Dikkatli ve düzgün araba kullanan herkese saygım sonsuz. Şahin kullananların araba sevgisine ve titizliğine hayranımdır mesela. Siz Şahin severlerin bu sevgisini neye benzetiyorsunuz?

Dikkatli ve düzgün araba kullanan herkese saygım sonsuz. Şahin kullananların araba sevgisine ve titizliğine hayranımdır mesela. Siz Şahin severlerin bu sevgisini neye benzetiyorsunuz?

Satacakları zaman boya var mi değişen var mi sorularını hiç sevmiyorlar. Bir tanıdıkta var. Bir arızası oldu mu parçayı alıp evde kendi takıyordu. Bu anlamda çok sade ve kolay arabalar. Aracin altında çürüme yoksa duzgun kullanimda gayet de iyi gidiyor. Özellikle tempra motor olanlar. O da çok sever bakar. Sonuçta birikimi ile almış. Ama evet seven çok seviyor.
Bizde murat 124 var , aşırı seviyoruz. 73 model. Sen onu birde 73 yılında görseydin 😀💜💜🌻🌻

Çok güzelmiş, isterse gitmesin, dursun yeter🥰
Evet öyle, içinde eski yeşilçam müzikleri dinliyoruz. Ama. gayet de iyi gidiyor. Muayeneden yeni geçti hatta 😀
Bembeyaz serçeyi, mavi deri koktuklu ve üstü açık düşündüm de birden. Tam benlik olurdu☺️
Umarım sizin olur bir gün. İçinde yolculuk yapmak zamanda yolculuk gibi o kadar güzel bir his ki anlatamam 💜💜🌻🌻
Kısmet, bakalım. Klasik araba merakım yok ama aklıma düştü sayende…☺️🥰
😇😇
Şahin sevenler kızmasın ama bugünün teknolojisiyle artık gereksiz bir araba diye düşünüyorum. Araç seçiminde en önemli konulardan birisi güvenlik ve konfor. Bunların hiç birisinin olmadığı bir araçtı. Takıntıda başka bir şey gibi görmüyorum.
Cevap
17Cevap
Kendi tercihleri
Teneke yığını bende şoförlüğümü onda öğrendim ama aibarg yok can güvenliğin yok özellikler çürüme konusunda bir numara kaporta olarak bile zayıf yani ha motorsiklet ha o bir şey değişmiyor konu temizlik olunca değer verdiğin ne varsa güzel bakar insan bu araba olur ayakkabı olur vs ben müzeye kaldırılmasından yanayım artık canlar yanmasın ortadan ikiye ayrılıyor kağıt gibi diyeceksiniz ya araba bu lüks de pert oluyor ama konu can güvenliği olunca diğerlerine göre kurtulma şansın yok tofasta.
Aynen Benim Düşüncemi Buraya yazmışsın 😊👍🏻⭐ Düzgün Aracın içine etmeden kullanan temiz kullanıcıya saygım Sonsuz Ama Bazıları var bunu genellikle Serseri Bozuntular Yapıyor Aracın içine ediyor modifiye diye tamam modifiye araca yakışır ama aşırı abartılmadigi sürece sonra da O bozmuş şekilde satıyorlar ya Ağzının ortasına giriş diyor böylelerin ulan madem aracı bozdun satmaya karşı tarafı zor duruma getirmeye ne hakkınız var adam akıllı kullansaniz sorun yok da
Tofaş araba takıntısı vardır bazılarında bğz oto parcası urettığımız ıcın arclarin anotmısınıbıyı ıyı biliriz tofaş serisinin alt bağlantı ve şaseleri cok zayıftır en ufak bir kazada araclar ikiye bölunur
Ucuz olduğu için seviyorlar, karşılığını bir şeye benzetemiyorum.
Çok abartıyorlar, oysaki içi boş teneke... Ama ergenlik merakı, birde maddi konular olunca, çözüm Tofaşk oluyor demekki...
Günaydın.
Sahiplerinden hoşlanmıyorum ama çok özgür bir araba ayrıca kaputun altından ne çıkacağı hiç belli olmayan bir araba. 😂
Tofaş grubundan hiç haz etmiyorum o arabaları bir sevemedim gitti
Şahin sevmek diye bişey yok 😃 kısıtlı bütçenin ancak şahin alacak güçte olması var 😅
Bizde var mesela hem de benzinli. Ben onda öğrendim araba sürmeyi :)
Tarifi olsa bu kadar güzel olmazdı...
Her güzel şeyin bir sonu vardır ya bunun yok işte o yüzden🙂
Saygı duymak lazım herkesin bütçesi mercedes, opel vb almaya yetmiyor maalesef
Abartıyorlar. O kadar anlam yüklemeye gerek yok
şahin merakım yok pek
Adı aşk bu eziyetin😀
Tabutlarına karşı aşırı sevgi besliyorlar.
Zevk meselesi
Lahmacun ayran
Şahin araba hala üretiliyor mu
İtici
Saygi duyarim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?