Arabalar Ehliyet kursu ücreti ne kadar yaklaşık? Kürkçüdükkanıxx Takip Et Xper 7 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Evet her şey dahil ne kadar bu ara giden var mı aradan çıkartalım şunu da Güncellemeler+1 yıl Toptan sağolun 🤭☺️ Ehliyet kursu ücreti ne kadar yaklaşık? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Kart için para kaç oldu bilmem de 2-3.000 harcarsın herhalde 1 0 Yorumla
Şehrinkralı Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Yaklaşık 5-6 bin tutar kurs yerine göre ufak tefek oynamalar rakamda değişiklikler olabilir 0 0 Yorumla
hasanhceylan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Tanıdık birisi varsa kurs parası ödeme emniyete para ödersin 0 6 Yorumla Kürkçüdükkanıxx +1 yıl Nasıl yani Yorumla hasanhceylan +1 yıl Kursa para ödemezsin ödersende ufak mebla ödersin sınav harç ücretlerini ödersin tanıdığın varsa Yorumla Kürkçüdükkanıxx +1 yıl İyi olsa ücret sormam zaten mantıken Yorumla hasanhceylan +1 yıl Fatih'te ücretler pahalı olabilir araştır Yorumla Kürkçüdükkanıxx +1 yıl Peki sağol Yorumla hasanhceylan +1 yıl Rica ederim Yorumla
greenmilitary Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl 6 bin olacak diyorlar acele etmelisin 1 0 Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Yani ben geçen sene 5 bine halletmiştim hepsini 0 0 Yorumla
furkanndd Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl 6-8-10 civarı bişi 1 1 Yorumla furkanndd +1 yıl Toptan teşekkürü kabul etmiyorum efendim perakende istiyorum ben Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kart için para kaç oldu bilmem de 2-3.000 harcarsın herhalde
Yaklaşık 5-6 bin tutar kurs yerine göre ufak tefek oynamalar rakamda değişiklikler olabilir
Tanıdık birisi varsa kurs parası ödeme emniyete para ödersin
Nasıl yani
Kursa para ödemezsin ödersende ufak mebla ödersin sınav harç ücretlerini ödersin tanıdığın varsa
İyi olsa ücret sormam zaten mantıken
Fatih'te ücretler pahalı olabilir araştır
Peki sağol
Rica ederim
komple tam paket 6-7 bin
6 bin olacak diyorlar acele etmelisin
Yani ben geçen sene 5 bine halletmiştim hepsini
5250
6-8-10 civarı bişi
Toptan teşekkürü kabul etmiyorum efendim perakende istiyorum ben
5-6bin falan suanda her şey dahil
Kurs en az 3500 TL