+1 yılKesinlikle Lale Sürücü Kurslarını Öneririm. https://www.lalesurucukurslari.com/
Dolandırıcı kurslardan uzak durun. Ben dolandırıcı kursun birine paramı kaptırdım. Direksiyon derslerini sürekli ertelediler yaklaşık 7-8 ay sürdü ilk direksiyon sınavına girmem ikincisinde de 1 ay daha bekledim 9 ay diyebilirim. Bana direksiyon sınavına giriş belgesi falan vermediler direksiyon sınavının giriş belgesi yok dediler. Bilmediğim için tamam dedim sınav günü gittim arabada arkadan darbe oluyormuşçasına bağıra bağıra bana sinyal vermeyi unutturdular. Öyle bir bağırıyorlardaki sohbet ederken araba direksiyon her şey sallanıyordu yahu sinyal vermeme imkan yoktu. Heyecanım falan da yoktu. Yokuş kalkış yerine sağ sinyali zar zor verip girdim sonra sol sinyali veremeden kalkış yaptığım için sağ arkadaki halen avaz avaz bağıran sözde milli eğitimin komisyon üyesi kadın geri vitese takar gibi hocam yanlış yöne sinyal veriyor dedi ve arkadaki ikilinin sohbeti bıçakla kesilmiş gibi bitti. Ben sorunlu gözüktüğüm için ikinci kez daha girdim tabi evde bana her türlü hakaret edildi sınavdan kaldığım için. İkinci sınavda da aynı noktaya gelirken dümdüz giden araba birden stop etti. Hızım azaldığı için yarım debriyaj yapmama rağmen debriyaj'a basmadan ani fren yapmışım gibi araba fren sesi çıkararak durdu ve stop etti. Muhtemelen yanımdaki şahıs kendi pedalından frene bastı. Benimki devre dışı kaldı. İkinci hakkın var devam et dedi. Sorunsuz kaldırdım sinyallerde de sorun yok yokuş kalkış alanına girdim. Sinyalimi de doğru verip mükemmel kalkış yaptım araba ilerledi hız 10'a geldi ve bir baktım yine ani fren yapmışım gibi fren sesiyle stop etti. Kurs yerinin sahibi de yine heyecandandır benim bir adayım 9 kere kalmıştı bu da kalabilir gayet normal deyip geçiştirdi. Bu sefer kendimde bir sorun olmadığından emin olduğum için bu dolandırıcı kurstan dosyamı yaktırıp başka bir kursa yani lale sürücü kursuna gidip kaydoldum tabi yine para verdim. Staj param tamamen bitti sınav harçlarıyla falan. Ama sonuna kadar helal olsun işlerini dürüstçe yaptılar ve sınavı tek seferde geçtim. Sınav bittiğinde ve park ettiğimde yanımda oturan komisyon bana dedi ki bizi bir daha görürsen durdur da bir kere daha l park yap böyle güzel l park görmedim dedi. Sınavı kazandığımı evdekilere söylediğimde kendi buldukları kursun dolandırıcı olduğu kesinleşmiş oldu.
Beni direksiyon sınavının giriş belgesi yok diyerek kandıran sürücü kursunun adı ben üye olduğumda Mavi Okyanus Sürücü Kursuydu. Ben direksiyon sınavına girmeden önce direksiyon dersi alırken de adı beylikdüzü sürücü kursu oldu.
Dolandırıcı Sürücü Kursunun Bilgileri:
Kurs Adı: Beylikdüzü Sürücü Kursu
Sahibinin Adı Soyadı: Mehmet Kaya
Sahibinin Cep Telefonu Numarası: 05396866978
Çaldıkları para miktarı: Yaklaşık 3000₺
Ehliyet almak için ömrümden çalınan süre: 9 Ay
Kursun Adresi: Cumhuriyet Mah. Atatürk Blv. Beycity Çarşı Kat:1, 34520 Beylikdüzü/İstanbul
Kursun ofis numarası: (0212) 871 44 00
01 Yorumla- +1 yıl
Ehliyet araba kullanmıyorsan tabiki gerekli değildir. Araba kullanacağın zamana yaklaştığında ehliyet alman iyi olur. Araba almadan 3 ay önce gibi.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılFırsatım olmadı değil, korktum diyebilirsin🤔 çünkü ben ehliyeti 20 günde aldım.
