3 aylık bir ilişkim var. Ben zamanında araba fiyatları düşükken kendime hatchback bir araba almıştım, hala onu kullanıyorum. Kendisinin arabası yok. İşten fırsat buldukça görüşüyoruz ama onu ne zaman arabayla almak istesem ya da bırakmak istesem asla istemiyor, taksiyle giderim falan diyor. Bunu gurur yapıyor olabilir mi ya.. cidden canım sıkılmaya başladı bu duruma
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yani bence arabanın olması gurur yapılacak bir şey değil. İmkanın var ve onu evine bırakabiliyorsun çok hoş bir şey ama bir erkek olarak düşününce pek hoş gelmiyor. Ben sürekli kız arkadaşım beni arabasıyla eve bıraksın istemezdim. Yağmur olur, otobüs falan olmaz bırakırsın tamamdır ama her buluşma sonrası eve bırakma fikri biraz kötü hissettirir. Bir gün yanına arabasız git. gideceğiniz yerlerede otobüs ya da taksi ile gidin bence bu değişiklik hoşuna gidecektir. Sık sık bu muhabbet bayar. Erkek genelde eve bırakmak ister falan ama kadının bu davranışının sık olması pek doğru değil. Kötü düşünüyorsun demiyorum asla ama erkekler için bir tık rahatsız edici.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
9 aylık bir ilişkim oldu kız okul öncesi bölümü son sınıftı aşırı zengindi ve ilk sevgilisi bendim babası baya Bi tanınmış kişydi görmesinler babama laf gitmesin diye her buluşmamız arabasında oluyordu ister istemez utanıp cekinme oluyor Bnde kendimi eve braktırmazdım aldırmzdım otogara gider orada binerdim orada inerdim cokta emindim yani öyle yukarıdan bakma gbi bir durumu asla olmadı olmazdı da dediğim gbi ister istemez kendini Bi tuaf hissediyorsun kendi kendime söylenmişliğim bile oldu Allaha neden Bnde yok neyimiz eksikki şu zenginlerden diye kız dindar Dı 5 vakit namazını kılardı Bnde alkol alan biriyim namaz kıl alkol alma diye cok üsteledi Bnde beni böyle kabul etmiyorsan ayrılalım dedi daha erken bnim İcin dedim birde okumuştu atama bekliyor şu an mesela cok düşndm bnden yüksek maaş alacak artı varlıklı aile bilmiyorum emindim kzıın hiç bir zaman ben senden yüksek maaş alıom veya beni gözünde kücük görecek gbi bir kız degildi ama Bn yapamadım rahatsız oldum cok düşndm ayrıldım şmdi coğu gülüp salk faln dicek ben kendime yediremedim kısacası davul bile dengi dengine en ufak kavga bile olur o kücük görme hissine cok kapıldım yani kötü bişy yaa wla kötü bişy
00 Yorumla
+1 yılArabam serviste kalmıştı 10 gün, sevgilimin arabasıyla mecburen gezdik dolaştık. O da beni eve bırakmak istiyordu fakat ben buna izin vermiyordum. Onun evine gidip garaja park ettirip, taksiyle eve geliyordum. Eziklik değil, benden sonra eve gidene kadarki sürede başına bir şey gelmesin istiyordum. Ben nasılsa bir şekilde yürüyerek de olsa giderim eve onun evde güvende olduğunu bilmek rahatlatıyordu beni…
00 Yorumla
+1 yılEzik hissediyor sana karşı kendini Türkiye de yetişmiş Erkeklerde fazlasıyla var. İnsan Sevdiği İnsanla gerçeğini paylaşır kaldıki İnsan Takılmaz böyle şeylere Gururu başka Kapıda arasın.
ya da Yapsın. Seninle olan İlişkisini geçirsin gözden ya da Sen ilerisi için bir Işık var mı yoksa bu bir Kısa ilişkimi.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
96Cevap
- Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet gurur yapıyor
00 Yorumla :( hayatimin en buyuk pismanligi arabami sattigin gun olabilir. Senin bunu sorman bile yanlis. Buradaki insanlara sorana kadar onun gururunu oksamani tavsiye ederim sonucts biseyler paylaştığın insan. Ona dogru bakis açısından baktirabilirsin. Benim de tanistigim bi kiz oldu arabasi vardi hatta bulustuk ettik ne kadar arabaları sevdigimide biliyodu. Ama hic ne arabasını be modelibi ne biseyini sordun aslinda merak ediyodm ana kucuk dusurucu bi eurummus gibi baktim aslinsa degil ama erkekliğe bok surmemek snen sey o
00 YorumlaBen sevgilimin arabası olsun isterdim. Belki alıştırma yapmama izin verir ve acemiliğimi atarım. Ehliyeti alalı 2 yıl olmak üzere doğru düzgün araba süremediğim için hala acemiyim. 😅
Şaka bir yana erkek maddi anlamda kendini yetersiz hissederse bunu gurur yapması normal.02 YorumlaSadece gurur yapiyor olarak dusunme. Belki de sana yuk olmak istemiyor. Sonucta akaryakit fiyatlari ucmus gitmis, senin onu surekli evine birakman sana maddi yonden fazla gelebilir diye dusunuyor olabilir. Belki de sana yuk olmak istemiyordur, bir de bu yonden dusun.
