benim ferrari roma abd de çalışıyorum iki işte umarım günün birinde alırım..

benim ferrari roma abd de çalışıyorum iki işte umarım günün birinde alırım..

İşitme engelliyim ve engelli ehliyetim nedeniyle 1950 cc ve üzeri motor hacmine sahip araç kullanmam yasak. Hayalimdeki en lüks araba Hyundai i20 N. Motor hacmi takıntım nedeniyle Mercedes, BMW ve Audi'ye sıcak bakmıyorum. C200'e, 320'ye veya A4'e bakınca, kullanmama elverişli olmayan 2,0 litre motor var deyip geçiyorum. Şu anki durumuma en uygun lüks araba BMW 316 (E46) olurdu. Renault Clio Symbol sahibiyim ve düğün birikimi yapmam sebebiyle, Fiat Palio veya Fiat Uno'dan başkasını düşünemiyorum.
Hayalimde lüks araba yok şuanlık. Öyle çok anlamam araba markasının falan ama eğer birgün ehliyetimi alırsam bmv istiyorum. İlla lüks bir araç olmasına gerek yok benim için. Ayağımı yerden kessin yeter. Öyle yok lüks olsun yok çok pahalı olsun aramam pek.
Hayalimde lüks araba yok şuanlık. Öyle çok anlamam araba markasının falan ama eğer birgün ehliyetimi alırsam bmv istiyorum. İlla lüks bir araç olmasına gerek yok benim için. Ayağımı yerden kessin yeter. Öyle yok lüks olsun yok çok pahalı olsun aramam pek.
Cevap
8Cevap
Honda modelleri
tamam bi doblo ateşleyelim sana
Porshe Cayyen sürmesi çok zevkli ama otobanda çok savruluyo biraz daha profesyonel kullanıcı olursam alıcam ama
oo para var ha... iyi iyi..
Dodge challenger hellcat ve g63 brabus
Almak için bir şey yapmıyorum zaten alamam
dodge severim..
Range Rover -Siyah
Hiç bi şey yapmıyorum doğal olarak 😅
neden
Araba sevdam yok :D olsada buna ulaşamam :D
yurtdışına git
Toyota
Hayalimdeki arabaya sahibim. 🙏
Cennet te Burak
Değil ama
@TheTurkishMan Anlamadım?
bende... ne demek istedi bu anlamadım
😅
acaba selenat mı yaptı sana etkilemek için
Sen etkile çalıştığın iş yeri ve hayalin ile benim dediğim cennet binegi sizin gibi tenekelerle hava atacak kadar düşmedim hamd olsun, devam edin benim sevdiğim kızın ne arabayla ne uçakla nede parayla işi olur basit işler müdürü olmaktan Allaha sığınırım
@TheTurkishMan Birazda dil bilgini geliştirirsen tam olur.👍Boşu boşuna atarlanmışsın.
Olanla yetin birincisi turkiyede yasamiyorum dediğimi anlamıyorsan sen bence aklını geliştir boş yere laf yapmışsın :) konumuz TDK değil cunki
@theturkishmanishMan Türkiye'de yaşamıyor olabilirsin. Bende sana tavsiye verdim geliştirebilirsin diye, istediğin gibi anlayabilirsin. Soruya gelirsek; adam hayalinizde ki araba nedir demiş, bende hayalimde ki arabaya sahibim demişim değil mi? Bu cevapta atarlanacak bir şey yok diyorum bende.
Yahu sana bir şey demedim aslında diğer çomar seni etkilemek için söylediğimi söyledi sadece, beni kendisi gibi sandı bende tenekeyle hava atacak kadar basit değilim demek istedim
@TheTurkishMan Tamamdır o zaman, iyi günler.
Sanada
@TheTurkishMan olm sen trol müsün çomar sensin kim hava atıyor ben sadece soruyorum kızda sahibim dedi araya girdim acayip birşeyler yazdın ne içiyorusunuz la siz kimsenin hava attığı yok olmayan şey ile neyin havasını atalım
Acayip şeyler mi yazdım Burak nedir bununla kim etkileniyorda Rabbım ona cenneti nasip etsin
Jaguar xj v6 2007 bana yeter
Hayalimdeki araba sahibim zaten.
Audi inşallah 🙂
Mercedes C 63s
Ne iş yapıyorsun
sabah istasyon akşam uber
Jeep
çalışıyon mu peki iki işte
Enzo ferrari
Araba da gözüm yok ilgimi çekmiyor 😅😅😅
R-34 GTR ZTune
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?