Bir araba sizi kendisine nasıl çekmeli ;
Markası
Rengi
Görünüşü
Jantları
Nedir sizi çeken bu özellik?

Bir araba sizi kendisine nasıl çekmeli ;
Markası
Rengi
Görünüşü
Jantları
Nedir sizi çeken bu özellik?

Jant arabanın çehresini değiştiren en önemli bileşen aslında. Aynı araba 17 jantla çok yavan görünürken 19 jantla efsane bir güzelliğe kavuşabiliyor. Tabi jantlarla arabanın renk uyumu da önemli. Siyah arabaya siyah jant yapanları hiç sevmiyorum. Berbat görünüyorlar.
Tasarımı Farları Çok Dikkatimi Çekiyor Tasarım Demişken Opelin Vectra C Kasa Modeline Bayılıyorum 😍⭐ Maşallah O Nasıl Far Tasarımı Öyle Gördüğüm En favorim Tasarım

Renk, model, arabanın genel durumu, farların şekli karizma katıyor bence ve jantlar.. Bunun dışında sadece dışı değil içi de ilgimi çekmeli, hem temiz hem de bakımlı ve hoş kokulu bir iç dekorasyon olmasını tercih ederim.. Keyifli günler..
Teşekkürler..
rica ederim
İlk görünüşü ve rengi dikkatimi çeker
ricalar canım.*
Cevap
24Cevap
Rengi ve modeli
merhaba
beğendiğim araçların kaslı ve ağır olması
Diğerlerine benzememeli dicem ama öyle bi arabaya param yetmeyeceği için şu an ki kriterlerim görünüşü güzel, göstergeleri komple hayalet ekran olan bişi
Ruhu. Tasarımı ve performansıyla karakteri olması lazım. İhtiyacım olmadığı için ve tercihim o yönde olduğu için hiç normal bin git araba almadım.
Arabalardan hı anlamam ama 🤓
Aynası, farları, yazı yazan yerleri, rengi, görünüşü, tekerleri...
Kükreyen motor sesi. Egzoz değil ama kaput altından çıkan v motor sesi
Direksiyonu elime oturuyorsa tamamdır , bir de koltuk istediğim gibi rahat olmalı.
Senin saydıklarından renk dikkatimi çeker
Yandan bakınca ok gibi duracak, led farlar, yüksek çelik jantlar ve iç döşemesi bej
Dış görünüş olarak far makyajı ve jant makyajı iç kesimde zaten belli beni kısa zamanda kolayca yarı yolda bırakmasın ve mümkünse tayibi güncel olsun yok aux kablosu ile uğraş falan gereksiz
Estetik ve keskin hatlara sahip dış tasarım..
Dodge-Challenger , Ford- Mustang, Chevrolet- Camaro sevdiğim tarzı yansıtan arabalar.
Arka stopları ve beygir gücü
Genellikle görünüşü ve rengi.
Sssi tabi gölgesi bile hızına yetişemiyor😄😄
Oğlak burcuyum ben. Konforu 😀
Rengi ve markası kesinlikle
Rengi görünüşü
Araba hayalim yok reis
İç hacimi ile araç iç dizaynı.
Renk ve jantlar.
Markası ve rengi
Motor gücü.
xper icin gorus