01 Yorumla
+1 yılbenimde yok param yok diye olmuyor olmasını geçtim olsada almam, arabaları sevmiyorum sevmiyorum diye eşimin de Olamaz diye bir mantığım olamaz. velevki benimde oldu aklı başında bir şöför tutarım niye ben sevmediğim şey için herkese veya eşime gurur yapıp tavır koyayım.
mantıksızca davranıyor erkek arkadaşın.00 Yorumla
+1 yılarkadaşım Sevgilisine araba aldı bide daha sevgiliyken Erkeğin hiç bir şeyi yoktu babası pavyonlarda para falan yiyordu karı kız vardı Kızın dedesi baya Zengin Çanakkale'de herkes onu tanıyor bir tarlası var bir uçtan öbür ucu gözükmüyor zamanında Almanya'ya gitmiş arsalar ucuzken hep arsa aldırmış adamdaki Nakit para torununun torununa yetecek kadar ama gel gör ki arkadaşım o adamla evlendi ikide çocuk yaptı ardarda Ama değeri bilinmiyor 😐
00 YorumlaBunun gurur yapılacak bir durumu yok, imkanlar dahilinde olan bir şey. Eğer karşı tarafa bu durumu gözüne sokmuyorsam ya da üstünlük sağlamıyorsan ki zannetmem, hiç sorun yok. Ne olacak bugün sende olur, yarın erkek arkadaşında araba. Görüşüm böyle , sen ne dersin ki @cennetkushu
02 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum canım
Gurur yapıyor ama bence çok gereksiz hazır arabası olan bir kadın var, bence değerlendiremiyor. Hatta Ege’de tur yaptırmalısın. Boşuna para vermeyelim, turlara ben gezdiririm deyin. Kadınların en önemli duygusu ben de yapabilirim diyebilmesidir.
00 Yorumla- Arabalar konusunda 551 cevap paylaştı.
+1 yılMuhtelemen erkeklik gururu olarak yediremiyor bu durumu. Ataerkil toplum yapısının yan etkileri. Yani illa erkek mi arabasıyla kadını alıp bırakacak yani ne var ki bunda... Kadın maddi olarak erkekten üstün olduğunda, bir haller oluyor erkeklere.
01 Yorumla Bu konuda üstüne gidilmez. Benimde 1 senedir arabam yok. Benim evde tek otururken bile gururuma dokunuyor. Eskiden asgari ücret ile çalışırken alabiliyordum. Şimdi 2 katından fazlasını alırken arabaya güç yetmiyor.
16 Yorumla
+1 yılGurur yapması normal sonuçta erkeklik onuru var bunu sen yenebilirsin birlikteyken arabayı sen kullanma ve asla arabadan laf açma sanki araban yokmuş gibi davranmaya çalış ve bakım arıza sanayi işlerinden falan belli bir zaman sonra yardım iste
00 Yorumla
+1 yılVay arkadaş kimi arar bulamaz, kimi bulur istemez..
Benim öyle hatunum olsa, hep beni almasını isterim iş yerinden 😄
Özel şoförüm gibi.. İş yorgunluğu üstüne harika olur..
00 YorumlaEvet yapıyor olabilir. Ayrıca sana yük olmak istemiyordur yeni başladıysanız. Yani malum yakıt pahalı, ben görüştüğüm insana asla yek kuruş harcatmadım. Yani bu zamanla çözülür sanırım. Bunu hemen konuşma biraz zamana bırak istersen
00 YorumlaÖff böyleleri ile hayat çekilmez ya. Ne güzel araban var işte, sen istemesen de benzinini giderini bir kısmını karşılasın, teklif etsin beraber gidin gezin dolaşın işte ne güzel. Öyle bir arkadaşım olsun evlenirim be :D
00 YorumlaGurur yapıyor ezik
Ucuz şeyler bunlar
Altı üstü araba
Varlığı kibir
Yokluğu da gurur yapıyorsa...
