Seat leon al bmw kullanıcı olarak bmw tavsiye etmem narin bir arabadır ne kadar elektronik o kadar saçma hata tabi ben hatalarla ilgilenirim ve sürüş zevkinden vazgeçmem dersen bmw
Sıralayım 🤓 116 aldım motoru yandı ilk 200 km de,320 aldım motorda sorun çıktı, x3 aldım benzin bir şeyinde bir şey çıktı (çok da anlamıyorum 🤓 ) 7000€ masraf çıkardı, şu an 530 kullanıyordum ve tam 2 aydır 3 kere bir yerleri tamir edildi halbuki daha 70 bin km de, en sonunda motorda sorun gördüler ve ona da veda edip aslaaaa BMW almam diyorum. Totalde 7 bmw aldım, 6 sında da yüzüm gülmedi sadece bi tanesinde duvara tosladım 🤓
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Seat leon bence
Seat leon al bmw kullanıcı olarak bmw tavsiye etmem narin bir arabadır ne kadar elektronik o kadar saçma hata tabi ben hatalarla ilgilenirim ve sürüş zevkinden vazgeçmem dersen bmw
neden az para görmüş arizona kertenkelesi aracı alıyorsun ki?
ikisinide geç
volvo v40 ya da s 40 ile a3 bak .
Defalarca bmw mağduru olan biri olarak, sadece bmw alma diyebilirim.
Ben yıllarca BMW 520i kullandım sıkıntı yapmadı
Neden mağdur oldunuz
Sıralayım 🤓 116 aldım motoru yandı ilk 200 km de,320 aldım motorda sorun çıktı, x3 aldım benzin bir şeyinde bir şey çıktı (çok da anlamıyorum 🤓 ) 7000€ masraf çıkardı, şu an 530 kullanıyordum ve tam 2 aydır 3 kere bir yerleri tamir edildi halbuki daha 70 bin km de, en sonunda motorda sorun gördüler ve ona da veda edip aslaaaa BMW almam diyorum. Totalde 7 bmw aldım, 6 sında da yüzüm gülmedi sadece bi tanesinde duvara tosladım 🤓
Q7 yeni kasaları çok iyi
Geçmiş olsun
2. El miydi hepsi
Bütün bu olanlara rağmen inatla da vazgeçmemişsiniz :D
@benimyahu Ya tutarsa kafası :D
Fiyat aralığı nedir ve sıfır mı 2. el mi alacaksın
ŞEHİR İÇİ KULLANIMSA SEAT LEONN AL...
ŞEHIRLER ARASI KULLANIM ICINSE BMW AL
yeni seat leonlar dehşet güzel. 2020 veya üzeri alacaksan leon çok daha iyi
Bmw ve wolsvagen serisinden hiçbir zaman araç almam. En fazla kronik arızalar çıkaran arabalar.
Seat Leon derim ben Leonum vardı sattığıma pişmanım arabayı
Leon dsg şanzıman kullanamazsan sıkıntı çıkartır BMW al
bmw tabikide...
bütçe ne kanka onu yaz
Mini cooper al napcan
BMW X6
Bmw al
BMW 1
Seat leon.
1 serisi
ikiside ÇÖP
Bmw al