Yasağı var mı? Arabayi boyle sevsemde ferah olsada kadin şoför olarak bazen bakislardan rahatsiz oluyorum. Cam filmi yaptirmayi düşünüyorum.
Yasagi falan var mi? Arabayi cok bogar mi? Hb araba sahibiyim, sanroof falan da yok. Kucuk bir araba yani. Bogar mi bilemedim. Internette güneşe vs de iyi oluyor, koltuklar bozarmiyor demişler avantajlari olarak. Kullanan var mi? Memnun musunuz? Aynalara cok etki ediyor mu görüş açısından?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İçeriyi hiç göstermeyen filmler yasak diye biliyorum
1 ve 2 numara yasak degil yazıyor bazi inyernet sitelerinde. Cok koyu olanlar yasakmış
Bende var çevirme görünce içerdeki ışığı açıyorum içeriyi görsün diye suana kadar sıkıntı olmadı
Yasak mi yani? Kac numara takılı sende
Ön cama yasak bende yanlarda 2 önde 1 numara var öyle yaptır sende eğer illa yaptıracaksan
Yok ben ön sag sol, arka sag sol yatirmayi düşünüyorum. Bagajdaki cam ve ön cama olmayacak. Öndeki gorus açımı etkilesin istemem. Yan camlar olacak sadece. Belki bagajdaki camda olabilir duruma gore. 4 cam ve artı olarak en arka cama yaptirmanin herhangi bir yasagi var mi? Yani ya sadece yan camlara yaptiririm ya da bagaj olan camda dahil olur
Dediğin gibi yaptır ön cam hariç, herhangi bir yasağı yok rahat olabilirsin ve bencede yaptırılmalı hem mahremiyet hemde gelen güneş açısından başka arabalara binince kendimi cıplak hissediyorum sanki 🥴😄
Arabada çok güzel kalıyorda cezasıda çok güzel
Bazi sitelerde 1 ve 2 numara uygun digerleri yasak ve cezali yazıyor
Yine de cezasi var mi?
Ben ön cama taktırmak yasak diye biliyorum.