Arabalar Mercedes Eqs 580 mi, Porsche Taycan 4S mi iyi? mimaralimert_ Takip Et Xper 4 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Porsche Taycan Mı Yoksa Mercedes Eqs Mi Daha Güzel Bana göre Mercedes uzay gemisi gibi 😍🔥 Mercedes Eqs 580 Porsche Taycan 4S Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Mercedes Eqs 580 mi, Porsche Taycan 4S mi iyi? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. Mercedes Eqs 580 bence 0 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl ikincinin içi daha güzel 1 3 Yorumla Junİchi +1 yıl ikinci hangisi oluyo oy veremedim 🤦🏻♀️ Yorumla mimaralimert_ +1 yıl Mercedes 🤩 Yorumla Junİchi +1 yıl tamamdır Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Arabalar konusunda 1,8b cevap paylaştı. Taycan derim hele ki turbo s olursa abooo 🥺 0 10 Yorumla mimaralimert_ +1 yıl Mükemmel 761 HP performans olarak Porsche güzel ama Mercedes daha müq Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl İncelemesine bakmadım. Taycan turbo s izledim sadece. Görselde ki Mercedes alt yapı şasi gt63s modelınden alınma sadece onu biliyorum Yorumla mimaralimert_ +1 yıl Doğrudur Eqs modeli 523 hp baya konforlu, Porsche m8 e kafa tutan araba turbo s 🥲 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl M8 uzun yolda alır götürür sanırım 🤔 tatlı güzel makıneler ama anca bakarız Yorumla mimaralimert_ +1 yıl Yarış var youtubeda turbo s sapliyor valla Yorumla mimaralimert_ +1 yıl 2.8 saniyede 0-100 yapıyor araç Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Kalkış ya da rolling’de alır ama uzun mesafede sanmıyorum. O zaman devreye hacim giriyor işte. Yorumla mimaralimert_ +1 yıl Olabilir Porsche çok ağır çünkü Elektrikli bir arac Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl V8 4400 cc ve 600 küsür beygır sanırım. Uzun mesafede baya üzer üstte ki 2 aracı Yorumla mimaralimert_ +1 yıl Orası kesin Ztn Yorumla
Mapustayım Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Bmw m5 e60 s 0 1 Yorumla mimaralimert_ +1 yıl Bmw candır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Mercedes Eqs 580 bence
ikincinin içi daha güzel
ikinci hangisi oluyo oy veremedim 🤦🏻♀️
Mercedes 🤩
tamamdır
Toyota hepsini tiker
Taycan
mercedesin için diğerinin dışı
Taycan derim hele ki turbo s olursa abooo 🥺
Mükemmel 761 HP performans olarak Porsche güzel ama Mercedes daha müq
İncelemesine bakmadım. Taycan turbo s izledim sadece. Görselde ki Mercedes alt yapı şasi gt63s modelınden alınma sadece onu biliyorum
Doğrudur Eqs modeli 523 hp baya konforlu, Porsche m8 e kafa tutan araba turbo s 🥲
M8 uzun yolda alır götürür sanırım 🤔 tatlı güzel makıneler ama anca bakarız
Yarış var youtubeda turbo s sapliyor valla
2.8 saniyede 0-100 yapıyor araç
Kalkış ya da rolling’de alır ama uzun mesafede sanmıyorum. O zaman devreye hacim giriyor işte.
Olabilir Porsche çok ağır çünkü Elektrikli bir arac
V8 4400 cc ve 600 küsür beygır sanırım. Uzun mesafede baya üzer üstte ki 2 aracı
Orası kesin Ztn
İkisi ama burada merco tabi ki
porsche daha iyi ve kaliteli duruyor.
Bmw m5 e60 s
Bmw candır