Bu aralar bu araca taktım ve bunun gibilere tam benlik araç bir de otomatik oldu mu tamamdır bu araç sizce nasıl sağlam mı paranın hakkını verir mi malum 500 700 lira olur kendileri maşallah diyorum kendisine buradan

Bu aralar bu araca taktım ve bunun gibilere tam benlik araç bir de otomatik oldu mu tamamdır bu araç sizce nasıl sağlam mı paranın hakkını verir mi malum 500 700 lira olur kendileri maşallah diyorum kendisine buradan

Seat arabası kullanmadım; ama onunla birkaç kez yolculuk yaptım. Bir arkadaşımın kırmızı renkli 1,2 TSI, otomatik vitesli, sunrooflu, FR paket 2014 model Leon'u vardı. Çok rahat, çok güzel gidişi vardı. Eskişehir'den 8 arkadaş Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine gittik, amma performanslı arabaydı. Başka arkadaşın 1.6 dizel Volvo S40'ını sürekli tokatlıyordu. Benim 1.4 8 valflik Clio Symbol'e bin basardı. Sonradan gözünü Mercedes CLA'ya dikince 2017'de sattı, CLA aldı; ama Renault motoru yüzünden ciddi masraf çıkardı ve aldığına pişman oldu. Bir daha başka araba almadı.
Seat Leon alabilirsin; ama tek sevmediğim yanı DSG şanzıman problemi... Bunun dışında herhangi bir sorun duymadım. Kuzenimde 2015 kırmızı Ibiza manuel vitesli kullanıyor. 2,5 yıldır kullanmakta ve çok memnun. Sana hangi model uyarsa birini al derim.
Tesekkurler sagolasin bilgi icin arabayla ilgili pek bilgim yok tipi gorunusu hosuma gitti duyduguma gore iyi diyorlardi onceden aracin boyutu guzel ici rahat gorunuyor tam benlik begendigim icin istiyorum leon ibiza farketmez normalde aklimda ford fiesta clio filan vardi o boyutlarda olan buyuk degil uzun degil ondan dolayi ben simdi yeniyim buyuk de arac istemiyorum buyuk olmasin arkasi uzun olmasin olursa bu olsun tabi olmazsa da baskalarina bakariz
Cevap
3Cevap
Kazasız serseri eline düşmeyenini bulursan güzel araba
Hurdaya mi çıkartıyorlar
Bu memlettte en ideal arabalardan bir taneside seat grubudur. Her yönden mükemmel araba sanayi parça konfor dayanıklılık vs
Kafam iyicene karisti birileri iyi diyor birileri kötü diyor hic binmedigim icin de bilmiyorum
Alma
Neden
Mercedes bak düşük modelde olsa üzmez asla bunlar gidici
Mercedes olmaz benim kuzende c200 90 modeli öküz kalas gibi bana cok buyuk
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?