CORVETTE
BMW M8 CABRİO
MUSTANG
PORSCHE 911 TURBO S
DODGE CHALLENGER
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben BMW'yi alırdım sanırım. BMW araçları çok beğeniyorum. Kibar ve sade geliyor bana nedense. Tabi bu hayal olarak kalıyor şimdilik. O aracı almak için kaç sene çalışmamız lazım artık. Çünkü araç fiyatları almış başını gidiyor. Artık sadece hayalini kurabiliyoruz maalesef.
Hiçbiri.
Tesla alırdım ben.
Hem doğa dostu hem oto pilotu iyi.. elektrikli olması nedeni ile sessiz çalışması da cabası.
Ses sistemine kadar ince düşünülmüş bir araba.
Şu an türkiye şartlarında ise Volvo v40 derim, daha imkan dahilinde olan bir araba çünkü.
Ama gerçekler de Opel corsa falan olur sanıyorum. 😂
Ben BMW'yi alırdım sanırım. BMW araçları çok beğeniyorum. Kibar ve sade geliyor bana nedense. Tabi bu hayal olarak kalıyor şimdilik. O aracı almak için kaç sene çalışmamız lazım artık. Çünkü araç fiyatları almış başını gidiyor. Artık sadece hayalini kurabiliyoruz maalesef.
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?