Arabalar KS'den kiminle araba yıkardınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor CiaoKabul edelim bu bir terapi. Peki ya siz kiminle yıkardınız?#Andro KS'den kiminle araba yıkardınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. Seninle yıkamak isterdim 1 0 Yorumla
Shevell Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl @Barış_LonelyForever kabul ederse başka pek tanıdım yok KS da 2 4 Yorumla Soran +1 yıl O benle yıkıycaktı ama haksızlık dhdjdk Yorumla Shevell +1 yıl Peki siz ikiniz yıkayın ozaman ben sevgilimle yıkasam olur mu Yorumla Soran +1 yıl Olur dhdhd Yorumla Shevell +1 yıl Peki Yorumla
MatthewFox Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 44% +1 yıl Kimse ile 5 yıldır araba sahibiyim hiç yıkamacıya vermedim kendim tek arabamla svişe svişe yıkarım 0 0 Yorumla
Bill-Gaste Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 91% +1 yıl @_mahserekaldi_ gel kanki bir araba yıkayak senle göpüklü göpüklü.. 1 1 Yorumla _MahşereKaldı_ +1 yıl Yikayalim kankişim hem bize de eğlence çıkar 🤣🤣 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Ya @Saddov ile yıkarız ya da tek başıma yıkarım. 0 0 Yorumla
Mertcan3404 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Kimseyle kendim yıkarım arabayi cizer bilmeyen birisi ile yikanmaz 0 0 Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Sen otur içeride keyfine bak, ben yıkarım. 🥺 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama eğlencesi yıkamak Yorumla carsngirls +1 yıl O zaman sünger orada. 😂 Yorumla
AtanamayanKurabiye Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl @Mertucarfb hahahaha😂😂😂😂😂 1 1 Yorumla Mertucarfb +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
kafalaarguzeel Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl @Rascoln36 benim clio yıkanacak oldu kanka 0 1 Yorumla Rascoln36 +1 yıl Yakalım baba Yorumla
NarsistikPatinaj Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 95% +1 yıl @_Maidetta_ sen köpükle ben yıkim brom 0 4 Yorumla _Maidetta_ +1 yıl Hangisini yıkayacaz brom 🙄 Yorumla NarsistikPatinaj +1 yıl Turuncuyu işte😀 Yorumla _Maidetta_ +1 yıl Jsjj arkada turuncu araba detayının olması peki Yorumla NarsistikPatinaj +1 yıl Bizim olayımız bu zaten. Hiç bir zaman netlik yok sjgh Yorumla
P4nch_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 86% +1 yıl Arabam olursa @SanaNeDerGibi kankamla yikarim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Seninle yıkamak isterdim
@Barış_LonelyForever kabul ederse başka pek tanıdım yok KS da
O benle yıkıycaktı ama haksızlık dhdjdk
Peki siz ikiniz yıkayın ozaman ben sevgilimle yıkasam olur mu
Olur dhdhd
Peki
Kimse ile 5 yıldır araba sahibiyim hiç yıkamacıya vermedim kendim tek arabamla svişe svişe yıkarım
@_mahserekaldi_ gel kanki bir araba yıkayak senle göpüklü göpüklü..
Yikayalim kankişim hem bize de eğlence çıkar 🤣🤣
Ya @Saddov ile yıkarız ya da tek başıma yıkarım.
Birine ihtiyacım olmaz ki
Kimseyle kendim yıkarım arabayi cizer bilmeyen birisi ile yikanmaz
Sen otur içeride keyfine bak, ben yıkarım. 🥺
Ama eğlencesi yıkamak
O zaman sünger orada. 😂
@Mertucarfb hahahaha😂😂😂😂😂
😂😂😂
Bilmem belki seninle olabilir
@Rascoln36 benim clio yıkanacak oldu kanka
Yakalım baba
@_Maidetta_ sen köpükle ben yıkim brom
Hangisini yıkayacaz brom 🙄