O da etkili tabi ama araç alınıyor dışardan iyi hoş ama detaya girince diyorsun hiç mi bakılmaz araca diye. Aküsü bitikti kışlık lastiklerle yazın kullanmış lastikler bitikti. Koltuklar leş gibi olmuş kılıf taktırıp geçmişler süpürmemişler bile. Hatasız boyasız araç ama bakımsız binilmiş. Hepsi yavaş yavaş bendeyken elden geçiyor 😉
O kadar da değil düzgün kullanıcı her gün yıkatmaz ve fazla kirtletmez zaten. Her gün olmasa da haftada 1 yapılır temizliği veya kendiniz yapmalısınız.
Arabanın içinde çer çöp bırakmıyorum elbette, ancak ister istemez uçuşan sigara külleri konsola düşüyorlar. Arabanın dışı ise fazla yol yapmaktan her gün kirleniyor, sürekli bunlarla uğraşacak vakit yaratamıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aşırı önem veririm
Dikkatli ve bilinçli yapmak gerek bakımlı araç kendini belli ediyor 😉
Aynen arçalar kişiliği de yansıtır bence biraz insan kendisi gibi aracına da önem vermeli :)
O da etkili tabi ama araç alınıyor dışardan iyi hoş ama detaya girince diyorsun hiç mi bakılmaz araca diye. Aküsü bitikti kışlık lastiklerle yazın kullanmış lastikler bitikti. Koltuklar leş gibi olmuş kılıf taktırıp geçmişler süpürmemişler bile. Hatasız boyasız araç ama bakımsız binilmiş. Hepsi yavaş yavaş bendeyken elden geçiyor 😉
Ciao
Bence araba temizlemek terapi gibi.
Bence de öyle hoşuna giden için gayet güzel gelir içi rahatlıyor insanın.
araba kırmızı çizgimdir temiz ve bakımlı olmalıdır
Gayet güzel 👍🏻
ayda 1 ic temizlik haftada 1 dis yikama. Cop bulundurmam fazla da kullanmam aracimi
Gayet güzel 👍🏻
Düşük seviyelerde hassasiyet
Neden peki?
Sürekli arabadayım, temiz tutmam gerekirse her gün yıkatmam gerekir. Her gün 100 lira veremem, pis kullanıyorum
O kadar da değil düzgün kullanıcı her gün yıkatmaz ve fazla kirtletmez zaten. Her gün olmasa da haftada 1 yapılır temizliği veya kendiniz yapmalısınız.
Arabanın içinde çer çöp bırakmıyorum elbette, ancak ister istemez uçuşan sigara külleri konsola düşüyorlar.
Arabanın dışı ise fazla yol yapmaktan her gün kirleniyor, sürekli bunlarla uğraşacak vakit yaratamıyorum
Araç içinde sigara sıkıntılı zaten dışına gelecek olursak seramik kaplama yaptırırsan sadece su tutman bile temizler