Bunun bir izahı var mı?
Ev fiyatları , kiralar , gıda , enerji , şaka gibi bu artış değil hükümet resmen soyguna çıkmış. Enflasyonun sorumlusu halk değil herhalde.
Bunun bir izahı var mı?
Ev fiyatları , kiralar , gıda , enerji , şaka gibi bu artış değil hükümet resmen soyguna çıkmış. Enflasyonun sorumlusu halk değil herhalde.
Benimkisi 10 yılda 8 katı yükseldi. 10 yıl önce 15 bin liraya aldığım arabam, şu anda 120 bin lira. Emsalleri 150 bin lira civarındayken, yakın zaman önce geçirdiğim trafik kazası nedeniyle piyasanın 30 bin lira altında. (2000-2002 Renault Clio Symbol)
Pandemi çıkınca tüm dünyada üretim durdu. Üretim durunca çipler de etkilendi. Çip krizi nedeniyle sıfır arabalar gelmiyor. İkinci ele talep yükselince, araç fiyatları anormal bir şekilde yükseldi.
Sen Erdoğan'ı doyurmak kolay mı zannediyorsun o saray hangi parayla dönüyor yandaşlarına hangi paralar gidiyor , kollarına taktıkları çanta 200 milyar koluna taktıkları saat 1 milyon adamın gözlüğü bile 60 milyar bu para kimin tek yüzü olan Erdoğan'ın mı bunlar soyguncu mu? Hayır daha kötüsü.
Cevap
8Cevap
Izahi şudur. Engin eşsege binmesi kolay olur der atalar. Kimse biseye ses cikartmadikca hukumette soydukca soydu. Ulke batti ekonomisi bu kadar kotu ulke yok. Hala inadina akp diyen mallar var. Az once okudum mesela KS de
Ve asıl anlatamadığımız sıkıntı ise gelirlerimizin bu düzeyde artmış olmaması
Bunun izahı var. Kötü yönetim ve fırsatçı insanlar.
Olan olmuş zaten o sen olsan bari hayat pahalılığı
Aç gözlü fırsatçı millet.
Dünya genelinde enflasyon var
Dünya genelindeki enflasyon %300 falan mı canını yediğim gizlemişsin bir de kendini. Hangi ülkede %200-300 enflasyon varmış. Biz burada ay sonu elektrik ne gelir diye yusuf yusuf ederken o dünya genelindeki çoğu ülke vatandaşları yarın hangi arabaya binsek diye düşünüyor açın biraz gözünüzü
@Kâl-Ell uydurma enerji ve gıda fiyatlarındaki artış %300 u de geçiyor. Artık kıtlık var
@Kâl-Ell dünya haberlerini oku
birde hala savunan ahmaklar var
Fırsatçılık
sorumlusu CHP zihniyeti
Hastamızın sen? Bitmedi şu malliginuz ceremesini biz çekiyor cahil kesim sizi
oylar akpartiye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?