seneler önce kurduğum araba alma hayali, şu an nasıl biber patlıcan alırım kafasına dönüştü:))

seneler önce kurduğum araba alma hayali, şu an nasıl biber patlıcan alırım kafasına dönüştü:))

Skoda Superb 2009-2014, alternatif olarak Ford C-Max Titanium/Titanium X 2008-2011 düşünüyordum, dolar 12 lirayı aşınca aniden hayallerimden silindi. Klasik kambur kasa Tofaş Murat 131 Kartal'ı, çalınma riskini çok yüksek bulduğumdan dolayı hayallerime veda etti. Hayaller Hyundai i20 1,5 kasa (2012-2014), klasik araç olarak orta kasa Renault 9 Broadway'e yön değiştirdi. Hyundai alamazsam, alternatif olarak Opel Astra G düşünebilirim.
Yakın zaman önce kaza yaptığım arabamın sigortasının pahalanacağından dolayı, yılbaşına gelmeden değiştirmeyi düşündüğüm Fiat Palio'nun fiyatlarının aşırı artması nedeniyle, yönüm Fiat Uno, Fiat Tipo (babam Tipo alırsa tercihlerden silinecek), Renault 11 Flash veya GTS'e kaydı. Aslında Opel Corsa B, Opel Astra F, Ford Fiesta 1996-2001 arası düşünüyordum, yedek parça takıntım ve fiyatlarının aşırı artmaları nedeniyle artık tercihlerimde yoklar. Fiat Uno 1 numaralı tercihim olacak.
araç cep telefonu ya da tatil hayal fian degıldır.
ihtiyactır . konusan akpeli lursa o telefonu ( 13 max kullanıyorum dübürüne zokarım)
araç şu anda fahiş ötv ile alınmaz. bir hukumet vatandasını kazıklayamaz.
bankadan kullanılan kredı de ucuz ya da fazla hukumetıde ılgılendırmez.
almayın secımle bırlıkte bunlar degısecek.
bunlar bızı en az 5 sene gerıye attı.
imam osurursa cemaat sıcar , al satçı kanka ile galerici takımı şişirir fıyatı bunu goren süslümanlarda 2005 model araca 300 fıyat ceker ornekte devletı gosterır.
Benim büyük hayallerim yoktu. 89 model arabam vardı onu biyere saklayıp binmeye bı araba almayı düşünüyordum. Olmadı ömrü kifayet etmedi arabamın. Şimdi 10 yaş daha genç bı arabam var ama öbür arabanın yarısı kadar para eder ancak. Şimdilik böyle devam araba almak değilde kasıt almak bile elindeki arabanın sigortasini yaptırmak bile büyük sorun.
Ahaha😅 güzel soru. Hayalim bitmedi, illa alırız bir gün, bu devran böyle devam edecek değil, tüm halkın yapacağı şey bu seçimde devrim yapmak, o zaman her şey daha kolay olacaktır herkes için... 😉 Halk zaten bu düşünceyle ayakta duruyor, ilk yapacağımız şey, şu multeci çöplüğünden ülkeyi temizlemek, onların destekçileri de onlarla birlikte yallah...
Cevap
45Cevap
Artık hayal kurmuyorum
1979 model transit mk2 araba çıkardım ahırdan restore ettim 18 ay emek verdim daha 5 6 kilometre binemeden aile zoruyla satıldı. Notere giderken bile kullandirmadilar. Noterin önünde yola yatıp yarim saat ağladığımı hatırlıyorum... şimdi de 1986 131 doğan çıkardım garajdan ama onu satmalarına izin vermedim. Satıyorlardı. Uste para verip 400 binde motoru ufleyen 2003 doblo ile takas edeceklerdi. Kaçırdım arabayi 2 3 gun eve gelmedim en sonunda babamın trafik polisi arkadaşı bulmuş yerimi mobeseden uyurken ara sokakta kıstırdılar almaya gelene kadar 2 3 saat nezarette kaldim ama satmadılar arabayi ya değerdi xd
Az önce eve gelirken dedim çiğ köfte alayım. Küçük boy lavaşa 90 gramlık çiğköfte üç adet valla billa 52,50 tl verdim.
6 liraya yediğim çiğköfte 17,5 lira olmuş.
Parası pulu işi gücü olmayanın Allah yardımcısı olsun.
Ordan petshopa girdim. Kedinin kum küreği kırıldı küçük bitane aldım. Bitane tüy maltı. 75 lira.
Kafayı yicem birgün öncesinin fiyatı birgün sonrasını tutmuyor.

