Diyelimki yolda kaldınız ve hiç taksi ve araba yok köpeklerde yolda biner misiniz?
Ben binerdim.
Diyelimki yolda kaldınız ve hiç taksi ve araba yok köpeklerde yolda biner misiniz?
Ben binerdim.
Öyle bir durumda arabama binmese bile en azından köpeklerin olmadığı bir noktaya kadar takip eder köpeklerin zarar vermeyeceginden ve bana ya da bir başkasına ihtiyacının olmadığına karar verir öyle devam ederim yoluma 👍
Ben tanımadığım birinin arabasına değil binmek direksiyona bile geçerim 👍 hatta duruma göre arabayı satın almak için fiyat bile veririm hiç bir şey benden daha değerli değil.
Binmezdim; ama motordan anlayan birisi varsa ilgilenmesini isterdim. Kimse durmuyorsa alo çekiciye mesaj atardım. İşitme engelliyim ve telefon görüşmesi yapamıyorum.
Cevap
12Cevap
Hayır binmem bu devirde kimseye güven olmuyor hele tanımadığım biri olcak birde güvenip arabasına bincem ne olur ne olmaz ortalık karışık devir çok kötü onun yerine başka yöntemler bulmaya çalışırım.
Ben çok kişiyi yolda görüp aldım bazen el kaldırmalarına gerek kalmadan da yolda görünce yol üstüyse bırakayım diyorum
Binmem bu devirde kimseye güven olmaz bi yolunu bulurdm elbet ne pasına olursa olsn
Yabancı birinin arabasına binmek 👎
Köpeklere yem olmak👍
Binmem bazen hayvan insandan daha merhametli oluyor
Otostop cekip binerim eger guvendigim bir yerdeysem
Köpek varsa tereddüt etmeden Binerim.
Yani içerideki kişiden daha az zarar gelir
Elbette.
Ama kızlar için bu durum değişebilir
Bazen arabanın içindeki daha zararlı olabiliyor.
Köpek varsa herseyi göze alırım ısırmasından iyidir
Doğru
Binmem, korkarım
Binmem
Erkekse binmem kadinsa olabilirdi
binerimde tetikte olurum her zaman
Ben binerim.
hayır
Yolda kaldiysam binerim
Binerim
Binmem
Türkiyede hayır