Selamlar.. Aracına evcil hayvan alır mısın yoksa evcil olmayanlarla devam mı? ahsh :D :P Keyifli günler.. 😎🤘
#smell

Selamlar.. Aracına evcil hayvan alır mısın yoksa evcil olmayanlarla devam mı? ahsh :D :P Keyifli günler.. 😎🤘
#smell
Ben biraz fazla titizim arkadaşlarım bu huyumu bildiğinden evcil hayvanlarını arabayla bir yere gideceğimiz zaman getirmezler. Evcil hayvanı olan arkadaşlarımda kaldığımda kedileriyle ağız ağıza burun buruna yatıyorum ama iş araba olunca rengim değişiyor bende böyle bir deliyim işte
Arabayı temizletmek durumunda kalıyoruz evet bu bir gerçek :D
Sevgilim olursa ve kedi veya köpek besliyorsa duruma göre değişebilir. Pitbull, Argentina Dogo cinsi haricinde diğer tüm köpek ve kedileri almak isterdim; ama özel tasarım pratik ve katlanır arka koltuk köpek kafesi yaptırmak gerekir. Kediler için sorun olacağını sanmıyorum. Pitbull ve Argentina Dogo'lardan çok korkarım, kesinlikle alamam! Korkudan yolculuğun ilk 50 metresinde arabamı pert ederim!
Sessiz sakin olduğu sürece alıyorum :D Yan koltukta oturup etrafı izlerse sıkıntı yok ama sağa sola zıplayıp durmasın :D
sshsh tipe bak :D
Yani bilemedim bi ufak tedirgin etmedi bakışları dersem yalan olur 😅
https://www.hizliresim.com/4bhvg7b
selam söylüyor :D
ahsh bilmukabele adı ne? :D
İsmiyle özdeşleşmiş resmen :D
ahsh dedim ama bakışlarda bir hinlik var diye dimi :D
alışana kadar kim kimi ısırırsa artık :D
Alırım tabi ki neden almayayım. Can, dost onlar
yaa :D ♥
Cevap
18Cevap
Selam gadası 🙃
Eskiden olsa araba içine alırdım. Ama aracın içini dışını hep yaptırdım. O yüzden almam.
Evet alırım
Zamanında aldım köpeğim vardı=) temizliği çok zor yaa
Aynen tüy döküyor ama yine de el mecbur almak durumunda kalıyoruz özellikle seyahate giderken.. :)
😃😄☺️
Alırım tabi neden olmasın? Zaten bir hayalim var bu konuda. Yolda yalnız başına gördüğüm her hayvanı alıp sahipleneceğim, mini bir bahçe kuracağım. Hepsinin özgürce gezebileceği, diğer canlılarla tanışabileceği
Benim hayatım hayvan olmuş😂 arabam yok ama olursa muhtemelen her zaman biyerlerden bir kedi ya da köpek çıkabilir 😂
ben korkuyorum almaya ya o minicik bedeniyle bir yerlere girip motora ulaşırsa ya da dışarı ulaşan bir boşluk bulur da oraya sığışıp yola çakılırsa diye alırsam da pusete kilitliyorum
Olursa düşünüyorum ama motora evcil hayvan aldım.
Partilerini omzuma koydu.
Tuvaletini yapmıyorsa eğitimliyse alırım ama tüyleri temizlemek zor olur
alırım ya bazı bayanlar ön koltuğa koyuyor çok hoşuma gidiyor :)
Kedi alirim ama kopek almam. Kopegin salyasinda insana zararli bilinen 110 bakteri varmis. Daha bilinmeyenide vardir
Almam huylanıyorum...
Severken de sorun oluyor mu yoksa sadece arabaya alma konusunda mı sorun oluyor? :D
Severkende sorun oluyo uzaktan uzaktan severim kucağıma falan alamıyorum. 😄
kedimi salayım üzerine ne diyosun :D ahah
Cıngar çıkarırım.😄
Kız kardeşimin kedisi var bir gün onlarda kalıyorum yatağın üzerine geldi yataktan nasıl hopladım bilmiyorum benim kıza seslendim kızım al şunu diye. Kız o da gitmiyo en sonunda dışarı çıkarttık kapıyı kapatrıkta öyle raad ettim yoksa benle yatacaktı.😄😄😄
ahahaha :D :D ay çok güldüm ama ya düşünemiyorum seni öyle 😂😂 aynen bide sevmeyene inadına sokulabiliyor bazıları 😂😂 ne var yani senle uyusaydı hıhh
Ben seviyorum da işte huylandığım için huzursuz oluyorum. Kedide huylandığımı anladımı neyse aman oda o gün ne sırnaştı.😄😄
ahahah kur yapmış sana 😂😂 kıyamam ya hayvancağız ret yedi desene ahsh
Öyle herkese kur yapılmayacağını bilmeli.😄😄
çok tüy döken bir hayvan ve tuvalet eğitimi yoksa almam tabiki yani o kadar araba almisim bi kopegin isemesine asla izin veremem
İlerde arabam olursa erkekler binebilir
Bence bu yeterli olur😂
Eğitimi verirsem hiç bir zorluk yaşamazsın ben 2 köpeğim ile her yere gidebiliyorum
Köpekler rahat durmuyor çok tehlikeli
Net bir ifade ile almam...
Hayır, benim fobim var
Tabiki alırım
dimi ya :D bazı insanlardan daha iyiler ahsh
Almam genelde
Onlara da yazık değil mi :D
Titizim almam
Ben de hijyene önem veren biriyim ama yine de bazı durumlarda mecbur kalabiliyoruz, kıyamıyoruz.. :)
Orası öyle hayvanseverim zaten ama çok net mecburluk durum yoksa alınmaması daha iyi
Arabam yok.
Farz edebilirsiniz :D
tüy dökmüyorsa olabilir. yoksa almam
Alırım.
Evet alırım
Alırım
Alıyorum
Almışlığım var…. :)
Alırım ne olcak ki
Tabi ki alırım
Alırım nolcak
Sorun etmem