Yazılı sınava, 20 dakikalık bir video izleyip girdim, 86 aldım. Direksiyon eğitimine ise 5 gün gittim; ilk gün şerit ihlali yapıyordum, aracı söndüruyordum hatta vites bile atamıyordum. 5 günde öğrendim. Hem de çalışırken. Bence bahane buluyorsun kendince ama inan ki zor değil ve heyecan yapacak bi şey yok...
111 Yorumla
Soran+1 yılkorktum değil ya üşendim
- +1 yıl
Konuya korkaklık ile başlaman saçma tamam eywalah belki çok erken almış olabilirsin ama böyle cümle kurman garibime gitti kardeşim belki hep bir bahanesi olmuştur zamanı olmamıştır.
- +1 yıl
peki şu an nasıl sürebiliyorsun? Nasıl pratik yaptın?
Cevap sahibi+1 yıl@UniversalSoldier aksam 5te sürücü kursunda 1 tur çalışırdım sonra arkadaş akşama arabasında gösterirdi. 5 kere sürücü kursunun arabasını sürdüm 3 kerede arkadaşın arabası ile pekiştirdim öğrendim.
Cevap sahibi+1 yıl@gizemnnn yazılı sınavdan 6 gün önce kayıt oldum geç kayıttan aldılar beni. 14 gün sonrada direksiyona girip aldım. Şuanda bu imkansız en erken 1,5 ayda veriyorlar ehliyeti
- +1 yıl
İzlediğiniz video hangisi acaba?
- +1 yıl
Ben ehliyeti alalı birkaç ay oldu ama halen acemiyim. Vitesleri karıştırıyorum arada. Trafiğe çıkmada da heyecan yapıyorum.
- +1 yıl
Reflekslerim zayıf yani, çok hızlı falan gidemiyorum
- +1 yıl
Ne alaka korkaklikla ya araba ehliyeti almak marifet mi? ayrıca yalan konuşma... böyle ehliyet alanların hepsi önceden zaten kaçak sürmüş oluyor, 5 günde sürmeyi öğrensen parkda zorlanırsın bide çalışıyormuşsun ne ara pratik yapacaksın? robot olman lazım başarman için atma ziya.
- +1 yıl
Erkek yiğğaaa 😂🤣 Türkiyedeki direksiyon hocalarını Hollandada direksiyon sınavına soksalar hepsi kalır. O yüzden Türk ehliyeti heryerde geçersiz. @selambengeldim555 haklı.
+1 yılBence sayılır. Ben şahsen herkesin ehliyet alması taraftarıyım. Benim de şu an yok, ama almayı düşünüyorum Allah kısmet ederse. Çünkü her zaman dolmuşla falan gidemiyorsun ya. İnsanın kendine ait arabası olması çok güzel bir şey bence. Almamak bana göre bir eksikliktir, ben öyle düşünüyorum.
04 Yorumla
Soran+1 yılçok haklısın.
- +1 yıl
Bence tam tersi yollar çok kalabalık ve acemi hata yapan dıgerlerını zora sokan ınsanlarla dolu. Bence herkesin ehliyeti olmasına gerek yok.
- +1 yıl
@ecetuavana Size katılıyorum. Bir çok kez acemi yeni ehliyet almışlar yüzünden sıkıntı oldu bazı ınsanlar araba kullanmaya uygun degil gibi yetenek meselesi . Herkes araba alıp ehliyet alıp çıkınca hem kalabalık hemde zor oluyor. Moda oldu şimdi.
- +1 yıl
Çoğu iş ilanlari da ehliyet istiyor. Fakat herkesin araba almasının olanağı yok. dikkatli ve sabırlı insanlar alsın ehliyeti çünkü yanlış kişilerin elinde olduğunu görüyorum çoğunlukla trafik magandalari her zaman iş basinda
+1 yılBenim de yok ne yapalım, eksiklik olarak görüyor muyum ehliyet olarak değil de arabayı bilmemeyi kendime yakıştıramıyorum. Benim için araba bilmemek eksiklik... Sen de alırsın dert etme, eksiklik olarak da görme.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
174Cevap
- Arabalar konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır eksiklik falan değil. Her yaşta herkes her şeye sıfırdan başlayabilir. Keyifli akşamlar..
10 Yorumla - Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılbence sayılır
00 Yorumla Sayılmaz.
Çünkü ehliyetten sonra araba tamamlayıcı oluyor. Ben de 18-19 yaşında iken ehliyet aldım ama 5 senedir cüzdanımda duruyor. 😅
Araba alma imkanınız olduğunda alırsınız, ben ailemin aracını kullanıyorum bazen sadece o zaman olması içimi rahatlatıyor bir çevirme vs olursa diye.
