Derdim selektör yakmasında değil fakat taaa 2km öteden neden yaparsın? Yaklaş öyle yap.


Derdim selektör yakmasında değil fakat taaa 2km öteden neden yaparsın? Yaklaş öyle yap.


Hiç sevmediğim durum. Otoyolda giderken 3 şeritli yolun iki şeridi kamyon ve TIR'la doluysa ve arkadan yarım km'den selektör yapan bir araç geliyorsa, mecburen 350 metreden hızımı inanılmaz artırıyorum. 90, 100 veya 110'la seyrettiğim yolu mecburen 1 km'sini 120 ila 160'la seyretmek durumunda kalıyorum. Aynı hızda gitsem olmuyor, sonra beni ileride otoyolun ortasında trafik polisi gibi çevirip kavga çıkarmasından, öldüresiye dövmesinden, hatta silahını/bıçağını çıkarıp beni tehdit etmesinden korkuyorum. Bunların hiçbirini yaşamadım; ama nedense bunu görünce aklımdan böyle senaryolar geçiyor. Selektör yapanlardan sert gazlayarak kaçmamın sebebi budur. Hiç yavaşlamam! Selektör yediğimde sanki Ferrari ruhlu Clio Symbolcüyüm.
* Geliyorum dikkat et.
* Hızım da yüksek haaa, ayağını denk al.
*Ben geliyorum gördün mü? Görmediysen gör.
*Ben serseri kullanırım arabayı, asabiyetimi gör istiyorum bu selektörle.
Gibi sebeplerden ötürü olabilir, hiçbiri de iyi sebepler ve durumlar değil. Ekseriyetle sıkıntı veren davranışlar. Gereksiz ve ilk etapta korna çalma vs de hiç hoş değil, keşke saygılı olsak.
Aşırı gıcık olurum. Oynuyorum onlarla
Belki hızlanıcam kenaru geçte geçim filan diyorlardır.
Ya da direkt kafadan kontaklardır.😃
Onlardan çok var takılma 😂😂😂😂
Aman ha kemerlerimizi takıp sakinleşelim lütfenn😂
Eig için teşekkürler
Cevap
5Cevap
Heyecan yapmışlardır y
Buna en cok turkiyede denk geldim vardir illaki bi sebebi dicem ama cok sacma cezasi olmali bence surucu dikkatini dagitan birsey sonucta. Gece karsidakinin uzun farlari aciksa gozumuzu aliyor reis kapat demek icin yapilir bazen ama usulunce yapilir.
2 km uzaktan selektor çaliyorum adam çıkmıyor dinine giriyorum hala çıkmıyor sonunda kornaya abanıyorum geçerken camdan kufur ediyorum. Demem o ki alışkanlık erkenden yol ver uğraştırma demek
İnadıma yol vermiyorum hatta sonra aynısını ben yapıyorum
Sorunları var sanırım heyecan da yapıyo olabilirler
Valla 2 km yine iyi dibinde isteyen daha cok denk geliyor bana
Aşırı aceleleri vardır bagajdaki moku dabakhaneye yetiştirmeleri gerekmektedir belki
İq zeviyeleri dusuk insanlar yapiyor genelde.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?