Motor sürmek elbette yürek işi size göre en çok hangi tarafa daha çok yakışıyor?

Motor sürmek elbette yürek işi size göre en çok hangi tarafa daha çok yakışıyor?

Bu da kendine kız demesin bence
#selamgençlik 🍀🍀🧚🧚
Motorun muhteşem bir karizması var. Bilhassa en güzel o motorcu kıyafetleri ve kaskını giymiş bir erkek veya kadın tasvir edelim; durup o kaskın içinden saçlarını savurarak yeryüzüne inmiş muazzam bir varlık gibi çıktığı ân muhteşem olsa gerek!! Zaman durmuşcasına bakıp kalınır herhalde. Kadınlara göre erkeklere, erkeklere göre ise kadınlara çok yakışıyor. Neticede iki tarafta da muazzam. Benim tercihim erkek tarafı 🍀🍀🤭🤭
#tubasueda 🍀🍀🧚🧚
Çok teşekkürler 🙏🙂
Rica ediyorum
Karizma ve ruha bağlı motorla bütünlüğün önemli uyum varsa her iki cinse de yakışır

Karizmanın öz evladı olan bu pıstırılmıs motorcu abilerime
Cevap
11Cevap
Kadınlara yakışıyor
Şöyle bir makine olacak.. :D
Harley Davidson Fatboy - 1991
Tiplere göre oldukça fark ediyor. Chopper, Enduro, yarış motoru, düşük, orta ve yüksek cc gibi motorları erkeklere, sadece Vespa tarzı motorları kadınlara yakıştırıyorum.
Kızlara tabi ki. :) <3
https://www.youtube.com/embed/nZaKoItuxpQMotor iki tarafa da yakışır. Yeter ki motorun hakkını versin ama canını tehlikeye atmasınlar.
Ben fazla motor süren kadın göremiyorum. Genel itibariyle motor bana korkutucu gelir, kaza riski çok gibi.
Kapalı olmasaydım şehirde araba yerine motor kullanırdım
Her iki tarafa da çok yakışıyor acayip seksi geliyor bu bana motor kullanırken alınan pozisyon.
Şu kadına bak bir çoğu motor olmak ister. Ama ben motoru almak isterdim.
Kadınlara fena gidiyor
Duruşu güzel, özgüveni yüksek, fit olan her insana yakışıyor.
Kızlara daha çok yakışıyor bence ya da sert kızlar sevdiğimden bana öyle çekici geliyor
Erkeklere daha çok yakışıyor bence karizma katıyor
Her iki cinsede yakışır.
İki tarafa da yakışıyor.
Her iki cinsede yakışıyor bence...
her 2 tarafada yakışıyor bence
Erkeklere daha çok yakışıyor
Seksi hatunlara
Erkeğe
Erkeksi bişi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?