Kişilikte sıkıntı var demektir
13 Yorumla- +1 yıl
İşte bu kadar. Helal olsun. Hacı
- +1 yıl
Hic de ezik degil.. habire kiz arkadasina kendini mi tasittirsin? arsiz gibi belli biryerden sonra taksiyle gidiyor ki agirlik vermesin bu durum abartili durmasin diye. cok beyefendice ama tabi kadin icin biraz uzucu belki kadinin guzel bi konusma yapmasi gerek kendini iyi hissetmesi icin
- +1 yıl
@Hayalimhayal16 ucuz ve basit şeyler bunlar
O kadın benimse
Kadınımdan kaçmak için değil
Onunla birlikte olmak için bahane ararim
+1 yılerkeklerde doğuştan gelen koruma ve kollama vardır şimdi onun gurur yapması çok doğal bu erkekliğin doğasında var eyer tam tersi olsa sıkıntı olmaz ama senin onu alman sıkıntı bunu normal olarak karşıla ve arabayla onu alma çocuğun gururunu incitme
10 Yorumla
+1 yılNesli tükenmekte olan gerçek erkeklerden biriyle berabersin... ama bunlardan az kaldığı için ortalık erkeğimsilerle dolduğu için garip geliyor. Gerçek erkek gurur yapar tatlım evet
10 Yorumla
+1 yılBence gurur yapmasi guzel. bulmusun mis gibi birini morelim bozuluyor diyorsun. gururlu insan iyidir abarti olmadigi surece
20 Yorumla
+1 yılİyi de bu gurur yapılacak bir şey değil ki :) Bir kadının araba kullanması ve bilmesi kadar güzel bir şey olabilir mi.
Gurur değil de farklı bir şey olabilir altında.
00 Yorumla
+1 yılYazık adama. Kendisi daha aşağıda kalmış oluyor işte. Tabi istemez. Bu tür şeylere erkeklerin çoğu gelemez. Siz hiçbir sıkıntı etmeseniz bilr bazı şeyler erkekleri kalpten vurur.
01 Yorumla- +1 yıl
Buradaki çoğu kişi gurur yapıyor. Saçma işler yapmasın falan demiş ama gerçek hayatta onların da başına gelse çoğu erkek arkadaşının yaptığının aynısı yapar. Buradan bu yorumları görüp onların farklı olduğunu sanma.
+1 yılÇalışıp alsaymis. Almadıysa da, senin imkanını kullanmayı bilecek kadar zekası olsun. O da yoksa bu çocuk senin sevgilin olmasın bence. Yol ver ona
10 Yorumla
+1 yılMuhtemelen gurur yapıyor ama ısrar et, kabul etmezse tavır yap. Senin araban olsaydı ben böyle yapsaydım ne düşünürdün de. İkna olmuş olur.
10 Yorumla
+1 yılerkeğin gurur yapması gayet normal açıkça konuşmalısın.
21 Yorumla- +1 yıl
bu evliler hep mi mutsuz ya neden @mutsuzevlilik
+1 yılBu gurur yapılacak bir şey deyil, kendini bilen, kendini aşmış kişi gurur yapmaz, birgün onda olur sende olmaz hayat bu insanın başına her şey gelir
00 Yorumla
+1 yılAman bu erkekler zaten otu b*ku gurur yapar. Böyle kendileri bi şeye sahip olamazlar. Sen sahip olunca gurur yaparlar. Erkekler çok sinir ya.
04 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@Gonyalıı1 ya he he
Gizli Üye(25-29)+1 yılwkrmfjpşwmfş Kendini manita gibi hissedebilir ama aslında bu zamanda araba sahibi olmak iyi bir şey de değil. Elektirikli araçlara bütçe biriktirmek daha iyi mazot benzin artık tahhülden siliniyor. Üstelik pahalı ve zararlı.
03 Yorumla- +1 yıl
Daha çok var silinmesine.
Cevap sahibi+1 yılZaten tam şu an başlasan biriktirmeye tabi tl anında altın euro vs. çevirerek biriktirse 20 yıla ancak alabilir 😂😆😄
- +1 yıl
Bu ekonomi de 50 ancak
Yazılı olmayan bir kural bu. Kadın erkekten üstün olmamalı yoksa yürümez. Ya eşit olacaklar ya da Erkek üstün olacak.
