Yani fotoğraftan çok net belli olmuyor yakından bakmak lazım ama hem havalı hem kaba bir görünümü var. Altın sarısı yerleri kırmızı yapsan, kırmızı-siyah daha sportif olabilir gibi düşündüm ya da böyle kullan dediğim gibi yakından gören birine bu fikri sor daha iyi...
Ya şöyle tepkiler olumlu yönde bende ona dayanarak altın sarısı üzerinden devam etmek istedim tekrar boya masrafı olmasın diye Birde kırmızı aklıma geldi ama şu var bu araç tr de geçmişten günümüze adı travesti arabası olarak geçiyor zaten hemen dalga geçtiler 😄😄 kırmızı siyah olursa iyice travesti arabası olur gibi bu sefer o damgayı tam yeriz 😄
🤣 evet bildiğim bir araç değil yorumlarda okudum bunu ve şaşırdım ama böyle de çok kodaman yani orta yaş üstü aracı gibi duruyor ama dediğin gibi ise hayırlı uğurlu olsun, güzel ve mutlu günlerde bin, hayrını gör...
Şimdilik böyle kullan paranı biriktirip daha iyilerini ala bilirsin. Mesela 2-3 sene arabasız gez ama bir beş sene sonra istediğin arabayı kullan. Benim kafa böyle)) hayırlı uğurlu olsun bu arada
Seviyorum şu makineyi de adını travesti makinesi yaptılar yav, çocukken bende bunun oyuncağı vardı sarı hem de. Bence orijinale yakın bir jant koy, sanırım spacer de var. :D
Zaten 2 3 rengi var en moda rengi sarısı ama bendeki orijinal rengi lacivert mat siyaha boyanmış direkt boyalı aldım 😄 Öyle bahseden oldu ya travesti diye allahtan rengi siyah sarı olsa ayvayı yedik çenelerinden düşmeyiz xkdkmx
Ben 1.83 üm şöyle söylim tigra nın ön tarafı çok güzel boy sorunu olmaz Ama arka koltuğa geçersen max 1.75 olman lazım yoksa camı patlatırsın blfkvkdm bi denedim yok yani arkada boyu uzun sıkıntı
He 😄 arabanın genel olarak boyalı zaten orijinali lacivert ama mat siyah boyalı bence hoş duruyor albenisi var bi sarı renklerin üzerinde oynasam mı diye karar veremedim
Siyah çok boğar diye çekiniyorum biraz ya aklıma geldi aslında araba mat siyah koltuklarda koyu mavi ve siyah şerit var üstlerinde biraz kararsız kaldım sunroof da simsiyah
Benim birkaç merakım işte 😀 erkekler nasıl mastürbasyon yapılacağını kızlardan iyi biliyor onu sormuştum. Sanırım 3 ay önce birinden aldığım öneri acaip iyiydi. mastürbasyon önerisi kdjsj