Şansıma da daha önce hiç çevirme olmadı, olursa çok heyecan yaparım diye düşünüyorum 😅
Memur ile bi hatıra fotoğrafı da çektirmek isterim, İlk olduğu için anı kalsın.12 Yorumla
Soran+1 yılben de şey düşünüyorum ama,
bir gün araba aldığında bir de ehliyetle uğraşmayalım.
bak ne güzel senin hazır şu an
+1 yılFırsatın olmamış olabilir ben 2011 de mi ne aldım baya oldu kullanıyordum o seneler ama ara ara çünkü şirket beni bırakması için toplantılara bir ark vermişti gerek duymuyordum😀 evlendim eşim şoförüm oldu ama çocuk olunca her şey değişti zorlanmaya başladım aldım araç sadece 4 direksiyon eğitimi ile trafikte idim hocam da kadındı ve harika bir sürücü şimdi resmen erkek gibi kullanıyorum korkusuz hızlı ama dikkatli tabi oğlum araçta iken hız yapmam işin rengi farklı o zaman✌🏻☺️Yani hiç bişe için geç değil.. yani fırsatın olmamış olabilir sağlık iş okul vs önceliklerin farklıdır herkesin anlayışlı yorum yapması gerek😉
00 Yorumla
+1 yılBen ehliyeti tek seferde, 7 günlük eğitimle aldım. Onlarda da her gün 25 dakika falan kullanıyorduk. Öncelikle sürmeyi öğrenirken panik yapmayın, sakinlik önemli. Diğer araçlar seve seve size göre hareket etmek zorunda çünkü öğrendiğiniz belli oluyor dışardan. Pratik yaptıkça artık işliyor kafaya. Ben 2020'de ehliyeti aldım. Arabayı daha kurban bayramı öncesinde alabildim. Gittim kendim aldım sürdüm, 5 dakika sonra sıcak trafikte eve getirdim. Rahat olun yani, kurallara uyduğunuz sürece korkmanıza gerek yok. Vites atamazsınız stop ederse ikaz lambalarını açın çalıştırana kadar. Acemilikte debriyaja alışana kadar böyle şeyler normal. Tek bir önerim var, şehir içlerinde hız yapmayın. Yayalar her yerden önünüze atlıyor. 20 km ile giderken önüme bir tane atladı misal, durdum tabiki ama adam şoka girip arkama geçti 😅
Sonuç: Araba sürmek kolaydır, trafik zordur.00 Yorumla
+1 yılBenim babam 50 yaşından sonra ehliyet aldı sanırım 54 yaşında idi…Sonra ehliyeti bir kenara koydu araba alırız bir gün sürerim diye bir motoru vardı kırkta yılda bir kere kasabaya indiği ondada hiç polis sorgusuna denk gelmedi…Babam bir arabası olmadan göçüp gitti bu diyardan…Annem 76 yaşında hala ehliyeti yok ve bu saatten sonrada olmaz zaten ehliyeti olan evin tek demirbaşı ben oldum 19 yaşımdan beridir var ehliyetim…Ve 21 senede sadece 2 kere kaza yaptım yani demem o ki iyi bir sürücü olacağına eminsen yollarda kurallara uygun süreceksen ehliyet almalı onun dışında olmasın daha iyi…Ayrıca İngilizce bilmiyorum oda büyük eksiklik…Yabancı silin olursa ehliyetin olmamasına rağmen iyi işler bulabilirsin…
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl28 yaşındayım, benim de yok. Ehliyeti alıp pasif sürücü olduktan sonra ehliyet almanın bi anlamı yok ki. Eğer sonrasında kullanabileceğin bir araban varsa al, hiçbir şey için geç değil ama ehliyeti alıp bir kenara süs olarak koyduktan sonra almanın bi anlamı yok. Babam ve bir arkadaşımın ehliyeti var ama ikisi de pasif sürücü. Araba versem kullanamazlar yani. Ayrıca büyük yollardan vs. korkun varsa hiç bulaşma ehliyet işine, kimse kimsenin canını tehlikeye atmasın. Sadece sana değil, herkese bu sözüm.
