Arabalar Motor alacağım! Sizce hangi rengini almalıyım? ÖzMe1406 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Gri Limon yeşili Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Motor alacağım! Sizce hangi rengini almalıyım? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Arabalar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben gri derim.. Fazla renkli şeyleri zaten genel olarak sevmem.. Keyifli günler.. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. Limon yeşili daha canlı bir renk 0 0 Yorumla
Ildır35 Takip Et Xper 7 Yaş: 56 , eic 96% +1 yıl İyide bu motor değil ki. 😂 Sanki Yamaha, kawasaki, Honda. 😂 0 0 Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 477 cevap paylaştı. İkisi de boktan dandik çin malı motor iki günde elinde kalır 0 0 Yorumla
İk4126 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Giri süper duruyor ama sen bayansın bayannnn yeşil cotıbıtı renk yakısır 0 0 Yorumla
--NiKoTiNeby-- Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Limon yeşili bana kalır ise guzel yaz aylarinda fotoda falan daha güzel gözüküyor 0 0 Yorumla
volkan889 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Millet beğendiğini söyleyecek ama sen kendin beğen al 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ben gri derim.. Fazla renkli şeyleri zaten genel olarak sevmem.. Keyifli günler..
Limon yeşili daha canlı bir renk
İyide bu motor değil ki. 😂
Sanki Yamaha, kawasaki, Honda. 😂
İkisi de boktan dandik çin malı motor iki günde elinde kalır
Giri süper duruyor ama sen bayansın bayannnn yeşil cotıbıtı renk yakısır
Limon yeşili bana kalır ise guzel yaz aylarinda fotoda falan daha güzel gözüküyor
Millet beğendiğini söyleyecek ama sen kendin beğen al
yarışalım anahtarına
Yeşil iyi trafikte göze batar.
Limon yeşili al
Gri daha guzel
Limon yesili
griiii
Gri..
Limon yesili