda psa yani peugeot zaten fabrikalar yan yana. kazada alman araclarina gore daha guvensiz. ve on takimlari zayif. ne yazikki.
güle güle kullan sana göre güzel bana göre kötü diğerine göre ulaşılmaz önemli olan senin beğenmen tekrar hayırlı olsun :)
Sadece görüntüsü bile iyi olduğunu anlamına geliyor
Guzel arac hayirli. olsun
Birsey sorucan tskip edermisin bi
Aşırı makyajlı çocuk oyuncağı gibi
Güzel
Hayırlı olsun
Biz iş yerimize ticari amaçlı cıtroen berlingo aldık 0km otomatik iyi bence
Bende arabalara hevesliyorum 18 yaşımda ehliyetimi aldım 25 yaşıma giricem iyi araba kullandığımı düşünüyorum hem manuel hem otomatik babamda Mercedes vardı e180 onu kullandım