Minik tatlış arabalar var ya 4 koltuk ondan olsun yeter ☺️0 olacak. Arabayı alma amacım rent a car a verip arabami kiralatip parasını kullanacağım yani arabayı kullanmiycam kendim. uygun fiyat dediğim tarz araba Marka önerisi? Ve hangi siteden bakmalıyım online? Yaşım 20 kendim çalışıp alacağım ( alamazsın vs yazmayın boşa)
Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Araba almaya karar verdim, hangi marka almalıyım sizce?
Araba almaya karar verdim, hangi marka almalıyım sizce?
Araba al sat yapmak daha mantikli. Benim abim birkac yil once araba kiraladi. Altini surttu ezdi ama caktirmadan geri kakaladi. Bu tip seyler plabilit.
0 ina hangi siteden bakmalıyım? Sence mantıklı degil mı fikrim ☺️benim ehliyetim yok şu an zaten böyle daha karlı olur sonra biriken paralarla kendime araba alırım ☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Araba al sat yapmak daha mantikli. Benim abim birkac yil once araba kiraladi. Altini surttu ezdi ama caktirmadan geri kakaladi. Bu tip seyler plabilit.
Kesinlikle Toyota corolla terralardan al bi tane motoru şanzımanı sorunsuz kusursuz ve kolay kolay bozulmayan bir araç
Rent a car da arabanin içine ederler. Egea alabilirsin
Etsinler paramı verecekler sonuçta
Oyle sey olmaz. Ederi azalir ki arabanin o zaman.
Sorana soyledim
Önce bir 100 bin lira topla ondan sonra karar verirsin. Şu sizdeki cahil cesaretinden bende de olsa keşke
😂😂😂Aylık ne kadar biriktirdiğim bilmeden konuşma 😂sana bunu soran yok araba markası şöyle dedik soruda?
Kiraya verecekseniz ekonomik araçlardan seçmelisiniz.
Yani marka söyle bana. ? Ben bilmiyorim hiç
Renault alt sınıfları, yani ucuz olanları tercih edilir genelde.
paran neye yetiyorsa o markayı al.
Soruyu iyi oku cevap ver? Para şu an 0 .0 dan biriktirecegim.
o zaman biriktirebileceğin kadar bir araba al.
Kendin kulanmıycaksan clio falan al
Şu mkodumun imojisini kullanmayin sinir oluyom
Ford focus al
Türkiyede rent a car mı yapılır
Ne yapılır anlayamadim?
Rent a car yapılmaz arabanın contasını bile bulamazsın
Renault Clio
0 ina hangi siteden bakmalıyım? Sence mantıklı degil mı fikrim ☺️benim ehliyetim yok şu an zaten böyle daha karlı olur sonra biriken paralarla kendime araba alırım ☺️
Kendi sitesinde bulunur. İnşallah alırsın 🙂 ehliyetini derhal almalısın,🙂
Ne işime yarayacak ehliyet? Okulum bitip mesleğim olana kadar zaten toplu taşıma kullanacağım boşa masraf yapamam gelecek yaz alabilirim ancak
Nasıl istersen. Belki ilerde araba alana kadar belki kiralarsin deneyim kazanırsın.
Polo hundai
Taliant
toros
Mini copper
İ20.