04 Yorumla- +1 yıl
Kimse kimseden üstün olamaz bu nasıl bi düşünce
- +1 yıl
@mutsuzpanda12345
maddi üstünlükten bahsediyorum 🤦♂️🤦♂️ - +1 yıl
Anladım
- +1 yıl
@mutsuzpanda12345
eyvallah linç yemeden :D
+1 yılSize ve sevgilinize mutluluklar, arabanıza da dolu depoyla nice uzun yollar dilerim. 😊 Allah üçünüzü ayırmasın. 😊
00 YorumlaArabalar konusunda 316 cevap paylaştı. Bunda gurur yapacak bir şey yok, ikinizden birinde olduğu için mutlu bile olmalı. Ulaşımı zor bir yere giderken ihtiyaç.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn iyisini yapıyor. Eğer arabayla biryere bırakırsan ayrılırken bunu dile getirirsin eminim. Daha sonra aşağılanmamak için en doğrusunu yapıyor. Gerçekten onu tebrik ederim. Umarım senden ayrılır
00 Yorumla
+1 yılErkeklik gururu işte... normal erkek böyle vir şeydir... gerçeği kalmadığı için garipsenir oldu gerçek erkekler
00 Yorumla
+1 yılGururlu erkek iyi olur bence
ben sevdim bu davranışını
aynısı bana da oldu benimki nerdeyse evine bıraktıracaktı
013 Yorumla- +1 yıl
@met96
O erkek... yanında kadından sorumlu... herşeyinden sorumlu... en başta da güvenliğinden... kız evine bırakılacak, ışığı yanana kadar da kapıdan ayrılınmayacak sonra gerekli gördüğünde kıza kural veya yasak koyduğunda da kız adamın sağladığı bu güvenlik hissine saygısından dik başlılık etmeyecek - +1 yıl
Ben kadını evine bırakıyorsam yeri geldiğinde benim arabam olmadığı zaman oda bırakmalı aksi halde ben kendimi kullanılmış hissederim hatta ben bu akşam yemek ısmarlarsam ertesi akşam o ısmarlamalı kural, yasak koyacak değilim ben eşitlik seviyorum. Evine bıraktığım kız beni evime bırakmazsa ya da sürekli bana yemek ısmarlatmak isterse ayrılırım işim olmaz öyle kadınla
- +1 yıl
@met96
Öyle işte sorumlulukları simetrik tanımlarsan ilişkinizde cinsiyetsiz bir ilişki olur... tabi ki o da seni bırakır ama işte bu delikanlının gurur yapması çok kıymetli bir şey. Wrkek olarak daha güçlü konumda olması gerektiğini biliyor ve bunun aksini sembolize eden bu durumdan rahatsız oluyor... wrkek böyle olur - +1 yıl
Valla ben yemek de yapıyorum temizlik de yapıyorum erkek yapmaz demiyorum evlendiğim zaman da bu böyle olacak aynı şekilde eşim den çalışmasını bekleyecem ev işini ortak yaparız oda bende dışarıda çalışırız erkek adam ev işi yapmaz kadını dışarıda çalıştırmaz korur kollar pek bana mantıklı gelmiyor her şey eşit olmalı
- +1 yıl
Ortam böyleyken sen beni erkek olarak görmezsin ben bu ortam da kıza hesap ödetmeyen arabasıyla gezdirip benzin aldırmayan pahalı hediyeler alan evlenince çalıştırmayan adamı saf ve enayi olarak görürüm kadınların derdi erkekleri kullanmak kendini kullandıran erkek saftır ve senin beni nasıl gördüğün umrumda değil önemli olan kendimi kullandırmamam
- +1 yıl
Bildirim geliyor rahatsız oluyorum başka yerde konuşun
Aynen öyle yapmış. Olsun, bunu sıkıntı yapma, gururu var ki gurur yapıyor, gurur yapan, utanan, çekinen kişi iyidir, çok abartmadan tabi.
00 YorumlaSenin arabanın imkanından faydalanmıyor iste. Adam, adammış
10 Yorumla
+1 yılSeven insanın gururu olmaz paylaşmayı öğrenmeli insanlar. istemesen sen bindirmezsin zaten
10 YorumlaBence benzini ortak koyup gezmeniz mantıklı taksiye para vermesin den
11 Yorumla
+1 yılNe gururlu erkek! Şimdikiler karısı hem evde hem dışarda köle gibi çalışsın ister oysa...
18 Yorumla- +1 yıl
değil. kadın isterse çalşır.
