Burası dünyanın en dik köprüsü, Eshima Ohashi.
Köprünün bu kadar dik olma sebebi, altından büyük gemilerin geçmesini sağlamakmış. Asma köprü yapmayı düşünmüşler ama mesafe fazla olunca böyle yapılmış. :)

Burası dünyanın en dik köprüsü, Eshima Ohashi.
Köprünün bu kadar dik olma sebebi, altından büyük gemilerin geçmesini sağlamakmış. Asma köprü yapmayı düşünmüşler ama mesafe fazla olunca böyle yapılmış. :)
Asma köprü çokta iyi değil zaten çok aşırı masraflı bir şey birde zaman cok kötü oluyor gemi geldiğinde bekle babam bekle kontrollü geçiş için 5 dakka önceden kaldırırlar kontrol güvenlik diyip geçtikten 5 dakka sonra iner falan işkence
Cevap
31Cevap
Güzel bir köprü
Bizim Türk halkı isterse yamuk yol olsun orada bile makas atar. Bizim Türk halkı kadar kötü araba kullanan millet yok bence. Trafikte rezil kavgalar bizde onu geçtim millet yol için birbirini kesiyor. Yani her türlü bu yolda bile olsa makas atarlar ne yapar ne eder.
Yok yokmus asagi gibi sanirim biraz korkarak sürerdim arabayi
Trafikte hasta edip gidemeyen sol seridi gereksiz kapatanlar olursa ben atarim gitmicekse ya da gidemiyosa sagdan gitsin solda ne isi var
anlık yakıt tüketimi 40 litre/100 km ye kadar çıkıyordur :D
ocak kurutur :D
Ben burada araba kullandığımı daha önce rüyamda görmüştüm anlam verememiştim😅haber oldu
Bizde öyle elbiseli konuşan araba kullanan sığır var ki her şeyi yaparlar.
Yokuşu yavaş çıkan iki araç yan yana gelse, hızlı gelen arkadakiler makas atamazlar zaten.
Makası bilmem de aşağıdan basıp yukarıya uçmaya çalışabilirdi :)
Validesini bile ağlatırdı viraja 130 la giren millet buna bakmaz bence jsjsksk
Makas da neymiş yüklü araçlar aşağı salar aracı 😃
Virajı dönerken var gibiydi, bu resim ayna modla efektlenmiş köprü normalde oval yükseltiye sahip 🤣
Bizim bazi millet kafadan sakat, köprüden uçarak makas atar mk
Bence denerler ama birden kendilerini suyun içinde bulma ihtimali var
Makas atacak mesafe var ise makas atmak isterler.
Japon mühendisliği gerçekten ürettikleri her şey kaliteli seviyorum japon mühendisliğini
Makas mevzusu na gelince atmaya çalışan çok olurdu çünkü biliyorsun ki cahil cuhela bir toplumuz hayatini dahi kaybedenler çıkacaktır muhtemelen Türkiye de
Olabilir fakat biliyoruz ki trafik hafife alinacak bir olay değil
Korkunç gözüküyor
makas milli sporumuz
Kesin sorulur mu 😀😀
Makas atarız olmazsa takla atarız 😂
Tam bi Türk cevabı 👍
Köprü bu kadar dik değil :)
Dikmi seviyorsun?
https://www.hizliresim.com/e97f3sb soruda paylaştığın fotoğraf kadar bir dikliği yok :)
tamam
@burakkenansofuoglu Sen ne alaka ya
Noluyo
burdada makas atmaya çalışırdı evet
Her yerde atarlar
mesafeleri olur ise atarlar
Bizim halktan beklenir
Her türlü.
İmkansız de çekil kenara izle.
Daha güzel makas atarız orada 😎😂😂😂
Vlla büyük cesaret ben hayatta geçmem ordan
Kesinlikle hava atmak için yaparlardı.