Güncellemeler
+1 yıl
Siqli bir arkadas Fiat Albea ve Megane tavsiyesi verdi. Cok faydali oldu. Baska parcasi ucuz maliyeti dusuk ama station olursa cok guzel olacak bir araba tavsiyesi olan var mi?
100 200bin lieaya araba tavsiyeleriniz nedir, kaliteli uygun bisey lutfen?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
FIAT Palio weekend olması lazım station vagon, ben hb olanını 4 yıl kullandım güzel arabaydı. Bahsetigin fiyatlara bulunabilir ama eski araba artık bunlar, çok iyi bak arabaya sıkıntılı olmasın
O fiyata şahin var sadece
Tamam xperi aldin, yuru git ya
fiyat albela sole 1.3 multijet
Adamsin sen. Baktim onlara ama noldy biliyor musun. Bunlar uretimden kalkti Egea uretiliyorya artik. Bu yuzden yedek parca malzeme sorun olur bana diye dusunuyorum aslinda
yok hangi parça lazımsa en yakın bakkalda var bayan kuaförüne gitsen orada bile bulursun fiat arabasının parçasını
Ne guzwl adamsin allah razi olsun.
Biraz haddimi asabilir miyim. Yani tamam aklimda bu araba var ama ciddi ciddi stationwagon olsa iyi olur kafasindayim.
Aslinda kamp piknik seviyorim. Madem arac alacam kamplara gittigimde arkaya tulum atip yatarim diyorum.
Biraz luks olmazsa peki boyle 100 200e temiz bulabilecegim statiom arac var mi bildigin?
Lutfen Kartal deme guzel abim
mk1 ranault 1.6 megane
Hic dusunmemistim bunu ama haklisin.
Bugun yuruyuse giderken 1tane 2000 civari statiok megane yanimdan gecti. Aklimdan da gecti valla boyle biseu olyr mu diye.
Ama senden bunu duyunca cok mutlu oldum simdi..
Ama tabi Fiat givbi parcasi isciligi v. s maliyeti uygun olmaz galiba degil mi Reno avrupa arabasinneticede parcalari falan daha para tutar galiba degil mi?
Neticede 2. el alacagim, illa tamiri cikacak, olacak.
Ne dersin?
Ya kafani sisiriyorum nolur kizma abim ya.
Iki kurus param var en uygunu ariyorum valla milyor param olsa dert etmem of ya
uygun reno bu ben sqmle söker takarım çoğu parçasını basit araba tamiri kolay parça değişimi kolay parça ucuz daha da yazma yıldım
Kizdin sqli adam, ozur dilerim
lada vega var focus var astra var o var bu war. ucuz az sorun çıkartan tek araba 1.6 megane mk1 sw sıralı tüp at jüpiterden marsa az yakan çok kaçan
Abi Opellerin astra station falan o yillarinda beyin elektronik arizasi cok oluyor be..
Focuslar, ford markasi da iyidir diye biliyorum.
Bak sen nasil bir adamsin biliyormusun adam gibi adamsin. Gecen de lada vega station gordum yine icim eridi.. Ama bunlar rus arabasi bizim sicak memlekete gelir mi is yapiyor mu, yedek parcasj yaygin mi bunlarin hic bilmiyorum abi.
Bi de araba guzel uggun fjyati ama nedense piyasada hic yok anlamadim neden
lpg kalorisi yüksek sürekli sibop yakar lada yı opel ecoteci geç focus sw ya da en güzeli bence en doğru seçim megane
Anladim seni, haklisin.
Lada Samara arabasi cocuklugumuzda ne populerdi (35im).
Ama Lada vega hic yayilmadi, cok az var haklisjn.
Opeller zaten tirt haklisin.
Ben de Megane Station bakacagim. Yorumun kiymetli. Bir de gecen sahibinden de ne gordm biliylr musjn?
2004 civarj falan Palio Station ilanlarini gordum.
