Arabalar Ehliyet sınavı artık yazılı olmuyor mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Hiç bir yerde yazılı olmuyor nu Güncellemeler+1 yıl Yazili dediğim kağıtta olmuyormu artık bilgisayarda mi yani Ehliyet sınavı artık yazılı olmuyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Yazılı sınav oluyorsun sonra direksiyon sınavına giriyorsun 0 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Oluyor diye biliyordum en son tercihe bağlıydı galiba 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yani illa pcde olck diye bişi yok dimi Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Geçen sene falan kardeşim falan girmişti öyleydi sana bağlı yanş hangisini tercih edersen Yorumla Soran +1 yıl Tamamdır değişmemiştir herhalde teşekkür ederim Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Rica ederim Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bilgisayardan dokunmatik olarak yapıyorsun sınavı ve çok kolay 😊 geçen girdim 96 aldım sıra direksiyonda 🤗 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yazılı sınav oluyorsun sonra direksiyon sınavına giriyorsun
Oluyor diye biliyordum en son tercihe bağlıydı galiba
Yani illa pcde olck diye bişi yok dimi
Geçen sene falan kardeşim falan girmişti öyleydi sana bağlı yanş hangisini tercih edersen
Tamamdır değişmemiştir herhalde teşekkür ederim
Rica ederim
Bilgisayardan dokunmatik olarak yapıyorsun sınavı ve çok kolay 😊 geçen girdim 96 aldım sıra direksiyonda 🤗
Hem yazılı, hem uygulamalı. :)
pc de
Oluyor