Kendiniz mi gidersiniz ya da anlayan biri ile mi gidersiniz?

Kendiniz mi gidersiniz ya da anlayan biri ile mi gidersiniz?

Türkiyede eğer bir insan bu devirde araba satıyor ise %90 o arabanın bi kusuru vardır! Turkiyedeki insanlar genelde arabası bozulunca satmaya yelteniyor. Satmadan önce ise emanet olarak yaptırıyorlar...
Ülke dolandırıcı kaynıyor...
Dogru ya da yanlis. Kendim gittim aldim. Zaten butceme ve piyasaya gore cok secenegim yoktu. Fiat punto aldim. Gonlum isterdi ki suv, i20, golf vs falan alayım. Baktim fiyatlar tepetaklak gidiyor elimi cabuk tutmazsam hic araba sahibi olamayacagim. Özellikleri, markayi falan bir kenara bıraktım aldım. Bu arabayi alamazsam hic alamazmisim simdi bakiyorumda. Kıytırık punto bile Şu an 150 bin ve üstüne satılıyor. Ha memnun muyum degilim hantal bir araba, seri degil. Teneke hissi veriyor vermeye ama isimi görüyor. Şu ulke sartlarinda luks bile kaciyor baktigin zaman. Icime sinmese de, gonlume gore olmasa da Rabbim kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin. Insallah daha sonra alabilirsem hayalimdeki arabalari da almak nasip olur.
Kendim giderim
ricalar canm benim
Kendim giderim
Eyvallah zlom
ricalar abim
Cevap
21Cevap
Fiyatına ve kalitesine bakardım. ya da kullanıcı yorumlarına
İstediğim aracı bulduktan sonra iyi güvenilir bir expertiz firmasına götürür ful expertiz yaptırırım.
Sanayi ustası motor, kaportaci.. vs bu konuda kesinlikle güvenmeyin derim. Asla bir expertiz firmasi kadar iyi olamaz, hatta yakınından bile gecemezler bu konuda.
İkinci el araba alırken uzman bir kişiyle giderim ve gereksiz ekspertizlerden karar veririm
Spor ve motorunda hasar olmaması bana yeterli. Gerçi burada sıfir arabalar çizilse hurdalığa bırakıyorlar.
Ben mitsubushi den vazgecmedim. Ömürlük oluyorlar
Kendim önce araştırırım. Hoşuma giden bir araba varsa, babama ve bir akrabamıza danışırım. Araba alınacağı gün hep birlikte gideriz.
İşin içindeyim eski arabada expere sokmam yeni araç da önce kendim boya makinası ile bakarım Exper vs
Arabaların fiyatına bakarım. 😊 Paramın yetmediğini anlarım. 😊 Araba almaktan vazgeçerim. 😊 Halime şükrederim. 😊
Kendim bakarım. Sonra yakınlarda tanıdık ustam varsa ona gösteririm. Yoksa ekspertize sokarım.
Arabadan iyi anlarım expere bile götürmem sonuçta limanda sıfır araçları kontrol ediyorum
Kuzenimle birlikte bakarız hep. Fikir alıp vermek iyidir. Expertize de sokarız tabi.
Fiat ve reanult markalı araçların olduğu bölgeden uzaklaşarak başlarım misal..
Anlayan biri daha iyi olacaktır motoru felan için
Araba alırken km ne bakarım😛😂
Arabadan anlayan biriyle giderim
Yıllık araç kiralarım. Kafam rahat olur. 😌
arabadan anlayanla giderm
Araba anlayan ile giderim
Hasar kaydi degiseni olup olmamasina bakarim
Mutlaka gösteririm mesela.
Anlayan bırı ıle kanks
Beğeniyor um pazarlık ediyorum alıyorum bu kadar
Tarcanlar ekspertiz 😂😂
Anlayan biriyle mutlaka
3 4 kuzenim ile gideriz
Kendim giderim, garanti sozlesmesiz almam.
Araba alan zengindir
Normal dikkatli olsun
Çalarım almam
Sahibinden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?