Evvet arkadaşlar sizce ktm mi yoksa Honda mı almalıyım 😍 Tavsiyeniz nedir? Kızlar hangisi olsa verirsiniz 😀😋

KTM Duke 250
Honda Cb 250R
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evvet arkadaşlar sizce ktm mi yoksa Honda mı almalıyım 😍 Tavsiyeniz nedir? Kızlar hangisi olsa verirsiniz 😀😋

Benim nişanlım motorcu çok iyi tanırım bunları ve bence honda. Ama üstüne biraz daha para koyabilirsen bence kawasaki al ya da hayabusa da çok havalı bir parça.
O tip motorları sevmiyorum ya hatta ben scooter kullanıyorum ve öyle düşünüyordum. Ama naked ya da caferacer tarzı bir şey alasımda var 🙂
Evet ama işte Hondadaki tasarım da tam cafe racer bende buna tutuldum ama ufaktan bir ktm sevgim var 😀🤦🏻♂️
Servis ve yedek parça bakımından Honda avantajlı olur ama KTM de İstanbul'da bulunur. Eğer İstanbul'daysan yine önce araştır servis ve parça olayını ona göre KTM derim
Yakın arkadaşım kullandı güzel motordu uzun yol falan yaptı baya o sonra sattı. Ama işte Honda bu modeli efsane getirdi yine bilemedim.. 🙂 Normal de ben scooter kullanıyorum ehliyet alınca bakacağım..
KTM kullananlara sor servis ve parça sorunu yoksa al. Ben de 390 kullandım Honda'dan daha keyifliydi
Pahalı olmasa aslında bende 390 alırım ama bakalım ehliyeti alınca ne olacak 🤦🏻♂️
Uçtu ya motorlar da uçtu orta segment motorlar 200-250 bin arasında
Valla sorma şu ikisi işte 110-130 arası sıfırları.. Bir ara eski videoları izliyordum cb250 30-40 falanmış 2019 hemde 😢
Zamanında almadık kaldık böyle
Sorma ya motor sevgisi geç başladı bende 🙄 Biraz daha erken olaymış şimdi olurdu belki ikisinden biri ❤️
Ben de epey ara verdim 50cc var şu anda araba varken motor aramıyodum satınca fena oldu Nisan 'da aldım işte
Ney var? 🙂 Bende Arora Cappucino var 50 lik..
Mondial SFC 50
Cub baya shsjj bunlara mı düştün ya 😀😋 Ya bu tiplerde 50 yok mu ya kalıplı şöyle 😢
Yok yaa 50cc işte hepsi cılız
Rks yapmış buldum geçen ama minik motorlar gibi geldi bana.. Bide otomatik 🙄
Neymiş model adı?
Pardon ya Yuki Hummer 50 😬
Biliyorum onu scooter üzerine normal motor görüntüsü vermişler. Otomatik olsun Honda da DCT şanzıman otomatik kullanıyor gayet güzel
Ama çok küçük duruyor işte şu bisiklet gibi minik olanlardan 🙄 Ama Honda nin hepsi de değil işte şu olsa öyle ne güzel..
Cevap
3Cevap
Her türlü KTM sağlamlık kalite yol tutuş performans tasarım hepsinde rakiplerinden üstün
Teşekkürler 🙂
Parça yönünden hondanin daha iyi olduğunu düşünüyorum
Uygunluk mu sağlamlık mı? 🙂
Anladım Ktm Pahalıdır diyorsun yani.. 🤦🏻♂️
Haklısın dostum teşekkür ederim 🙂
Bence Honda. Sağlam motor.
Sağlam derken? 🙂
Sen ducati al motor gör.
İlk Büyük motor olacak eş değer hangi modeli olabilir? Ve yedek parça bakım maliyeti nasıldır?
Model 1299 panilage s
Motor Hacmi 1285 cc
Motor Özelliği 2 silindir L-twin, 6 vites
Motor Gücü 205 hp @ 10500 rpm.
Tork 144.6 Nm @ 8750 rpm.
Maksimum Hız 299 km/h
Ağırlık 166.5 Kg. (kuru)
Sele Yüksekliği 830 mm.
Yakıt Kapasitesi 17 Litre.
Ön Fren 2 x 330 mm disc.
Arka Fren 245 mm disc.
Ön Lastik Ebatları 120/70 x ZR17
Arka Lastik Ebatları 200/55 x ZR17
Hatta örnek bir video da atabilirim Motor harika bir şey kanka Türkiye de pek yok gibi bu motorlardan.
1300 cc diyorsun daha a2 almadık dur da 😀
Abi bir video izledim manyak gidiyor motor ya resmen bağımlı oluyorsun.
Doğrudur ama çok büyük cc ler a almak lazım ona 🙄
Yurt dışında sen bunlara bedavaya biniyorsun bedavaya şu an Türkiye de fiyatı 300 400 bin TL kullanmış paketi Oda ben en son baktım 1 sene önce 250 bin TL di kırmızı sadece 1 tane vardı Türkiye de satıldı oda sanırım üzüldüm ama ya bu motor efsane ötesi bir şey dostum..😔
Doğrudur ama işte bana çok uzak 🙄🤦🏻♂️
Ama sana kesin tavsiyem de hondadır hondadan şaşma derim sağlam makine..
Eyvallah sağolasın 🙂
Kawasaki Z x10r 🐈
Bu motor ölüm motoru bana gelmez minik 😢 Ve sevmiyorum da bu tipleri..
Ben bayılıyorum yaaa, o sesi yokmu o egzoz sesi dinlemek için para bile veririm 😁
Peki kullanıyor musun motor? 🙂
Kuba Yamaha ducatiye bindim, kawasaki daha hayal
Hmm ne güzel kendi kullandığın var mı şu an 🙂
Hayır evliyim, sorumluluk sahibi olduk artık , hizliligi bıraktık bı kenara
Yaaa 🥺 Vay be tebrik ederim ama yine de 🙂
Teşekkür ederim ama ne için tebrik ettiniz
Hem evlilik hemde eski bir motorcu olduğunuz dan 😀🌹
Haa anladim teşekkür ederim tekrardan
Ben teşekkür ederim yorumun için 🙂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?