Arabalar Direksiyon sınav saatlerini biz istediğimiz saati söylesek ona göre ayarlarlar mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 direksiyon sınav saatlerini biz istediğimiz saati söylesek ona göre ayarlarlar mı Direksiyon sınav saatlerini biz istediğimiz saati söylesek ona göre ayarlarlar mı? Cevap Yaz 6 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Zlatan_redFenomen Takip Et Master Yaş: 33 7 ay Arabalar konusunda 2,4b cevap paylaştı. Direksiyon saatleri sizin isteğinize göre maalesef ayarlayamıyorlar. 0 0 Yorumla
a canerozkumFenomen Takip Et Master Yaş: 24 7 ay Arabalar konusunda 746 cevap paylaştı. Hayır. Belirli saatler var ve seni o saatlerden birine atıyor. Kurs haber verir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 7 ay Evet evet sen istediğin gün bile yaparlar hatta güzergahı bile sen belirleyebilirsin ahhajskakak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 7 ay Yok be meb ayarlar onu 0 2 Yorumla Soran 7 ay saat kaç aralığında oluyo biliyo musun Yorumla Cevap sahibi 7 ay Ben sabah girdim arkadasım aksam dkzkx Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Direksiyon saatleri sizin isteğinize göre maalesef ayarlayamıyorlar.
Hayır. Belirli saatler var ve seni o saatlerden birine atıyor. Kurs haber verir.
Evet evet sen istediğin gün bile yaparlar hatta güzergahı bile sen belirleyebilirsin ahhajskakak
Yok be meb ayarlar onu
saat kaç aralığında oluyo biliyo musun
Ben sabah girdim arkadasım aksam dkzkx
Maalesef kurul ne ayarlarsa o saat
Hayir