10 YorumlaBana göre eksiklik çünkü zaman geçtikçe hem kurs, hem de maddi olarak zorluyor. Ben zamanında 1.200'e mi ne almıştım hatırlamıyorum da, şu an 3+ bin küsur sanırım. O yüzden olabildiğince erken almak lazım.
11 Yorumla- +1 yıl
ben de hiç araba sürmedim
+1 yılBen gecen sene yazıldım okuldan bitürlü firsat olmadı bitiremedim daha, eksiklikde değil sakın böyle düşünme şu zamanda ulaşım iyi arabaya bile ihtiyaç yok aslında. Araba lüks zaten, evli çocukluda değilsen tamamiyle hobi olarak alacaksın ondan sakın kendini başkalarıyla kıyaslama. Çoğu insanın ehliyeti var ama arabası yok ee ne işime yaradı o zaman?
00 Yorumla
+1 yılSayılmaz. Senden bir yaş küçüğüm. Benim de yok. Çok büyük bir eksiklik değil yani. Hadi daha büyük bir şehirde yaşasam belki derdim ama burada çoğu yer yakın geliyor bana. Ki daha büyük şehirlerde de otobüs, metro, vapur gibi şeyler de var. Yine bir şekilde ulaşım sağlanır. Hepsini geçtim. Arabasız ehliyet bir işe yaramaz. Araba almaya biriminin var mı?
01 Yorumla- +1 yıl
Birikimin *
+1 yılİlk olarak eksiklik değil ama pandemi döneminde insanlar gördü ki
Kalabalık ortamlarda seyahat etmek İnan çok zor ve araba ile seyahat hem daha iyi hem de ekstra olarak kalabalıktan korunuyorsun. Bir diğeri de ehliyetin maliyeti gün geçtikte artıyor ama tabi ki o orana yakın olarakta maaşlar artıyor bu sebeple de erken almak avantajlıdır.00 Yorumla
+1 yılHayır kesinlikle eksiklik değil bence yani günümüz ekonomik koşullarında her ailede araba olmak zorunda da değil.. herkesin ehliyetti olmasi zorunluda değil. babam 75 yaşında.. ehliyeti yok ve ehliyet almayı düşünüyor.. o zaman çok büyük eksiklikler çerçevesinde hayatını yaşamış gibi bir şey oluyor :)
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle eksiklik olduğunu düşünüyorum. Bugün iş başvurusu yaparken bile ehliyetiniz var mı, aktif araç kullanıyor musunuz diye soruyorlar.
Ayrıca her geçen gün şartlar biraz daha zorlaşıyor Türkiye'de. Sürekli yeni kurallar geliyor, daha fazla zorlayıcı direksiyon sınavları oluyor. Maddiyat yönünden de öyle. Ben zamanında 1.250 TL'ye ehliyet almıştım. Bugün fiyatlar kim bilir ne kadar olmuştur.00 Yorumla- Arabalar konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yılBir eksiklik değil arabayla kimse doğmadı sonuçta istemiyorsan almayabilirsin ama istiyorsan bir an önce al benim ehliyetim var ama araba sürmesini bilmiyorum manuel kullanamıyorum tam olarak ama otomatik vitesi çok rahat kullanırım herkes kullanır sen de kullanırsın haa yine sen al ehliyeti dursun onu da yapabilirsin manuel araçların devri bitti artık yeni çıkan araçların hepsi otomatik o yönden iyisin bak
00 Yorumla Arabaya ihtiyacın var ise eksiklik sayılabilir. Hâlâ geç olmadı bence
00 Yorumla
+1 yılŞoför olmak istemiyorsan ehliyet almak zorunda değilsin. Türkiye'de herkeste mi ehliyet var? Ehliyeti olmayan insanlar da var. Araç trafiği, trafik canavarları, durduk yere kavga etmeye gelen andavallar hiç çekilmiyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Tek derdimiz ehliyetimizin olmaması olsun. Eğer ki ben şoför olacağım bana ne bana ne diyorsan o zaman ehliyet almaya çalış. Hiçbir şey için geç değil. Sen şoför olacağım deyip de devamlı ertelersen geç kalmış sayılırsın.
Hayatın için bir eksiklik sayılır evet. Günümüz hayat şartlarına göre ehliyetin olmalı ama hiç bir şey için geç değil umarım en yakın zaman da ehliyetini alır ve hayatında eksik olan şeyi tamamlarsın.
00 Yorumla
+1 yılAraba kullanmak acayip zevkli ama pasif sürücüysen almana zaten gerek yok. Yine de hiçbir şey için geç değil, benim çevremde bunun çok örneği var. İstiyorsan ve kendine güveniyorsan istersen elli yaşında ol. Kim ne diyebilir?
00 YorumlaEksiklik bence ben zamanında 500 e aldım. Çok kullanmadım sürekli el koydular. Şimdi iptal oldu birkaç teste gidip tekrar sınava gireceğim.
Benim gibi ara sokaklardan kaça kaça süreceksen almadan da kullan ama öyle kötü oluyor.00 Yorumla
+1 yılBende almadım ehliyet çünkü arabam yok alıp ne yapıcam diye düşündüm ama artık kurumsal şirketler iş başvurusunda ehliyet isteyebiliyor bu yüzden ehliyet gerekli
01 Yorumla
Soran+1 yılbir de bir gün birden araba alacak durumun olsa ehliyetin olmuyor
+1 yılNe kadar erken çıkarsan iyi. Geç değil bir amcam 40 yaşında daha yeni çıkardı sürmeli yeni öğrendi yaş ilerleyince öğrenmek zor oluyo zar zor öğrettik. Bişey öğrenince diğer şeyi unutuyor.
10 Yorumla
+1 yılBence sayılır. Ben şahsen herkesin ehliyet alması taraftarıyım. Benim de şu an yok, ama almayı düşünüyorum Allah kısmet ederse. Çünkü her zaman dolmuşla falan gidemiyorsun ya. İnsanın kendine ait arabası olması çok güzel bir şey bence. Almamak bana göre bir eksikliktir, ben öyle düşünüyorum.
00 YorumlaHala alınabilir sıkıntı yok bir gün alamayacak duruma gelirsen işte o zaman geçmiş olur iş işten istersen 30 yaşında al fark etmez ama ne kadar erken alırsan o kadar iyi tabi
00 YorumlaŞu iğrenç hayatta yaşa göre belirlenen eventlerden sıkıldım ya. Toplum baskısı yemeyin abi. 40 yaşında da alabilirsin. Bu senin bir hakkındır, istediğin zaman gerçekleştirebilirsin. Araba sürmemekte bir eksiklik değildir. Bilmemek hiç bir şekilde suç olamaz. Umarım hiç araba sürme fırsatın olmadan kendi özel şoförün olur da hayatın komikliğine gülersin :)
00 Yorumla
+1 yılBen 31 yaşındayım ve ehliyetim yok. Bekar olduğum için de pek ihtiyacım olmadı. Çevremde ehliyeti ve arabası olanlar olduğundan idare ediyorum.
Yakında almayı düşünüyorum.00 YorumlaBazı şeyleri öğrencilik zamanlarında yapmayınca hayatın akışında yapmak zor oluyor sadece… eksiklik olarak nitelendirmezdim ama bi gereklilik sayılabilir kişinin durumuna göre…
00 Yorumla
+1 yılEhliyeti 21 yaşında almıştım. şu an 32 olucam bi eksikliği oldu mu? Cüzdanda duruyor araba kullanmadıktan sonra bi eksikliği olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılama bir gün olur da birden araba alabilirsen en azından hazır cüzdanında duruyor
+1 yılEksiklik değil de parasızlık ve zamansızlık mı desem. Bende şimdi Tır ehliyeti alıyorum yeni. 15000 tl civarında bir maaliyet söz konusu. Eksiklik demeyelim fakirlik diyelim :D
00 Yorumla
+1 yılDeğil ama çok eğlenceli çok keyifli süreçler bir de kolayken almak lazım gittikçe zorlaştırıyorlar
10 YorumlaEhliyet aldıktan sonra araba kullanmayacaksan gerek yok
20 Yorumla
+1 yılOlabilir. İnan çoğu ego tatmini için alıyor araba süreceğinden değil. Kırkından sonra alan var. İstediğin an al.