Yani hem fiat hem de station gorunce icim eridi valla ama sen gibi pek anlamkgorum ben.
Fiat albea taksi arabasi zaten ucuzdur ama bu palio stationlari biliyor musun?
Motoru yururu acaba albea ile ayni mi nedir?
palio sw hiç yanaşma akışmetre sorunu sibop eğme kışın buji yağlama sorunu var çöpün daniskası
Abi sen nasl bi kutuphanesin. Eyvallah, Fiat parcasi ustasi bol, cozulur acaba baksam mi dedim Palio station ama yazdiklarin kiymetli eyvallah.
Meslegin nedir abi senin, 35im valla sen gibi arkadasm olsun isterdim. Ne kafa adamsin ya
ben dünyanın en değer görmeyen adamıyım insan sevmiyim
Insanoglu rasyonel degildir, sevme abi eyvallah.
Bende haz etmiylrum pek ama hobi eglence konuya yakin sohbeti kiyak adamlari seviyorum.
Zsten sorun ne biliyornmusun. Beklentiler?
Yani adamla futbol muhabbetin iyise herseyi konusma, hersey paylasma, o kadar kalsin.
Bizde fazla salca sicak muhabbet kulturu var. Sohbetin de boqu cikabiliyor seni anlyorum..
Ama otomobil kulturun guzel, kiymetli.
Cok da faydali oldun, sagol..
Basit bir insan olarak cehaletimi mazur gor.
Doblo ticari, arkassi koltuksuz. Ilanlarda goruyorum fiyatlar makul ama fatura kesilecektir biseyler yaziyor. Aga ben basit işçiyim fatura bisey bilmiykrum.
Bu ticari doblolara baksam, faturasi falan is olur mu basima. Bunun ici disi nedir?
fatura ne işine yarayacak ki vergiden mi düşecen şirketler alsın diye vergiden düşerler diye satıyorlar ticari arabayla senin ne işin var al bin sw arabaya 2 yılda bir muayene köprülerden geçiş hız sınırın yüksek yakıt az
Aga neden baktim biliyor musun.
Yalniz yasayan adamim, arkasina bi dosek ufak ocak dolap atip karavan gibi bisey yapayim istyorum.
Seviyorum kamp islerini biliyorsun..
Bundan sebep doblo ticarilere baktim hani arkasi bos, fiyati uygun alaam mi diye ama kafam karisti.
Yine aydinlattin beni. Fatura benim isime yaramaz ama yarin satmak istersem faturasi ne yapacagim?
Abi hayst bu kadar zor olmasa ya, ne ulkede yasiyoruz. Bakiylrum adam amerikada aliyor arabayi sokuyor dosek ocak dolap yapip karavan yapiyor. Ruhsat fatura dert tasa yok, hayatini yasiyor.
Ben doblonjn ticarisini alsam fatura bana mi girecek, sattigimda bu fatura ne olacak bunladi dusunuylrum ya
karavan yapacaksan iveco al :D
Abi ya sen yapma ya..
Iki kurus parasi olan isci adamim. Bir arabam olsun arada kampa giderim diyorum Iveco minibus beni bitirir, hayatimi adasam belki maddiyatim yeter.
Ki tek arabam olacak koca minibusle ne yapayim..
Ben simdi ticari doblo faturali aldim. 10yil kullandim. Ben birey oldugum icjn bunu sattigimda sorun cikar faliba degil mi, fatura kesecek halim isim yok benim
faturayı sen kendine kesmişsin trolünü sqyim gapat telefonu mna sapladığım adem
https://www.youtube.com/watch?v=sT16X591fWA
Video acilmiyorki yaş kisitlamasi var diyor..
Ne guzel sovdun be abi video linkini de duzenleyip gonderde iyice kalayla eyvallah abim
Adem abi Nigdeliler icin bacım cocu diyorlar. Ne diyorsun kfmsg