Çok sevmeme rağmen cesaret maalesef olmuyor hızın verdiğin heyecan eyvallah lakin kaza an meselesi

Çok sevmeme rağmen cesaret maalesef olmuyor hızın verdiğin heyecan eyvallah lakin kaza an meselesi

kendi şeridinde sürmeyi bilmeyen aptal insanlar kullandığı için şeytan işi ve ölüm makinesidir. Gerçi doğal seçilim olarak görüyorum… Tüm yol onlarınmış gibi sürerler hem iki araç arasından aradan sıyrılayım der sonra gelir rüzgarın devirdi yakın geçtim zart zurt diye ağlar.
Tehlikeli olduğu için.. Genelde tehlikeli, yasak ya da günah olarak nitelendirilen şeyler şeytan işi olarak nitelendiriliyor.. Bence şeytandan daha tehlikeliyiz halt etmişler.. 😎 Keyifli günler..
Onda hem fikiriz 🤣🤣
Teşekkürler..
ricalar
Bende almayı düşünüyorum ama ailem motorsiklet kazaları çok olduğu için karşı ve onları ezip geçmek de istemiyorum. Kaza riski+hız +güvenlik sorunu bir sürü sebepten olabilir
Bir kaç kere yarış motoru değil ama babamın arkadaşlarının uzun yol için taarlanan özel motorlarına binmiştim. İnanılmaz keyifli bir şey. Çok seviyorum.
Cevap
14Cevap
Kullanmayı bilmedikleri için.
Şeytan işi değil de. Şeytan arabası derler. Bir vasıta ışıkta beklerken kendiliğinden duramiyorsa ki motor devrilir bisiklet devrilir ona şeytan arabası derler.
Çok fazla riskli olduğu için ve heryere kolay girip çıkıyor 🤣
Motosiklet kullanan fazla yaşamaz, sevdiklerinle vedalaş
bana da derlerdi bir şey değişmedi 2020 s 1000 rr ile devam
Çok hızlı, çok agresif ve çok seri.
Her şeyden "çok barındırıyor" Buna risk dahil.
Şeytan iside o yüzden çok hızlı ve iki tekerlekli olduğu bı savrulma anında gittin
2 Tekerlek olduğu için. Kaza yapman an meselesi.
Neden olduğunu bilmem ama heyecanı güzel bir kaç tur atmak lazım
motor kadar güzel ve zevkli bişey görmedim ❤️😍
Nerden çıkacağı belli olmuyor, ondan olabilir.
aşırı eylenceli ve heyecanlıda ondan
Bende çok seviyorum ama kullanmam
Motor kazası geçirdim hala biniyorum
tehlikeli, kazasında ölüm oranı yüksek
Fenaaaa ,
İki tekerlek
kız iyiymiş
bilmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?