Seneler önce hayalim Passat almaktı. Mevcut Türkiye şartlarında bu arabayı almayı düşünüyorum artık. Arkasınada baba parası değil, alın teri yazdıracam.
Ay sonunu getirmeye:))
Araba piyasası çok kötü cidden.
Herkesin hayali araba almak ama yönetenler aşırı otv vergi alıyor bundan vazgeçilmeli artık. dunyada en pahalı araba turkiyede bu çok üzücü. Bende honda jazz hybrit var yakıtı düşündüm sadece alırken
Araba hayali kurmadım sadece California da tatlı mütavazı bir ev hayali kurdum. 🏚️🗽👫❤️
Yalana dönüştü, biraz zaman sonra yalandan imkansıza dönüşecek. Cünkü birileri bizim yerimize saraylarda krallar gibi yaşıyor. Altın musluklar, altın bardaklar.
Araba konusunda bir hayalim yok. İnsan iyi veya kötü ayağını yerden kesen birşeyi alır, ihtiyacını görür, o araba da sahibine hizmet eder..
Arabadan daha önemli şeyler de var..
Aslında ben alıyordum. Ailem para istediği için başka model aldım. Ben askerdeyken onu da sattılar gelince istediğini alırsın diye. Sonra kendime ego kartı aldım.
Seneler önce bu hayalimi gerçekleştirdim..
Şu an bir zamanlar hayalini kurduğum arabaya biniyorum elhamdülillah..
Gerceklestirdim arabami aldim istedigim arabayi ama baya oldu alali 😂😂 simdi baska bitane var ona kosuyom 😂😂
Hüsrana dönüştü hatun. Neye dönüşecekti ya başka. Ama olsun. Babası zengin bir garı bulma hayalim diri en azından @dikenliyil 😝
Yani yine istediğim bi arabaya biniyorum ama 30’uma girmeden bi hayalim vardı, onu gerçekleştiremicem gibi
Hiç arabası olmayan için şu anda araba almak imkansız gibi bir şey
Şu an arabadan ziyade ev alma hayalim var ev daha mantıklı geliyor..
susadım 1.5 liğtre su alayım dedim 5 lira millet aç millet haho diyor
Hayal ettiğim araba 8m oldu en son hayalim Tofaş’a kadar düştü şu an onuda alamıyorum ama
Keşke mevzu sadece tek bir meta ve araba olsaydi.
Son 20 yilda her vatandastan kopup gidenler maddiyattan cok daha fazla..
Honda civic vardi hala var da hayalden cikti başka boyuta geçti
Arabayı aldıkta ekonomik sebeplerden satmak zorunda kaldık
Araba almak yalan oldu.
Yaşasın istanbulkart.
2-3 sene önce biri oldu şimdi kendim için birkaç aya planlıyorum
Milletin beğenmediği Tofaş bile 60-70 bin TL
Seneler önce araba alma düşüncem yoktu, son bir iki senedir acaba demeye başladım
Cocukken tofos alma hayalim vardi o zmn lar en iyisi 10 k falandi simdi zar zor yasiyom
Piyango çıkarsa ya da miras kalırsaya dönüştü 😄😄😁
Biz tam alacaktık eşimin şu kâr takıntısı yüzünden b. ok oldu kaldı üç beş bin daha uyguna alcaz diye arada kaç bin oynadı..
Babam sağ olsun NİSSAN MİCRAM VAR
Dipsiz bir kuyuya
Diğer hayallerim giib yerin dibine girdi
iyi kötü bir aracım var, şu anki durumda alamazdım
Hayalini bile kuramıyorum
crop alma hayali bi de kiko
İşe girelim de başka bir isteğim yok
Hayaller gelecek yıla kaldı :)
5. Arabamı aldım , şükürler olsun
Tuvalet taşına siyasetçiler s! cti
Hep çok uzakta bana ya. Nasıl alayım tesla
Oyuncağını almaya🚬🚬😔