Asagi yukari ayni paraya;
+ yeni model ama yol yapmis veya
+ eski model ama cok yol yapmamis araba ilani arasinda kaldim. Siz hangisini alirsiniz?

Asagi yukari ayni paraya;
+ yeni model ama yol yapmis veya
+ eski model ama cok yol yapmamis araba ilani arasinda kaldim. Siz hangisini alirsiniz?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Eski az km yapmış araba öneririm. Yeni çok yol yapmış araçlar belki sorun çıkarır.
Broadway ile 180 yapan adama da bu sorulur mu.
Tabi eskiyi soyler ama eskinin de bakim masrafi cikar sanki
Eski model ama az yol yapmış
Ciddimisiniz. Soruyu okudunuz degil mi.
Soruyu okudum tuhaf olan ne anlamadım
Genelde hani herkes oo yeni olsun atiyorum 2020 2021 model olsjn boyle son model olsun soylerya..
Eh yeni model arabalarda ancak km si yuksek yol yapan modele param yetiyor.
Bieaz eski 2010 gibi modellerde temizlere param yetiyor.
Hami herkes yeni model soyluyor bu yuzden yorumunu merak ettim.
Yanlis anlama yorumun kiymetli, 3. kisi olarak ciddi fikirlerine onem veriyorum. Biliyorsun para kplay kazanilmiyor. Valla 35 yasimda araba secmek icin bin kere dusunuyorum, parami cop olsun istemiyorum.
Ne cok yazdimya kusura bakma //
Çok km yapanlar yıpranmış olabiliyor onun bakımları düzenli yapılmış mı temiz olduğuna emin misin bunlar çok önemli modeli düşük ama sana ileride sorun çıkarmayacak bir araç olsun bence daha iyi
Tabi o yeni ama yol yapmis modellerin bakimlari yapip duzgun kullanilmis dese dahi kime ne kadar inanacaksin.
Ama eski az yol yapan modelin zaten ne yol yapmiski ne derdi olacak diye dusunuyor insan sana yakinim bende..
Bir de insanlari gorsen.. Herkeste yeni model derdi. Ayh bayiyorlar insani. Soyle yenisi olsun dolusu gosterislisj olsun, son model olsun diyor herkes.
Anlamiyorum ya..
boş ver insanları baksana yeni iPhone fiyatı açıklandı herkese dert oldu. Bunların hepsi popüler kültürün aldatmacası. Ne varsa eskilerde var😄 şimdiden hayırlı olsun bu arada
Ne guzel kadinsin ya, kac yasindasin
23 ama 30 gibiyim demi😄
Valla kizarsin diye soylemedim ama cok olgunsun.
Erkegin varsa cok sansli adam, sen gibi kadinla hayati cok seviyeli mantikli guzel yasar, eminim..
Cok akillisin sen. Evli misin, iliski falan
Bekarım yalnızım
Şaşirdim. Tuhaf. Gerci neresi tuhaf, yeni nesil hepsi hormonlu gosteris, hepsi akli seks uyusturucu madde cici giyinip her pislik var, her yol var, resmen hayatlari kaymis..
Sen gibi akli selim insan o tayfaya pas mi verecekti.
Sacma olurdu.
Teşekkür ederim böyle düşünmene sevindim düzgün biri olursa düşünürüm tabi bende ama kimin ne olduğunu da bilemiyorsun alnımızda yazmıyor sonuçta
Dogru soze ne denir..
Nerdensin peki
İç Anadolu kızıyım
Ic Anadolu kizi, hayat nedir, neden yasiyor, neden yasar insanoglu?
Yeterince felsefi söz söyledim bence bu sorunun altında 😄
Öyle mi dersin. Pekala