Arabanın port bagaj bölgesindeki yerde soyulmalar oldu oraya nasıl bir çözüm olabilir acaba önerisi olan var mı

Arabanın port bagaj bölgesindeki yerde soyulmalar oldu oraya nasıl bir çözüm olabilir acaba önerisi olan var mı
Ben de aynı sorunu yaşadım. Özellikle port bagajı takarken ya da sökerken dikkat etmezseniz tavan çıtası (ara atkı) ve bagaj montaj noktalarında boya soyulmaları olabiliyor.
Bunun önüne geçmek için birkaç önerim var:
Ara atkı montajından önce tavanla temas edecek yerlere şeffaf koruma bandı ya da şeffaf PPF film çekmek işe yarıyor.
Port bagajın alt kısmı ile tavan arasında koruyucu fitil veya ince sünger şerit kullanmak da sürtünmeyi önler.
Her montajdan sonra bagajı çıkarırken yüzeye zarar vermemek için mutlaka yavaş ve dikkatli hareket edin.
Ben çözüm ararken detaylı bir rehber bulmuştum, hem port bagaj seçimi hem de montaj konusunda güzel bilgiler vardı. Buraya bırakıyorum, umarım işinize yarar:
Ayrıca ürünlere de göz atmak isterseniz ben buradan almıştım:
Port bagaji yine takcaksan bence hic elleme zati onumuz kis
Genelde opellerde oluyor. Kaplama yapabilirsin veya çok küçükse minik ojeye benzer araba boyaları oluyor onla bir kaç dokunuş geçici çözüm olu
Cevap
1Cevap
Abicim neden ustaya götürmeyi denemiyorsun 🧐
Tımam 😔 geçmiş olsun
He ben hiç anlamam sadece muhalefet olmak istedim 😔😔😔
Opel mi araç
Hocam onları sök kaplamaları tamamen çıkar ve folyo ile kapla ben öyle yapmıştım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?