- +1 yıl
o senin düşüncen. sen çalıştırırsn karını artık.
- +1 yıl
hıhı evet sne giibleri kasettm ben de zaten. karısndan para bekleyen erkek 😂😂😂 düşman başına
Kendine göre gurur yapması gayet doğal sen üstüne gitme boş ver.
10 Yorumla
+1 yılulan kabul etse beni mi kullaniyor benzin parasi filan benden cikiyor dersin
00 YorumlaKeşke benim de arabası olan sevgilim olsa gezdirse.
00 YorumlaGurur yapıyorsa yol yakınken vedalaşsın. Sen ego yapmıyorsan onun ne haddine
00 YorumlaBu tamamen sizin ilişkinize ve ekonomik durumunuza bağlı.
00 Yorumla
+1 yılBence gururdan ziyade kendisini ekonomik açıdan yetersiz görüyordur , zoruna gidiyordr , sende fazla zorlama
01 Yorumla
+1 yılHarbiden iyi saçmalamış
Bu gururla böyle giderse ayrılır senden😅
00 Yorumla
+1 yılGurur yapması normal ama bu durum için biraz zamana bırakmalısın.
00 YorumlaYazık gurur yapıyor :) arada bi arabanı ona ver sende 😂
00 YorumlaBence gurur yapmış benim kız arkadaşımın olsaydı bende aynı şekilde gurur yapardım diye düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılEvet yapıyor ama , gevşeme bu konuda bırak yapsın iyidir.
02 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Bence yapıyordur.. Çünkü kendini senden aşağıda görüyor gereksiz bir şekilde..
00 YorumlaSaçmalık, küçük bir kız çocuğu gibi davranmayı bırakması lazım.
00 Yorumla
+1 yılBu devirde arabası olmayan erkek net maldır
03 Yorumla- +1 yıl
Arabam yok ve sana katılıyorum. İmkanım da var oysaki. Malım. Arabam yok diye kız arabası olana gitti.
- +1 yıl
Ne alaka ya yok öyle bir şey
- +1 yıl
@KadıköyRıhtım ger ek yüzünü görmüş oldun işte
+1 yılAltında ezecegi yerde seni o kendini ezilmis goruyor
00 Yorumla
+1 yılO zaman o duruma açıklık getirmen gerekiyor ben senin yoluna yoldaş olmam istiyorum gibi
00 YorumlaGüle güle kullan. Olabilir belki istemiyorsa zorlama
00 Yorumla
+1 yılsen bunlara kafayı takma, birbirinizi sevin mal mülk önemli değil
00 Yorumla
+1 yılSeninle değilde taksiyle gidiyorsa evet gurur yapıyor
00 Yorumla- Arabalar konusunda 935 cevap paylaştı.
+1 yılKesin yapıyordur araba bir erkeğin zaaf noktası çünkü
00 Yorumla
+1 yılBen olsam bende istemezdim onun her arabasına bindiğinde utanirdim
08 Yorumla- +1 yıl
Kızlar erkekler kadar düşünmez
- +1 yıl
Ama kişisel değil. Bindiğim kişiler bindiğimi yüzüme vurdular hani isteyerek de binmedim hiçbir zaman ama o psikolojik şiddet vs bunun yüzünden genelde hiçbir zaman arabayla binemiyorum lafını ediyorlar. Karşı cins işte benim arabam falan dese hicbisekilde onunla aynı arabaya binmem, binemem. Kendi arabam olursa belki. Bunu ona nasıl anlatacağımida bilmiyorum
- +1 yıl
Senin gibi düşünen kızlar nadir cogu araba para düşkünü oluyor tabiki herkes değil düşüncene saygı duyuyorum
- +1 yıl
Yok ya aksine çok ağır birive soğuk duruyorum ama arka planda o kadar trajedi var ki Zengin birinide istemem hayırlısı olsun da yani nereden bileyim beni kucumsemeyecegini o kadar hassas noktalarım var ki belli etmem ama cok üzülürüm seviyorsam bide
Hayırlısı olsun halden anlayan kibirli olmayan biri olsunda..
Teşekkür ederim. - +1 yıl
Allah temiz kalbine layık gönlüne göre birini versin kardeşim ☺️☺️☺️
gurur yapıyor olabilir. hangi marka almıştın opel corsa mı?
00 YorumlaBu bir şampiyonlar ligi final maçıdır
Tabiki hayır para yener😂00 Yorumla- Devamını Gör (80)
Devamını Gör(125)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası