ben alırken 420.000 Tl idi 440.000 Liraya anlaştık şimdi baktım da 620.000 olmuş Benzinli 1 motor 125 Beygir Araç çok güçlü çok güzel Nazar değmesin Çok memnunum

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ben alırken 420.000 Tl idi 440.000 Liraya anlaştık şimdi baktım da 620.000 olmuş Benzinli 1 motor 125 Beygir Araç çok güçlü çok güzel Nazar değmesin Çok memnunum

Hayırlı olsun kardeşim burada mal mal yorum yazan insanların görüşlerine aldırma onların demek ki zoruna giden bir durum olmuş.
Usta Eyvallah Çok teşekkür ederim alırken baya tereddütte idim şu an çok memnunum ecosporttan evet ya 2 tane avel çıktı biri diyor senin değil biri diyor Teneke Hayır tenekede olsa Ayağını yerden Kesiyor 2021 model Tofaş şahine Teneke demezler kalkıp burada buna teneke diyolar hayret ettim
Eyvalah Üstad sağol
h. o asko
Ahahahhaahhhha Sağol aşko
Cevap
5Cevap
Sağlam araç
Arabayla çekilmiş bir görselini paylaşsaydın kanka, eleştirilerin önünü kesmiş olurdun. Gizli pembeliler gibi şizofren duruma düşmezdin
Yok ustam ifşalanmak istemediğim İçindi ama bidahakine Öyle yapıcam Burada soruyu güncellicem Ozaman görsünler tersten Teşekkür ederim
Kuga herhalde, güzel araç güle güle kullan
Eee napalm senin götü boklu fordunu
Olum hepinizmi aynısınız Ne çok bok atan var Çalış seninde olsun Gücüm buna yetti aldım Yarım trilyon para azmı ya
İyi Allah Gönlüne Göre versin
Aç tavuk darı ambarında yine.. Plakanı sevsinler..
Agam Seni döt ederim bak yalanmı söylüyoz ya Bilerek paylaşmadım resmi Kimse bu siteyi kullandığımı bilmiyor
En ucuz mini suv ile rüya gören bir ergenin beni döt etme kapasitesine ulaşması mümkün değil...
Bilader İnstagramını verirmisin Sırf seni Döt etmek için Resmini atıcam senin istediğin şekilde pozda verrim Sırf Şu ucuz yorumlarını sana yEDİRMEK İÇİN iNSTANI DM DEN Atabilirsin şimdi paylaşıcam
Yorumu Gören arkadaşlar okuyan arkadaşlar Arkadaş instasını da vermedi tektrar yorumda atmadı sanırım Bu onun Büyük bir tenor.com/view/ass-pig-walking-gif-15372051 Oluşunun kanıtıdır
Evlat biz verici değiliz... Hadi ikile..
Alıcılar sağlammış İlginize teşekkürler.
Güzel, hayırlı olsun
Teşekkür ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar