aga herifin yürümesi bile değişti benzinliğe gidiyor hava basıyor mahalleye gidiyor hava basıyor konuşması da değişti her yerde hava basıyor adeta arabası ile aşk yaşıyor ne yapacaz

aga herifin yürümesi bile değişti benzinliğe gidiyor hava basıyor mahalleye gidiyor hava basıyor konuşması da değişti her yerde hava basıyor adeta arabası ile aşk yaşıyor ne yapacaz

Aman sakın nolacak ferrarim olsa ne olmasa ne. Böyle hava atan insanlar bana aşırı komik geliyorlar nedense. Çocuk çocuk hareketler. Koskoca adamsın sonuçta çocuk gibi değişmek nedir bir araba yüzünden. Sanki sanırsın dünyayı satın almış birde onu geçtim sanki birtek onun arabası var.
Aman sakın nolacak ferrarim olsa ne olmasa ne. Böyle hava atan insanlar bana aşırı komik geliyorlar nedense. Çocuk çocuk hareketler. Koskoca adamsın sonuçta çocuk gibi değişmek nedir bir araba yüzünden. Sanki sanırsın dünyayı satın almış birde onu geçtim sanki birtek onun arabası var.
Cevap
7Cevap
aynı yorumdan neden iki tane var
Ferrari'si arızalanırsa bütün havası söner.
dimi çok masraf..
Bu Ferrari Roma'nın Türkiye'deki piyasa değeri en az 15 milyon ₺. Bunun en ufak parçasının kaç para olduğunu bilmeden o Ferrari'yi kullanmasın. Yaptıramazsa aldığına bin pişman olur. Alternatif olarak Mercedes C Coupe alabilirdi. Tahminen C63 AMG hariç, ortalama olarak 2,5 milyon lira var. Kankanızın yerinde olsaydım, kesinlikle Hyundai i20 N alırdım. Bununla havamı basardım. Bunun fiyatı 750 bin ₺. Hyundai i20 N'i çok seviyorum ve buna aşığım.
Ferrari almak herkesin hayalidir. Ama onun tek hayaliymiş demek ki
Bizde eşşeğe biniyoruz benzin mazot derdi yok farlar desen yaradan yapımı, isminide mister dörtnal taktım.
Nismo aldım bende
ahahaha... bir tur veriyon mu knk arkadşalarına xd
Tamam kanka😀
Ben arkadaşlığımı keserdim direkt.
Normal bence
Görüşmeyi kes o zaman.
Satip bilge olsun
ahaha olur
İste buna gülerim
neden :D
Bi zahmet değişsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?