otomatik vites gibi rahatlık itemi varken diyen olmaz bence be.. manuel desen debriyaj bas, vites değiştir derken zaten insan bıkıyor :D

otomatik vites gibi rahatlık itemi varken diyen olmaz bence be.. manuel desen debriyaj bas, vites değiştir derken zaten insan bıkıyor :D

Otomatik vites sevmiyorum. Hem çok yakıyor hem tamir maliyetleri pahalı hem de şanzımanı sık sık arıza çıkarıyor. Bir de, otomatik vitesli araç kullanımımda aşırı zaman kaybı yaşıyorum. İlk kalkışlarda çevremdekiler 3-5 saniyede bulunduğu yeri terk ederken, ben 15-20 saniyede terk edebiliyorum. Neredeyse en az 3 kat daha yavaş kalıyorum.
Bu aracın gücüyleilgili 250bg üstü araçta ben Manuel isterim çünkü spor güçlü bir motor kullanımı çok zevkli olur, otomatik haftaiçi işten eve giderken kullanacağım araçta olur ki dur kalk trafiğe gireceğim metroya binerim
Manuel sana cevap verir, refleklerinle uyumlu. Şanzıman arıza verirse otomatik kadar pahalı olmaz. Otomatik şoförü yeteneksizleştiriyor. Otomatik fazla yakar daha hantal. Manuel seviyorum. 205.000$'lık aracım manuel
bende otomatik kullanamıyorum manuel sürenler cok iyi bilirki her zaman icin sürüşü çok rahattır vitesle oynamak bile cok zevkli. Aslında elimi vitesten hic cekmem bana babam kızar vitesle aşk mı yaşıyorsun diye au vitesle oynama artik diye seviyorum 😂
Cevap
27Cevap
Manuel daha iyi kontrol bende olması için
Otomatik Vites Sevilmez mi? Be ya 😅 Otomatik Vites Candır 😊 Sürüşte ki Rahatlık Bi kere Vitesle hiçbir işin kalmıyor Manuel Vites de malum Sürekli Debriyaj Pedalına Basma durumu Bi müddet sonra yorucu hal alıyor Şehir içinde otomatik şart
Araba sürme hissiyati daha gerçekçi ve zevkli o yüzdenden otomatik sevmezler
Ben hep düz kullandım. Otomatik vitese oyuncak araba diyor arkadaşlarım. Araba sürdüğünü hissetmiyormuşsun. Go kart kullanır gibi oluyormuş.
Otomatik vitesi sevmiyorum devirli araba kullanmam için manuelciyim sanki arabanın kontrolünde bi eksiklik var gibi oluyor
Çünlü keyif yok bir elim mutlaka vites üzerinde olmalı. Gaz pedalının tepkisini lendim ayarlamalıyım. Hakimiyetin bende olduğunu bilmeliyim.
Diyemem çünkü hiç otomatik vites araç kullanmadım. Ancak manuel kullanmak keyiflidir. En azından benim için.
Ya şehir içi şehir den şehire çok güzel aslında ama drift olsun lastik yakma patinaj attırma bunlar manuelde daha hoş oluyor gibi
Ben seviyorum
Sevmeyenler eliyle oynamak içindir
Hoşuna gider bazılarının vitesi manuel olarak kullanmak
İstanbul içinde kesinlikle otomatik. Ama hafif trafik olan ibrenin 90 ile 130 km arası gösterdiği yerlerde Manuel 🥰
Diyenler sırf egodan bir yerlerine bk surmemek için diyor. İkisini de kullanıyor olmak güzel ama otomatik büyük rahatlık... Bunun da kimse inkar etmesin
Otomotik vites çok iyi olur ama masraflarını birileri karşılarsa hemen alırım
Araba mı kullanalım vites mi değişelim bence de otomatik olsun
Öyle diyon da millet elektrikli arabaya bile düz vites koyma peşinde o ne olacak 🤣🤣🤣
manuel seviom . otomatik araba mı bile manuel alıp sürüyorum ya F1 vites
Ben sevmiyorum , akülü araba gibi geliyor bana. Hissiyat sıfır yani 🥺
bir şey daha kolay ve teknolojikse onu kullanmak lazım. Duz vites işkence hele de trafikte
Boyle olsun araba
otomatik araba çok sürdüm ama o el hep vites o ayak hep debriyaj aradı..
Manuel kullanmak daha zevkli ancak İstanbul trafiğinde kesinlikle ama kesinlikle otomatik diyorum
Otomatik vitesi sevmem. Seveni de sevmem (!) Çok daha zevkli ve daha tepkisel olduğu için manuel seviyorum.
Otomatik oyunu very east de oynamaktır araba dediğin manueldir hem ne öyle uzun yolda uyursun otomatik ile
Manuelin tadı başkadır ama otomatik tercih ederimm😄
Otomatik diyorum yine :))
Sevmiyorum sürül zevki sıfır
otomatik candır.
Ben manuel seviyorum.
Manuel kullandım da otomatik kullanmadım hiç
Manuel kullanmak daha heyecanlı
mersedes olsunda fark etmez
Otomatk gibisi var mı
Otomatik iyi
Araba kullanmanın zevkini yaşamak için Manuel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?