Uzun yola gitmek isteyeceksin tek başına ama motoru mu arabayı mı seçersin
Motor
Araba
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Motor çok yoruyor. Motor kullanıcısı olarak söylüyorum uzun yolda araba iyidir. Ha motor büyük olursa uzun yolu kısa hale getiriyor ona bir şey diyemem 200 250 km hızlar ile kısa sürede yok bitebiliyor. Ama küçük motor ile uzun yol aşırı yorucu, yol bitmiyor bir türlü ve her yerin tutuluyor
Mesela Honda Goldwing olsa araba gibi motor sonuçta uzun yolda nasıl olur 😀
Anladım bunu bilmiyordum uzun yola hiç motorla gitmedim çünkü gidene de sormadım sadece kısa mesafe için adrenalin motor onun dışında uzun yolda gereksiz anladığım
Ben çok uzun yollar yaptım ufak bir motor ile 900 km 700 km yollara defalarca gittim her yerim tutuluyordu ve yol bitmiyordu. Heves ile yaptım şimdi gözüm kesmiyor ufak motor ile bu kadar uzun mesafelere. Arabada uzun yol daha rahattır istediğin gibi klimanı ayarlarsin müziğini açar gidersin.
Cok gitmissin reis sen ufak motorla da ben o kadar yola cesaret edemem motoru yakarsam kaldım yolda tabi araba daha rahat uzun yolda ama motor kadar seri değildir o ayrı
Yanan motor bakımsız kalırsa yanar evet
Cevap
7Cevap
3 aydır motora binmeye başladım, motorsuz geçen yıllarıma yanıyorum. motorun zevki hiçbir arabada olamaz
Kesinlikle öyle
Motor ile gitmek isterdim ama 1000cc lik gaz açınca uzyanlardan
Bende CBR 1000 rr var 😀
H2 ile uzun yol yapılmaz tabi, koy oraya africa twin, bmw gs 1200 filan nasıl akar yol
Bmw çöp yolda bırakır adamı
Kiyaslamaya bak 😀😀😀
Ilerde inşallah böyle bi motorum olur. Amiiinnn😍
İnşallah Allah nasip eder🙂
🙂inşallah amin
Ama çok tehlikeli bir motor 😐
Düzgün kullandığın sürece hiçbir araç tehlikeli değildir
Bu doğru işte dikkat çok önemli her zaman
Kesinlikle👍
Iyi geceler olsun👍
Thank you sizede
Motorla hiç uzun yol gitmedim denemek isterdim ama arabayla cok seviyorum o ayrı
Daha önce yaptım çok güzel oldu.. motorsiklet özgürlüktür
Motor daha heyecanlıdır adrenalin fazla ama uzun yolda o kadar adrenalin gereksiz
Hemde tehlikeli 😀
Motor ile gitmek isterdim
Neden peko
Motor ile öyle bir hayalim de var
Neden
araba görseldeki gibiyse araba tabiki
Araba daha konforlu. Yagmurda, karda mis.
Honda Hayat Onda.
Nerden anladın Honda olduğunu 😀
Yok yok bendekini söyledim.
Bu resimdeki H2R değil mi
Bende arabayı diyorsun sandım araba Honda çünkü evet resimdeki motor Kawasaki H2R 🙂
Bende de 600rr var
Off reis onun yanında yatmak bile yeter hayırlı olsun rengi ne 🤔
Kırmızı beyaz mavi 3 renk ama iki tane var 1 tanede CBR 125r var
Renk güzelmiş reis ben aslında ikinci el de olsa bir motor almayı dusunuyom Honda tabi alacağım motor ama motor ehliyeti yok o sorun yoksa 125 lik Honda, ya bile talip olurum
Sen ilk önce ehliyetini al sonra sonra bak ben satmayı düşünmüyorum
Anladm sağol reis öyle yapacağım alacağım insallh iyi geclr selametle 👍🙂
araba tabiki motor 40 dakikadan sonra bel ağrıtır
Bu motor da ağrıtır mı
Araba ile
Araba konforlu olur.
İkisideee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?