Arkadaşlar evliyim ve henüz çocugumuz yok bu clk 200 lerim hastasıyım hep hayalimdi almama az kaldı ancak çevremdekiler çoluk çocuk olunca tek kapılı zor olur diyorlar bende çocuk olsa da arka koltuk var sonuçta diyorum sizce alınır mı mercedes in eski kazalarına aşığım resmen
Mercedes'in bu kasasını ben de beğeniyorum hele görseldeki araç çok güzel cilalı falan yeni gibi duruyor bence hayalinizi gerçekleştirin alın o arabayı
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Alacağım valla bazen diyorum öleceksem de mercedes in içinde öleyim 😀
Mercedes kalitesi konforuyla tartışılmaz bi gerçek ama aile için hiç bir coupe araba uygun değildir. Ben yalnız olmama rağmen MPV araç seviyorum ve aracım da MPV. Geniş ve konforlu çünkü üretim amacı geniş aile uzun yol araçlarıdır bunlar. Çocuk olunca arka koltuk var diyorsun da olay sadece isofix ile bitmiyor çocuğun yedek kıyafeti biberonu bezi falan bir de öyle çantası var. Hadi ailece pikniğe gidelim desen diğer piknik eşyalarını koymaya yer yok. Mercedes var ama taksi tutarsın. Hayallerinden vazgeç demiyorum ama uzun süreli olarak aileye hiç uygun olmayan bi araba. Yine de seçim senin. Maddi olarak sorun yoksa ikinci araç olarak tavsiye ederim
2
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
İkinci araç olarak kullanmaya maddiyat uygun değil ama bu arabaya binmeyince diğer tüm arabalar saçma geliyor ileri zamanlarda ise mercedes s clas düşünüyorum önce coupe un tadını çıkarmak istiyorum
O zaman şöyle yapmanı öneririm şimdi bu coupe tadını çıkar sonra yine aile aracı olarak Mercedes R class tavsiye ederim. S class aramazsın tecrübe ile sabit
Donanım konfor olarak da aynı sayılır. MPV araçlar D segmentinde lüks ve konfor sunarken Mercedes R class E segmentinde MPV. Daha lüks daha konforlu. Türk milleti tutturmuş aile arabası diye Doblo aşağı Doblo yukarı. Her sene muayene çünkü ticari ruhsatlı çoğunluğu. Hiç bir MPV ticari ruhsatlı olmaz. Son çıkan Opel Zafira Life, Peugeot Expert Traveller, Hyundai Staria hariç
Çocukla zor olur evet ikide bir ön koltuğu çekip arkaya geçmek için uğraşacaksın değmez almaya. Bu arabayı 2 kişilik çocuğu olmayan aileler kullanabilir rahatça.
Mesela ben Opel combo, Volkswagen Caddy gibi arabaları beğeniyorum ama bunların eski modellerinde daha çok Doblo ve Tourneo connectlerin sol arka kapısı yok ve benim için çok sıkıntılı bir durum. Arabanız böyle değil ama böyle arabaları sevmiyorum
Aynısının benzerinin grisi babamda vardı 2 sene önce daha ya otururken kalça kemiğim kırılıyordu 3 gün yataktan kalkamadkm tavsiye etmem bi de bebek koltuğu falan zor yerleştirirsiniz ama tabi siz bilirsiniz yani
Bizim millet kendine dokunmayan herşeyi olumsuz eleştirir. millete bakarak bir şey alma. sen neyi istiyorsan onu al. hayatimizi güzel kılan şeyler hayallerimizdeki araba ev vs.
Bazen annem-babam-ailemle bir yerlere gidiyorum, o koltuğu eğipde arkaya oturun diyemem, an az hackback olacak, bugüne kadar aldığım tüm arabalar da sedan en sonki de profilde.