Erkekler çünkü ehliyet almadan önce falan sürekli araba oyunları oynuyor bilgisayarda. Bence baya faydası var çünkü aşina oluyorlar az buçuk

Evet, illa faydası vardır.
Alakası yok.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkekler çünkü ehliyet almadan önce falan sürekli araba oyunları oynuyor bilgisayarda. Bence baya faydası var çünkü aşina oluyorlar az buçuk

Ben araba kullanmayı bilgisayar oyunlarından öğrendim desem yeridir. Oyunlarda sürekli araba kullanmak her ne kadar gerçek hayattaki araba kullanımını birebir karşılamasa da ilk etapta gaz / fren ayarı yapmayı öğreniyor insan. Sonrasında da oyunda da trafik olduğu için arabayı göz kararı bir yerlerden döndürmeyi, bir yerlere park etmeyi öğreniyorsun bu da gerçek hayattaki araba kullanımına daha çabuk adapte olmanı sağlıyor. Gerçek arabaya oturduğunda az çok aracın devirlenmesini yani gaz / fren ayarını çok çabuk çözüyorsun, nerelerden geçer, nerelere girebilir, nasıl yaparsan dönebilirsin, park edebilirsin aşina olduğun durumlar olduğu için çabuk kavrıyorsun. Mesela bana babam araba kullanmayı ısrarla öğretmedi, derslere odaklanmamı istediği için. Ben oyunlardan zaten araba nasıl kullanılır biliyordum, 18 yaşında bir gün arabayı evden kaçırdım ve hiç zorlanmadan gayet ilk binişimde arabayı kullandım ve geri eve getirdim.
Deneyim ve tecrübe bunun cinsiyetle alakası yok. her gün araba süren biri ile ara sıra süren biri aynı olmaz. İstanbul trafiğinde şirket arabası süren kadınlar var iki araba arasına silme araç parkediyor o esnada ise telefonla konuşuyor kaç defa gördüm. Ayda bir kaç defa direksiyona geçen bir erkek bu şekilde kullanamaz vücut bir şeyi sürekli yaptıkça o işte ustalaşir. Kadın da olsa aynı erkek de olsa aynı.
Cevap
4Cevap
İlgi meselesi. Genelleme yaparsak erkekler araba konularında daha ilgili.
Alakası yok. Oyun mekaniği ne kadar iyi olursa olsun gerçek hayattaki gibi olamaz. Usta şoför trafikte belli olur
Heee ondan sonra arabayı perte çıkarıyorlar. Herkes araba kullanamaz. Usta şoför dediğin trafik lambalarına fren yapmadan durmayı bilecek. Vites düşüre düşüre duracaksınız. Gaza abanıp frene asılmayacaksınız.
Katkısı varsa da çok değildir bence
Yok yatkınlıklarından geliyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?