Arkadaşlar ben 50 CC olan en düşük hızdaki motoru almayı düşünüyorum. Bu motor araba ehliyetiyle kullanılıyor ayrı bir ehliyet gerekmiyor. Bisiklet gibi bir motor. Tabii bu söylenen kime sorsam öyle diyor. Ama ben hayatımda kullanmadım motor. Arabada az kullandım bilmiyorum. Herkes bisiklet kullanan kullanır diyor. Bugün arkadaşın motoruna bindim gazla frene aynı anda bastım tıkandım. O kadar uzağım konuya. Ama almak istiyorum.
Sizce sürebilir miyim nasıl olur? Kursa gidebilecek vaktim ve naktim yok. Bir şekilde sürmem lazım nasıl zor mu kapar mıyım sizce? Benim bu tip konularda yeteneğim pek yok mesela yemek yapamam, araba motor süremem, trafik dikkatim yok. Bunu da aşmak için özgüven kazanmak için istiyorum bir yandan. Hem işe gidip gelirim diye istiyorum. Ama sürebilir miyim? Kime sorsam ben direkt bindim sürdüm diyor bisiklet gibi diyor. Ben güvenemiyorum.
Öncelikle motor bana büyük geliyor.
Ağır geliyor, dengesiz geliyor, dönüşü zor geliyor. En kötüsüde kaza yapmaktan çekiniyorum. Sürer miyim sizce?
Bütçe 20-30 bin arası.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu sorunun cevabı kişiye göre değişir. Beş dakikada da öğrenebilirsin. 1 haftada da. Ama kolay alışamazsın diyeyim. Yani en azından çoğu kişi öyle. Hele ki klasik türden yani 1 aşağı 2-3-4 yukarı diye gidiyorsa ve trafikteysen zor kolay gelsin şimdiden ama tavsiyem önce öğren ondan sonra motoru al...
50 CC kullanırsın başlangıç için güzel büyük motorlara zıplama kırarsın kolunu bacağını acemiliğini atlat 20 bin kilometre falan sür
İşte sürebilecek miyim mesele o
Bisiklet sürmekten daha rahat
Ağır geliyor bana tutamıyorum bile
Pratik yaparak yavaş yavaş
bence 50cc motor almaya değmez alacaksan daha üst cc al ve motor kullanmak zor değil alışmak gerek tek
Hem bütçe kısıtlı hem yüksek hız istemiyorum. Zaten 50, 80 yapılıyor en fazla öyle yaparım. Önce bir onu kullanabileyim.
O zaman 50cc al ben model öneremem ama internetten araştırıp videoları izlersen seçebilirsin diye düşünüyorum alışınca çok seversin motoru öyle zevkli
Herkes öyle diyor ama hiç güvenmiyorum kendime.
ya sürersin bende araba ehliyeti alacağım güvenmiyorum kendime ama almakta istiyorum ilk başta alınca boş yollarda falan sür sonra trafiğe çıkarsın emin ol sürdükçe güvenirsin kendine
İnşallah sürerim heves ettim umarım haberlerde beni göremezsiniz 😀
😂 merak etme kurallara uyup dikkatli sürersen hiç bir şey olmaz şimdiden hayırlı olsun
Teşekkür ederim yardımcı oldun Allah'a emanet ol.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!