00 Yorumla
+1 yılHayır ben erken aldım da noldu ehliyeti aldıktan 12 sene sonra araba kullandım oda kendi arabamı alınca
00 Yorumla
+1 yılHayatın ne getireceği belli olmaz ne olursa olsun her şeyi öğrenmek lazım yapmazsan yapma yine de bulunsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBı kadinda araba kullanmayı versin.. zaten kazalara sebebiyet veriyosunuz kadınlar olarak.. bı çoğu panik atak sen için konuşmadım sadece genel konuştum.. test yapmışlar en çok kadınlar kaza yapıyor :))
01 Yorumla- +1 yıl
Evet dayı
+1 yılArac kullaniyosaniz ehliyet sart bi an once almaya bak bi kaza aninda can kaybinda hakli olsaniz bile direk haksiz konumdasiniz
00 YorumlaAraba alacak parayı buldun mu. Önce bunu sorayım. Cevabın evet ise eğer... Ehliyeti geciktirme derim hatun
00 Yorumla
+1 yıl23 yasimdayim benim de yok korkumdan alamiyorum. Zaten ehliyetim olsa bu pahalilikta arabayi nerden bulcam? Daha evlencem yani gecim derdi zor
00 YorumlaBen de 26 yaşında aldım. Bazen fırsat olmaz bazen de bir türlü sırası gelmez. Yine de çok gecikmeden alırsan iyi olur.
00 Yorumla
+1 yılBenim gibisin sende bende 24 yaşındayım hevesim kalmadı bir şeye
02 Yorumla
Soran+1 yılkalmalı ama.. hayat devam ediyor
- +1 yıl
devam ediyor ama artık heves bittikten sonra önüme son model araba getirseler de boş hani
- Arabalar konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılDireksiyon başına geçmiyorsan değil ama ehliyet olmayıp sürücü isen sıkıntı. Cezası büyük...
01 Yorumla
Soran+1 yılevet
+1 yılAraba yoksa anlamı yok zaten, varsa sa enayilik olur 😅
01 Yorumla
Soran+1 yılyok ama bir gün olduğunda ehliyetle uğraş dur
+1 yılİşin gucun yerindeyse gelirin iyiyse bir eksiklik. Diğer türlü çokta önemli değil yani araba alacak imkanın vs. Yoksa
00 Yorumla
+1 yılTürkiye gerçekleri, üzülme. Ben de alamiycam bu gidişle
02 Yorumla
Soran+1 yılsen niye alamıyorsun
- +1 yıl
Çok pahalı
+1 yılEğer İstanbul'da yaşıyorsan eksiklik değil kazancın var. Ben de ehliyeti yakmayı düşünüyorum 😅
00 YorumlaEhliyet araç sürme için gereklidir. Yalnız aracı sen kullanıyorsun ehliyet değil. Gördüğün gibi eksiklik değilmiş
00 Yorumla
+1 yılAraban yoksa ehliyete gerek yok ki sürekli araba mı kiralayacaksın
01 Yorumla
Soran+1 yılee kiralarsın ya da bir gün birden araba olacak durumun olur ama bu sefer aylarca ehliyet almakla uğraşırsın
Evet eksiklik. 19a geçiyorum ehliyetimi aldım.🙆🏼♀️
01 Yorumla
Soran+1 yılhayırlı olsun
+1 yılEn kısa sürede almanı tavsiye ederim, eksiklik bence.
evlenince ve çocuk olunca çok rahat edersin
00 Yorumla
+1 yılKadının her şart ve durumda ehliyeti olmalı zaruret bu
10 Yorumla
+1 yılaraba alacak paran varsa eksiklik yoksa değil
10 Yorumla- Arabalar konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılHee çok eksiklik utanmiyor musun 😂😂
Neden eksiklik olsun ki kursa gidersin hemen alirsin 1.2 aya elinde olur00 Yorumla
+1 yılFırsatım olmadı demek bahane. 11 yıldır mı fırsatın olmadı? Bence eksiklik
10 Yorumla
+1 yılElinin altında kullanabileceğin bi araç yoksa eksiklik diyemeyiz
00 YorumlaHayır, arabayı sürmeyi sevmiyorsan ehliyet alacaksın diye bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılAlırsın ehliyet bizde yıllardır var araba olmadıktan sonra taşımaktan başka bir işe yaramıyor
00 Yorumla
+1 yılAraba kullanmayı sevmiyorsan eksiklik falan değil
00 YorumlaGerek yok Yollarda yeterince psikopat bayan var.
00 Yorumla
+1 yılValla eksiklik den ziyade daha çok masraf sayılabilir Çnku 5500 TL verilmez bir Kart parçasına da
00 Yorumla
+1 yılEvet eksiiklik bence almalısın hergecen gün fiyatlarda artıyor.
00 Yorumla
+1 yılEksiklikle alakası yok önemli olan bu şartlarda bi araba alabilecek paran var mi buna bakmak gerek
00 Yorumla- Devamını Gör (215)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat