Beşiktaş..
İstanbul'da ne zaman Beşiktaş'a gidersem asla park yeri bulamıyorum :D

Beşiktaş..
İstanbul'da ne zaman Beşiktaş'a gidersem asla park yeri bulamıyorum :D

Sokak araları (Tepebaşı Belediyesi, AVM cafe yakınlarındaki bütün işlek noktalardaki ara sokakların neredeyse tamamına yakınına araç park ettirmiyor. Her taraf beton dubalarla dolu!) Ya en yakın AVM'ye gideceksin ya ücretli katlı otoparklara ya da çevredeki ücretli cadde kenarına arabayı bırakacaksın. İstanbul'a gitsem, kesinlikle ama kesinlikle tek milim park yeri bulamazdım. Bu yüzden gezide çok küçük arabaya (Smart Fortwo boyutlarında her türlü) ihtiyaç duyacağım. Onunla ters park etsem de umursamam.
Beşiktaş'ta park yeri bulmak çölde su bulmak gibi, ama bi iki ara sokak var bildiğim, diğer yerlere göre boş park yeri daha sık oluyor. 3 denemeden birinde çıkıyor. Sırf bu park sorunu yüzünden babamlara gitmediğim oluyor. Hele evin önünde park yeri bulursan ballı kaymak, insan ara ara camdan bakıp mutlu oluyor.
Özellikle İstanbul gibi büyükşehirlerde yer bulmak gerçekten çok zor. İğne atılacak yer yok oralarda yaşayana Allah sabır versin valla. Trafiği hiç çekilecek dert değil. 24 saat trafiktesin ömrün yollarda geçiyor resmen. Büyük şehir olunca birde nüfusu kalabalık olunca bence normal.
Özellikle İstanbul gibi büyükşehirlerde yer bulmak gerçekten çok zor. İğne atılacak yer yok oralarda yaşayana Allah sabır versin valla. Trafiği hiç çekilecek dert değil. 24 saat trafiktesin ömrün yollarda geçiyor resmen. Büyük şehir olunca birde nüfusu kalabalık olunca bence normal.
Cevap
49Cevap
Genelde sahil kenarları
Dar Olan Park Alanlarına Girmez Benim Karizma Bebek 😅⭐ Çünkü Boyu uzun Günümüz D Segment Araçları yanında kısa aslında ama çok ta kısa değil 4596 Mm uzunluğunda Opel Vectra C Sonradan çıkan Insignia asıl çok uzun oda 4830 mm Insignia da
Özellikle sahil kısımlarında çok nadir yer bulunuyor ya.. Mesela Bebek sahili, Florya sahili falan..
Semtimin sahili suriye işgali altında ondan yürümek tercih oda hafta için hafta sonu Allah esirgesin😊
Türkiye..
Ben Türkiye sınırlarına girince hemen otoparka yöneliyorum. Yoksa çok zor bu ülkede araba kullanmak.
En azından Beşiktaşta otoparklar var. Eminönünü tek geçerim bu konuda. Otoparklar bile her zaman dolu
İspark veya otopark'a bırakırsan sıkıntı yaşamazsın. Ben öyle yapıyorum.
Mahalle hiç bir zaman yer olmaz binada daire sayısı 10 araç sayısı 15 her binada böyle.
Turistik heryeri kısaca özellikle Beşiktaş Ortaköy kız kulesi civari
Park yeri olmayan yere gitmiyorum o kadar ozel bir araba.
beşiktaşta bende bulamıyorum oyüzden deniz yolunu kullanıyorum
Ben acemi sürücü olduğum için bana her yer park sorunu. Geniş alan olması şart :)
@mervemcik :)
ıstanbulda nerdeyse her yer nefret edıyorum artık yaa
Bizim buralarda bile yok ki, İstanbul'un en rahat yerlerinden sözde.
Yaşadığım şehirde bazı bölgelerde bu sorunla karşı karşıya kalıyorum ama genelde bulurum
şerbetliyim ben en olmaz yerlerde bile mutlaka denk gelir bi park yeri :D
Hangi birini saysam. Yaşadığım yerden örnek vereyim Kuşdili, Fenerbahçe, sahil, Bahariye, cadde
Kadıköy moda beşiktaş taksim buralar mecburen otoparka giriyorum buralar
İstanbul’un çoğu semti evet Beşiktaş gece gündüz park konusunda sıkıntı
gece 3 ten sonra benim evimin önü :D arabamı park etmek için 4 sokak ileri gidiyorum
İstanbulun her yeri.. Ama deynekçiler tanıyoruz hemen hallediyorlar☺️
Oraya hep dolu diyorlar dubayı kaldırıp yukatı çıktığında ila boş alan buluyorsun 😂
Bu mevsimde kendi memleketim olan alanyada … lanet olsun kendi evimin etrafında yer bulamıyorum
kpımın önü iki dakika arabayı alıp bir yere gitme komşular arabayı alayım diye beliyoe san
Batmanda Diyarbakır caddesinde bulamazsın
Bizim binanın otoparkı. Asla yer bulamıyorum
fatihte de yer bulamazsın.
İstanbul ve Ankara 'daki merkezi yerler
Motorum olduğu için sorun yaşamıyorum
buyuksehırdeyız. her yer sıkıntı
Şu resmi görünce bile başıma ağrılar girdi
Bodrum ve Manavgat
Daha bu sorunu yaşamadım 😅
Ortaköy, Kadıköy, Moda...
Sabır park yeri bulmada en önemli unsur
Kadıköy Moda, Nİşantaşı