Değişiklik olmazsa giriş seviyesinde 1,3 litrelik atmosferik motoru, 107 PS güç ve 134 Nm tork olacakmış :) Çok iyi duruyor be. Ben bununla dağ bayır kaçardım fdhgdfh

Değişiklik olmazsa giriş seviyesinde 1,3 litrelik atmosferik motoru, 107 PS güç ve 134 Nm tork olacakmış :) Çok iyi duruyor be. Ben bununla dağ bayır kaçardım fdhgdfh

134 torkla 1 ton uzeri agirlikla arazide surdan suraya gidemez tamamen gosteris odakli yapilmis bi cop fullback bundan daha is gorur arazide ki oda iyi bi arac deilde bundan iyi eger gercekten fiat bunu arazi icin urettik diosa hayaller dunyasindan cikamamis ayni renault dacia nissan ortak uretimi yuruyen odun duster gibi off road yapan ve ataba tutkunu biri olarak soyluyorum bunlar ne otomobil nede arazi araci uretemiyo kucuk ticari sinifta iyi olmalarindan baska bir ozellik yok bu firmalarda
Fena değil; ama biraz daha güzel olabilirdi. Alsam köydeki bahçeye götürürdüm, traktör/ATV niyetine kullanırdım. Binek arabaların giremediği yollara bu girsin, hasat edilen meyve ve sebzeleri buna yükleyip, ana yolun kenarına bıraktığım arabama götürürdüm. Tıpkı Fiat 500L arabasını yük arabasına çevirip haşat eden Konyalı dayı gibi...
Bir kız olarak çok fazla motor bilgin var 😅yoksa mahmut abi misin jsjsj
Araçla ilgili😅FIAT her zaman 4 tekerlekli teneke. En iyi diye çıkardığı da iyi teneke 😂
Mercedesci olarak hiç beğenmiyorum. Onu almak yerine toplu taşımayı tercih ederim sjsjsjs
Cevap
20Cevap
İtalya ya giderdim
Hyundai ile BMW karışımı olmuş. Nereye giderdim hmm, yazlığa falan giderdim.
Benim anam bacım olsun bedava verseler direk satmaya gönderirim. Sürerek gitmem çekiciyle göndermek daha garanti..
Yakışıklı araba ama ben pek dağa bayıra sürmeye kıyamam şahsen :)
Çok hoş bi görünüm vermişler nereye gideceğimi bilmiyorum ama güzel bi sürüş olurdu sanırım :)
1.3 atmosferik motor ne ya hayret bişey, dağ bayır çekmez ki. :D
Atmosferik motorla pek dağ bayır gidemezsin ama sen bilirsin
4 teker bana göre değil.
İsteyen istediği yere gitsin.
107 bg güç atmosferik motor ve 134 nm tork lamı dağ bayır kaçacaksın :)) bu arabayla köpekten bile kaçamassın … hele yokuş hiç çıkamazsın
Sen arabalara ne kadar da meraklısın böyle 😃
Fiyatlar artıyor suv araçlarda rahat araçlar
Köye giderdim
800 bindir alamayız boş hayal
2 binden sonra servise
Şehir içinden başka her yere gidilir.
Güzel araç ama hoşuma gitti
Fiyatı neymiş
Şehir içinde tur atardım.
Güle güle kullan
BMW olmuş bu
Güzel değil