Bir araba var, 2011 model hyundai i20. Galerinin biri satıyor ancak KM 40.000 diyor. 2011 modelde bu bana imkansız geliyor.

Bir araba var, 2011 model hyundai i20. Galerinin biri satıyor ancak KM 40.000 diyor. 2011 modelde bu bana imkansız geliyor.

Bunun için sana yardımcı olabilirim İstanbul da iseniz km düşürme olayı oluyor mikron ayarlama oluyor yani araba 5 parça boyalı mikron boya altınca anlaşılması zor oluyor bunu bilen 2 3 Exper var Türkiye'de emeklerinin karşılığını hiçe sayılmasını istemiyorum dersen sana bir kaç önerim var.
1. Aldığınız araç kurumsal olmalı sonradan kusuru çıksa bile bunu geri almalı.
Ucuz deyip kimseye kapora atmayın görmediğiniz ya da expere sokmadiginiz araçları alel acele üstünüze almayın.
2. PTT dem km hasar sorgusu mutlaka yapın.
3. İyice araştırın bu gün bayiler bile hatalı araçları hatasız diye satıyor. Kaliteli experlere sokun tarcanlar oto Expertiz gibi.
Ekspertize göster. Arabada herhangi bir sorun yoksa orijinal 40 bin km olması doğrudur; ama motoru daha önce sıfırlanıp 40 bin km yapmışsa güvenli araba değildir. Atıyorum araba 330 bin km yapmış, 40 bin km önce motorunu sıfırlamışlar. Km'si düşürülmüş araba alınmaz. Ekspertiz olmazsa olmazı. Bir de Tramer sorgusu için SMS gönder, kazaya karışıp karışmadığı sonuçları cebine gelsin.
Şimdi Modeline Bakıldığında Ve Daha 40 Bin Km Olması Evet yalan olabilir düşürülmüş Olabilir ama şöyle bir durum da var bazı kullanıcılar Garaj aracı yapıyor arabasını neredeyse hiç Kullanmıyor nadir çıkarıyor böyle bu kilometre de olabilir düşük ihtimal
Öyle yapan pislikler var maalesef ama yanlış bilmiyorsam 5 TL bir şey verip arabanın herşeyine bakan bir uygulama var onu yaparsan belki her şey ortaya çıkar kazalı mi hasarlı mi neyin nesi öğrenirsin.
Galiba SMS atıyorsun bütün hasarı detayları öğreniyorsun vergilendirme ile ne kadar alır bilemem 15 TL de olabilir. Ama doğru bilgiler yani
SMS ile araç sorgulama işlemi için aracın plakasını bitişik bir şekilde yazıp (34XYZ34 gibi) 5664’e yollayabilirsiniz.
Cevap
24Cevap
Bence mümkün bir şey
Bunun için bir soru sormuştum galeriden araba alınır mı diye ve insanlar görüşlerde komik bulmuş saçmalamışlardı tam o noktaya değinmişsin arabayla full oynamış olabilirler ama temiz diye satarlar dikkat et iyi araştır derim
Arabadan anlayan biriyle beraber git canım bazı araç satıcıları araçlarını hemencecik satmak için türlü türlü şeyler denerler. Bu konuda bilgili biri anlar hemen. ✨🌺
💌
hayatta meslek grubu ve adam olarak gormedıgım ;
galerici tayfa
emlakçı tayfa
mahalle arası kanka al-satçılar.
evet km oynayabilirler . beyinden de silebilirler . cok var piyasada.
alacaksanda galeri değilde sıfır marka bayilerin 2. el olanlarına bak . en azından hukuki hakkın olur.
Km düşürme her araçta olmasada bir çok araçta mümkün ancak şöyle bir durum var. Bu araçlar 2 senede bir muayene olurken kmsi tuvturk tarafından kayda alınıyor. Yani örnek olarak son muayeneye girdiğinde kmsi 100bini gösteren bir aracın kmsini 100binin altına indiremezler. Aracın muayene geçmişini sorgulayaniliyorsan eğer bu güne kadar girdiği 5 muayenenin her birinde kmsinin kaç olduğunu görürsün
Evet korkabilirsin bu normal bir durum güvenilir bir expertize gidip öğrenebilirsin tabii ki sana önerim birden fazla expertize sok arabayı ))
Bu km, bu yaşta araca biraz ilginç haklısın ama şu smsi at bakalım ne gelecek cevap onun dışında bu fikrini oraya da söyle bakalım ne diyecekler savunma olarak... İ20 de nedense sevemedim bu arabayı da... Tabii zevk senin...😊
galeriden araba alma hiçbir şekilde hem pahalıya satıyorlar hem farklı işler dönüyor başın ağrır elinde kalır araba bu arada bu hyundai i20 de candır <3
Kilometre ile oynuyorlar. Bizzat daha önce 210 binde olan bir aracımı sattım ve galerinin aracı 165 binde olarak ilana koyduğunu gördüm. Kurumsal araç satan yerleri tercih edin.
İlk olarak bu aldığın galeriye göre değişir. İşin ehli olanlardan alırsan sorun olmaz ama arabayı sahibinden Alman ve ekspertize sokman senin için çok iyi olur
40 bin km normal olabilir illa oynanmış diyemeyiz. Ama galericilerden araba almam ben prensip olarak gider daha bakımsız alırım yine onlardan almam.
Gayet tabi mümkün bisey bu. Ve işin daha gıcık tarafı uzakdoğu arabalarinda Hyundai Toyota Honda Mazda gibi markalarda km düşürülüp düşürülmediği exper deki cihazlarda falan da bulunmuyor. Dikkatli davranmak gerek
Güvenilir Expertize sok ve 5664e arabanın plakasını ve şase numarasını at kilometre ve tramer bilgisi verir 19 lira gibi bir ücret alır operatörden
40000/ 11 = 3650km mi yapmis ortalama yil. Araba ya yatmis birisinin kapisinda ya da saglam oylamislar.
Orjinal olabilir. Ama değilse ve bunu fark edip mahkemeye verirsen tazminat bile alırsın. Artık kanunen yasak bir olay.
Düşürülebiliyor fakat belki garaj aracıdır klm az olması normal... 🥂
Araba kendini belli eder. Diri mi üzgün mü? Tabi anlayan biriyle gitmen mantıklı
Rektefeden sonraki kilometresini yazmışlardır belkide gerçekten 40 bin kmdir
O sınıfta bir araba için neredeyse gökten inmiş gibi bişey
Arabanın bir değeri vardır. Mantıklı oranladığın zaman 40 bin 2011 model. Acımasız bir km ayarlanmış:)
Km dogru olabilir, araci gormek lazim. Surunce anlasilir.
Sorgulama yapabilirsiniz
Hyundai Servisi ne göturür. Ordada çıkar
al da ne alırsan al.
Mümkün.
Yapabilirler
Galeriden alma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?