Arabadan inip tartışmaya başlarım, bağırırım. Ortalığı yıkarım.
Ben takip mesafesine uyan biriyim, sorun olmaz.
Korkar ve tırsarım ama olay çıkarmam.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bu şıkların hiçbiri… Kaza bela olmasın da, insanlık hali. Teafiktekiler trafijte kalır, cana, kişiye kastetmedikçe. Unutur, yoluma devam ederim. Bir kornaya yüklenirim ama öncesi:))
Sorun olacağını sanmam ama zorunlu olmadığı sürece buna karşıyım.
Ben dikkatli olabilirim, takip mesafesini korurum ama arkamdaki ya da bir başka biri bunu yapmaz. Başkalarının hayatını tehlikeye atmaya gerek yok.
Trafikte herkesin önündeki araba herhangi bir sebeple ani fren yapabilir, takip mesafesi kuralına mutlaka uyulması gerekir, zaten uyulduğu zaman öndekinin yapacağı ani frende çarpma riskiniz olmayacaktır.
korna çalıp selektör yaparım normalde dikkatli sürmesi için ama yapmam anında kavga çıkıyor bir korna için ülkemiz de ki trafik böyle bir şey o yüzden takip mesafesi
Cevap
71Cevap
Kızarım fakat bu yüzden takip mesafesini uzun tutuyorum ben. Herhangi bir kaza çıkmasın diye.
İner uyarırım ya da nedenini sorardım
Seçeneklerin hiçbiri bana uymuyor. Kaza olursa hatalı olduğum için özür diler, yapılması gerekeni yaparım. Tutanak vs ne gerekiyorsa...
Genelde takip mesafesine uymasam da dikkatli olup, fren mesafesini fazlasıyla kısaltır ya da manevra ile kazadan sıyrılırım.
Böyle durumları önceden sezme yeteneğim oluştu.
Motor kullandığım için sezgilerim çok kuvvetlidir.
İmkansız denilen yok artık denilecek şeyleri söylerim.
Bu nedenle genelde uzunları yakarım direk.
Ona küfür gibi gelir.
Takip mesafesini koruyamayan da bi' yere yetişmeye çalışan değildir aksine hödüktür! Sonra yok yere öndeki aracın sürücüsünü dövmeye kalkar. Ya Resulullah 🤬
Takip mesafesine uysam da, uymasam da bir şey demem, onun önünü görmediğim için neden fren yaptığını bilemem. Kimse de düz yolda keyfi olarak ani fren yapmaz.
Öndeki araç aniden fren yapınca kavga çıkaracak, mağaradan dün çıkıp şehire yerleşmiş, hasbelkader ehliyet almış 57 kadın, 73 erkek var aramızda. Arkadaşlar mal mısınız? Ani fren yapanın bunu keyfinden yapmamış olacağını düşünemiyor musunuz?
Ehliyeti ilk aldığım zamanlar bu hatayı cok yapıyodum. Ani frenlerim cok oluyodu. Takip mesafesine uymak ciddi anlamda önemli. Öndekinin fren lambasina da bakarım cok dikkat ederim
Takip mesafesi diye bir kural var. Genelde arkadan çarpan suçlu olur. Bu yüzden takip mesafesini koruması lazım
Ben de şeyi merak ediyorum mesela. Arabadan inip tartışınca noluyo? Bas gaza devam et kardeşim.
öndeki arabada suç bulunmaz, çünkü gözü kararmış olabilir tansiyonu düşmüş olabilir, arkadakinin mesafeyi koruyup durması lazım
Onun önündeki aniden durmuş olabilir, köpek, çocuk çıkmış olabilir, arabasında kavga çıkmış olabilir, kavga çıkarmak, bağırıp çağırmak nedir, değil mi?
İyi bir söversin sonra devam edersin ama arada mesafe olursa sorun olmaz tabiki de her önüne gelen araba kullaniyor ondan oluyor bunlar
Baya bir mesafe koyacağım için sorun olmaz g. tüne kadar girilmediği müddetçe sorun olmaz. İki araç arası en düşük mesafe sınırı 50 metre
takip mesafesini ayarlarsin o sorun değilde öndeki araç herkese yol verip her türlü yavaslatinca klaksonla uyarırim artık
Korkar ve tırsarım ama olay çıkarmam. Artık günümüzde insanlar delikanlı gibi tartışmaya ya silah çekiyor bıçak çekiyor,
B şıkkı bu soru için çelişkili durum yaratıyor.
Takip mesafesine uyan birisi böyle bir durumda kaza riski yaşamaz.
Öndeki araca yaklaşmam ben cok dikkat ederim ama dalgınlık bazen olabilir tepki vermem suc benim yaklaşmamam lazım
Hatayı kendimde ararım. Ne olursa olsun yapıcı olmaya çalışırım. Sakin olmakta yarar var. Yaralanan vs var mı ona bakarım.
Takip mesafesine uyan biriyim. Ayrıca trafiği kasten tehlikeye düşürdü ise fahri trafik müfettişi olarak cezasını keserim.
Kızarım ama abartmam, kavgaya gürültüye gerek yok.
Onundekı aracın freni senı tedirgin edıyorsa hata sendedir takıp mesafesine uyarsan sıkntı olmaz
Arabada haydar var... Haydar la beraber ineriz
Arabadan inip tartışmaya başlarım, bağırırım. Ortalığı yıkarım.
Ani fren yapma hakkı var... sen uyacaksın takip mesafesine
Kurallara gore takip mesafesini ayarlamak arkadaki surucunun sorumlulugunda
Sebepsiz yere frene basmaz takip mesafesi korumaya özen gösteriyorsam suç bende
Umursamam; ama bomboş yolda bunu yapıyorsa sinirlerim tavan yapar.
Geçen serviste aynı şey başımıza geldi şoför dövcekti valla
Sağlam bir korna ardından biraz küfür yola devam 😄
takip mesafesi diye bir sey var... yeterince mesafe bırakmalısın...
Her gün yaşadığım olay alıştım ilginç bi durum değil
Takip mesafesini korumadığım için kendimi suçlardım.
geçerli sebebi yoksa yanına yanaşır suratına küfür ederim yapmışlığım da var
çok umrumda olmaz ama içimden bir küfür çıkar
Dikkatli olmak lazım o hızlı gidiyorsa sen yine mesafeni uzak tutacaksın yani
Takip mesafesine dikkat etmediğim için kendime kizardim
kalp krizi gibi birsey olur ama birsey yapmam dogurusu da budur zaten yangina korukle gidilmez
Takip mesafesi nedeniyle suçlu duruma düşerim o açıdan çok da zorlamamak gerekir.
Takip mesafesi koyarım ben çok sıkıntı olmuyor. Ama sağdan soldan birden sicrayanlara sağlam küfür ediyom
Arkadan vurmak 100/100 suçlusun demektir.. Kuyruğu kısıp alttan alman gerekir. Zararı karşılamalısın
Takip mesafeme dikkat etmemisimdir.. biraz daha mesafe koyarim belli mi ondeki acemi
Dikkatli bir sürücü olduğum için sorun yaşama. Soğuk kanlı biriyim.
Ben takip mesafesine uyan biriyim, sorun olmaz..
Umurumda olmaz devam ederim
Ben takip mesafesine uyan biriyim, sorun olmaz.
şehirler arasında sol şeriti meşgul etmesinler ne halt ederlerse etsinler umrumda değil
Takip mesafesine ve önümdeki aracın stop lambasına çok dikkat ederim
benim elim ayağıma dolanır, o an kafamı alamam olaydan yakınlarda neresi varsa oturulabilecek oraya oturur biraz dinlenirdim büyük ihtimal.
Ben mesafeli sürerim. Önümdeki el freni çekse bile çarpmam
dicek bir şey yok sonucta takip mesafesi korunmalı
kornaya basarim, artistlik yaparsa haddini bildiririm
O ettigim kufurun suresi kadar kornaya basarim. Daha sonrada yoluma devam ederim
Azıma ne gelirse derim o an en nefret ettiğim şeylerden biri sırf o yüzden kaza yapmışlığım var
Cok sinirlendigim bir durum. Heleki rampalarda tam durup 5 Ile gidenler. Deli ediyorlar beni
Kurallara uyulduğu müddetçe risk azalır.
Yani kurallara uyarızz
Mesafem olur bu sebepten sorun olmaz
Takip mesafesine uyulursa sorun olmaz.
Trafik bu dikkatli olmak gerekk
Mesafeye dikkat ederim
Bolca sansür🤬
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?