Konfor, görsellik, güven hissi? Hangisi sizi Suv araçlara çekiyor?

Konfor, görsellik, güven hissi? Hangisi sizi Suv araçlara çekiyor?

Kisaca: piyasa suv istedigi için.
Uzunca: Benimde suv um var ama almamin tek sebebi hatun suv seviyor daha havali oldugunu soyluyor. ve diger kizlarda suv seviyor. Tek gercek artisi kadin kullanicilar yolun ilerisini ve etrafi daha iyi gorup daha guvende hissederler. Erkek yorumlarini okudum durum icler acisi Arabadan anlayan kimse suv un konforlu ve guvenli ve yol gidisinin iyi oldugunu soylemez. Cunku fiziksel olarak yol tutusunun iyi olmasi imkansiz. Bu nedenle guvenligi de daha azdir. Konfor ise hic yoktur cunku yuksek oldugundan devrilmemesi icin suspansiyon sistemleri sert ve konforsuz olmak zorundadir. Uzun yolda ruzgar sesi vs de cok daha fazladir
İçi çok geniş, görüş açıları geniş, güvenli, konforlu araçlardır. SUV sevmeyen tek ben varım. Özellikle engelli ehliyetim nedeniyle motor hacmi takıntım, annemin yüksek araçlara binememesi ve arka kapı girişinde Amerikan SUV'larındaki gibi tutamakların bulunmaması en büyük dezavantajları. Annem binemiyor diye zorunlu olarak "air süspansiyon" yaptırmak zorunda kalırdım; ama yere tam oturamıyorsa ve annem arka kapıdan binmeye çalışıp, Allah korusun düşüp kafasını çarparsa aldığıma bin pişman ettirir!!! Sonra da, annem kaza geçirdi diye acilen 1 hafta içinde satardım. Tercihim Station Wagon, MPV'den yana.
En sevdiğim tek SUV Suzuki Jimny. Bundan başkası bana ya kısmen uyar ya da hiç uymaz.
Konforlu ve trend oluşu bence çünkü son yıllarda sedan araçlara ilgi azaldı Suv tamamen ilgi odağı oldu bununla beraber insanlar yüksekte oturma pozisyonunu ve sürüş keyfini çok sevdiler araca hakimiyet de artıyor haliyle sebepler böyle sıralanabilir.
Tek sebebi daha gösterişli olmaları. Daha alçak araçlara göre yüksek yakıt tüketimleri ve yol tutuş zafiyetleri nedeniyle ben tercih etmiyorum
Teşekkür ederim @elcdrummer fikirleriniz önemliydi☺️
Cevap
14Cevap
Daha konforlu olduğu için
SUV araçlar diğerlerine göre daha dayanıklı, konforlu ve güvenli. Görünüş olarak bile insanların kalbini çalıyor
Genişlik Çünkü Normal Taksi Otomobiller Suv kadar fazla geniş olamıyor tamam genişleri var tabiki de ama bi SUV gibi değil artı Araziye daha uygun
Ben son 8 yılda 3 ayrı suv kullandım. Sedan arabanın zevki ve keyfini bulamadım.
Benim tercih etmem genişliği, konforu ve güvenliği…
En temel sebep, yüksek olması , havalı olması. Trafikte magandaların sıkıştırma ihtimali sıfır…🤗😂
Güvenirlik ve tamamen konfor odaklı araçlar araba da insanın bir nevi evi gibidir
sehirde suvun ne isi var a.. q kekoların artmasindan kaynakli...
Pandemi de kimse yataktan çıkmadı. Bol bol icraat yaptı. E haliyle nüfus arttı. Parası olan da aile arabası olduğu için alıyor
Astro fotoğraf ile uğraşıyorum ve doğada olmayı seviyorum SUV tercihim oluyor haliyle
Konfor, güvenlik, kullanışlılık
İri, yüksek, güven hissi
Valla benim olmadığı için bilgimde yok
Yerden yüksek ben bunun. İçin seviyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?