Güncellemeler
+1 yıl
!!!
Güncellemeler
+1 yıl
resmen beyin tecavüzü bunlar. şehir yerinde yasaklanmalı
yazın bizim burada böyle cadde üstünden geçip de motorunu öttüren... lara etmediğim beddua kalmadı. bu ne iğrenç sestir, bu ne yaman çevreye üretilen ses kirliliğidir. soy sop düz küfür ve beddua ettiriyorlar kendilerine.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sadece motor mu Tofaşta ki o Aragaz egzoz sesine ayar oluyorum doğru düzgün binmek batıyor vallaha bunlara
ben arabadan çatara pataralı çıkartıyorum :D
İnşallah bana da sövmüyolardır egzozum delindi orijinal egzoz da çok pahalı paramı ona harcamak istemiyorum.
valla öyle böyle sövmüyoruz. soy sop ana ata çoluk çocuk düz gidiyoruz. yetti artık bunların çıkardığı beyin tecavüzü o ses. kim üretti şu motorları bu ne topluma zarar bencil bir iştir.
Motorla ne alakası var abla egzoz takıyolar ondan geliyo o ses. Motorculara laf ettirmem
motorculara laf ettirmem diyor bir de şuna bak. bir... var ya...
Bak ablam benim canımı sıkma cahilliğine veriyorum bu sefer her motor aynı değil hepsinden öyle ses çıkmıyor bu ses egzozdan çıkıyor o egzozu motora takarsan bağırır araba takarsan bağırır sana taksak yine bağırır anladın. Aferim
sizin o ergen kullanımı aracınız hakkında cahil olsam ne olmasam ne bu bir. ikincisi henüz hiçbir arabının o srsi çıkardğnı görmedim. motorcularınsa hepsindne aynj ses çıkıyor. dakikada belki on motor geçiyor aynı şekilde. allah topununn... !! artık haberdr filan kaza geçirp ölen motorcuları görünce oh çekecek duruma getirdiler bizi. çevredeki herkes aynı şeyden yakınıyor.
Nasıl arabada görmedin abla nerde yaşıyon sen ya tofaşçılar, corsacılar, çakal kasa bmw ler, vtec 2 cvicler yokmu sizin orada. Onları görsen Dua edersin dua o motorlar geçsin diye
İstanbul'da yaşıyorum. öyle motordan çıkan iğrenç sesi hiçbir arabadan duymadım. asıl sen nerde yaşıyorsun acaba.
Bende karabükte yaşıyorum. Ama konuşma tarzınızdan falan çok rahatsız oldum umarım geçmeye devam ederler
rahatsız olmaya devam et sen de motorcu
Sen ne kullanıyosun bisikletle mi seyahat ediyosun ayrıca ben devlete vergimi de ödüyorum sigortam da var muayenem de istediğim gibi bağırtırım motoru kimse de bişey diyemez
o bağırtanlar analarına giden küfürleri hayal etsin
her bağırttıklarında çevreden ne küfürler ne beddualar yediklerini hayal etsinler. malum zaten adalet diye bir şey yok. kimse çevreye verdiği zararın bedelini ödemiyor en azından yedikleti küfürleri bilsinler.
Geleceğin anne adayı anancılık yapıyor güzelim türkiyem ne hallere düşmüş ilerde çocuğuna da etseler anneni şöyle yapayım böyle yapayım diye ne hissedersin? Annelerin ne suçu var ki cahilsin ya gerçekten
ben öyle aşağılık çevreye zarar veren çocuk yetiştirmem. laga luga yapma duygu sömürücüsü. bri ben mi ediyorum sanıyorsun o küfrü. duyan herkes en ağırından o küfrü yedirtyor zaten ana baba çoluk çocuk demeden. çevreye zarar vermek illa fiziksel kirlilikle olmaz. ses kirliliği de en ağırındna suç olmalı
Suç zaten tabi sizin bunu bilmemeniz normal
nefret ediyorum hepsinden.
Herkes ediyor zaten
herkesin onlara küfürettiğine eminim
dusuk cc dir. benimki 600 luk sesi sahane :D
düşüğünü müşüğünü bilmiyorum hepsine etmediğimiz beddua kalmadı.
beni genelde ceviriorlar lutfen gaz ac diyorlar
Allah yardım etsin