- Bana göre ikiside önemli ama bazılarına göre farklı olabiliyor

şu an bir aracım yok ama eğer birgün almak istersem benim için rahat olması her açıdan daha iyi. Birde sağlam olması tabikide. Çünkü genelde yeni çıkan araçlar o kadar sağlam değil. Küçücük bir yere çarp hemen araç hasarlanıyor falan o yüzden bu tür şeylere dikkat edilmeli diye düşünüyorum ben.
şu an bir aracım yok ama eğer birgün almak istersem benim için rahat olması her açıdan daha iyi. Birde sağlam olması tabikide. Çünkü genelde yeni çıkan araçlar o kadar sağlam değil. Küçücük bir yere çarp hemen araç hasarlanıyor falan o yüzden bu tür şeylere dikkat edilmeli diye düşünüyorum ben.
Cevap
11Cevap
Konfor önemli
Şu an bir aracım yok ama eğer birgün almak istersem benim için rahat olması her açıdan daha iyi. Birde sağlam olması tabikide. Çünkü genelde yeni çıkan araçlar o kadar sağlam değil. Küçücük bir yere çarp hemen araç hasarlanıyor falan o yüzden bu tür şeylere dikkat edilmeli diye düşünüyorum ben.
Sağlamlık Güvenlik Daha çok önemli Çünkü Allah korusun Büyük kaza olsa Sağlamlığı Düşük olan araç da feci Yaralanma Veya en kötüsü Ölüm Meydana Gelebilir Konfor 2. sırada
Donanım ve kalite..
mesela Ferrari ile uzun yol yapılmaz ama Audi Rs6 cok rahat.
günümüz de motor mekanik düzgün olsun kaportacılar ucuz çalışıyor zaten
Sağlamlık tabii 150 ile bariyere vurduğun zaman burnun bile kanamayacak. Tabii bunun içinde volvo'yu tek geçerim
Sağlamlık arıyorsan sadece volvo ondan başka vasıta tanımam. Geri kalan araçlar sadece konforlu yolculuk sunar.
Cebimdeki paraya ve benzin fiyatlarına😁
Sağlamlığı elbette daha sonra konfor tabi
Sağlamlık bence.
arabamı o ne :D
Sağlamlık konfor ve hız
Sistem sorumu kaldırdı
Sağlamlık daha önemlidir bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?